פורסם 2007 בפברואר 418 שנים המחשב שלי (בן 4 שנים בערך, P4 2.4 1GB) התחיל בשבועות האחרונים לאתחל את עצמו מדי פעם (בממוצע פעם ביומיים). האיתחול קורה גם שאני לא ליד המחשב, והמחשב לא עובד שונה מהרגילהטמפרטורות נמוכות - אז זו לא הבעייה.יש לי ספק כוח של HEC 300W שמחובר לUPS - בלוג של ה UPS אין כלום מיוחדה XP לא מגיע למסך כחול ולא רושם כלום ל EVENT LOG למרות שהוא אמורבדקתי וירוסים וSPYWARE - נראה נקייש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לHARD DISK או לצורב DVD.... אבל אין לי רעיון למהרעיונות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר קראתי את המדריך וניסיתי את מה שכתוב שם (ראה תמונה שצירפתי להודעה) - אבל אני לא מצליח לקבל מסך כחולרק RESTART, ולעיתים SCANDISK שרץ אחרי הRESTART ולפעמים מוצא קבצים שנדפקו (לא BAD SECTORS)אני אנסה את אופציית ה DUMP
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר טוב, אז "סוף סוף" זה קרה שוב.ה ERROR במסך הכחול היה: BAD_POOL_CALLER*לא* נוצר קובץ DUMP למרות ההגדרות - מישהו יודע למה?(אני גם לא מוצא את ההתרסקות ב-SYSTEM LOG של EVENT LOG)הרצתי בדיקת זכרון כמה שעות - הכל תקיןרעיונות?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים להבא תשתמש בכפתור עריכה!ודבר שני תעלה את קובץ ה Minidump שנמצא בStart>Run>%systemroot%\minidump\ואני ינתח אותו
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר ההודעה הייתה בעמוד 5 - ואלא אם פספסתי משהו - אין לי שתי הודעות רצופותכתבתי שלא נוצר קובץ DUMP (למרות שמוגדר)
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים היו 2 הודעות ברצף ואני איחדתי אותם לאחדבקשר ל Dump האם המחשב עושה ישר Restart או שאתה יכול לראות את המסך הכחול שנוצר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.