עבור לתוכן

עזרו לי להציל את המחשב שלי

Featured Replies

פורסם

שלום.

המחשב שלי נדבק ב Spyware כלשהו, שלמרות שנראה לי שהצלחתי להסיר אותו (בעזרת AVG מעודכן) הוא השאיר נזק רב, בעיקר ל Registry של הווינדוז.

המחשב התקין לי באופן אוטומאטי תוכנה בשם Registry cleaner 3.11 ועוד תוכנה בשם antiVerminser ששתיהן, כצפוי, לא יעשו את העבודה אם אני לא אשלם להם כמה דולרים.

יש לי חשש שהSpyware לא הוסר לחלוטין, למרות שהאנטי וירוס לא מוצא כלום... כי כל פעם תוכנה נוספת במחשב מתחילה לעשות בעיות.

אני משתמש בWIN XP PRO.

שאלותיי הן :

1. האם יש סיכוי שהספייוור עדיין יושב לו איפשהוא בהארד דיסק? אם כן על איזו תכנה אתם ממליצים בשביל להעיף אותו?

2. האם למישהו יש את התוכנות שציינתי למעלה פרוצות?

בתודה מראש,

אריאל

פורסם
1. האם יש סיכוי שהספייוור עדיין יושב לו איפשהוא בהארד דיסק? אם כן על איזו תכנה אתם ממליצים בשביל להעיף אותו?

אם כן הוא כניראה יושב לו איי שם עם כמה חברים כניראה.

אני ממליץ לך אישית על אחת התוכנות הטובות שיש Spyware Doctor

וגם יתן לך קישור לתוכנה* ויעזור לך עד שהמחשב יהיה במצב 10!

2. האם למישהו יש את התוכנות שציינתי למעלה פרוצות?

:lol:שמע זה בדיחת השבוע זה לא הקטע אם יש להם גירסאות פרוצות או לא, הקטע הוא שאלו תוכנות על הפנים לא מוכרות ולא עולות על פני מיתחרים חזקים ופופולרים יותר. מקווה שהבנת..

עכשיו לעיניין!

אלו התוכנות:

Spyware Doctor כמו שאמרתי למעלה.

TuneUp Utilities 2007 תוכנת ניקוי אחת המשובחות שיש והטובות שיש!

כמובן שאת הלינקים "המושבחים" שאני יתן לך אסור לפרסם בפורום אז תקבל אותם בפרטי. ;)

אחרי שתתקין אותם תתחיל לעדכן לבצע סריקות בתוכנת הניקוי תתחיל גם כן לבצע סריקות אפילו תדבר איתי בפרטי אני יעזור לך אישית רק שיהיה לך טוב.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אדון BMW5 היקר.

תודה על התוכנות

לצערי ה SPYWARE DOCTOR לא עולה, הקובץ הפעלה שלו נמחק אוטומאטית.. ככל הנראה זאת פעולה של הSPYWARE שיושב עליי.

האם יש דרך למנוע ממנו למחוק לי את התוכנה?

פורסם

תוריד

ccleaner

(אני מקווה שרושמים ככה)

תעשה חיפוש בגוגל זה בחינם

פורסם

יש לא מעט תוכנות ANTISPYWARE חינמיות ומעולות

לדוגמה :

Ad-Aware SE Personal Edition

, Spybot - Search & Destroy

HijackThis

תנסה את שלושתן ואתה מכוסה.

ניתן להריד את כולן מאתרים כמו

http://www.download.com

פורסם

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=275378#post1808917

אם היא גם לא עוזרת, מה שאני הייתי עושה זה מוציא פיזית את ההרד דיסק ומריץ את Hitman Pro על מחשב אחר, נקי, כדי שיסרוק את ההרד דיסק הנגוע בתור הרד דיסק משני מבלי שהזבל רץ ברקע ומונע הסרתו.

או שאולי הייתי קודם נותן למומחים להביט על לוג HijackThis כדי לבטל כמה זבלונים שם בעת העלאת המחשב. או הייתי עושה System Restore לנקודה בזמן לפני שהבעיה החלה.

פורסם
  • מחבר

טוב, הצלחתי להריץ את ה spyware doctor וגם את adaware. שתיהן הסירו המון זבלה מהמחשב, אבל מסתבר שלא את הכל...

אם אני אגבה את כל מה שיש לי לכונן D ואפרמט את C ואתקין וינדוז מחדש, ואז אריץ SPYWARE DOCTOR על כל המחשב, זה יכול לסגור את הסיפור?

הכוננים הם על אותו כונן פיזי

פורסם

רוב הסיכויים שזה יפתור את הבעיה. אני במקומך הייתי מתקין XP על כונן D (בנוסף להתקנה שכבר קיימת ב-C) כדי לסרוק את המחשב טוב עם Hitman Pro ואולי גם קספרסקי. לא צריך למחוק מה שכרגע קיים ב-D קודם - ווינדוס מתקין עצמו בצד בשקט (אם ככה מבקשים). המטרה היא לא להיות צריך להתקין מחדש ולקנפג את כל התוכנות מחדש. כלומר מנקים טוב את C ואת D ואז חוזרים כרגיל ל-C.

אבל אם אתה בוחר להפציץ את פרטיציית C בכל זאת, תעתיק קודם ל-D את כל Documents and Settings שמכיל הרבה מאוד דאתא חבוי שאולי תהיה מעוניין בו אח"כ.

פורסם
  • מחבר

טוב גם ככה אני צריך לפרמט את C בגלל שאני מחליף לוח-אם עוד מעט

אני אגבה הכל על D ואפרמט ואז אסרוק אחרי שאתקין הכל מחדש.

תודה על העזרה

אריאל

פורסם

אמממ אני הייתי ממליץ לך לעשות ככה;

תגבה מה שאתה צריך על D:, אחר כך תעשה סריקה ב SAFE MODE! עם אנטי וירוס + כל התוכנות ספייוור שכתבו לך פה למעלה, אני אישית עובד עם Spydoctor, Adaware, Tuneup וגם ה CCLEANER מצויינת.

אחר כך תעשה פורמט ל C:, ותתקין שם את הווינדוס. להבא, תריץ תוכנות כמו SPYWARE DOCTOR עם אופציית ה ON GUARD כדי לימנוע דברים כאלה בעתיד.. חבל, המון עבודה ביגלל שטות קטנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים