פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים הורדתי RH 7.3צרבתי את הדיסקים וניסיתי להתקין את RH שאני מנסה להתקין את האפשרויות ש linux נותן בהתקנהההתקנה עוברת בסדר.אבל שאני מסמן Everything אני מקבל הודעת שגיאה אחרי זמן קצר ההודעה אומרMissing file ... the file cannot be opened cuz bad mediaההודעה קוראת מתי שהוא מנסה להתקין X windows system 11אחרי כמה לחיצות של OK הוא ממשיך את ההתקנה.חשבתי שזה כנראה הדיסק שעליו צרבתי אבל עשיתי לו FULL ERASE(CDRW(ממה יכולה לנבוע הבעייה?
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים אממ....אז הכול מותקן ואתה רק דואג מה זה היה או שההתקנה נכשלה? המערכת לא עולה?
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים מחבר הפסקתי את ההתקנה באמצע מכייון שקיבלתי הודעת שגיאהאני רוצה שהתתקנה תרוץ בלי בעיות.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים מחבר הבעייה מתעוררת רק כאשר אני מסמןEverythingאם אני לא מסמן והולך לפי ברירת המחדל הכול עובד והתקנה עוברת בלי בעיותאז אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעייה.
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים מחבר אני מוריד עוד פעם למרות שאולי הבעייה היא בקובץ עצמו הוא איזהשהו קובץ פגוםלמרות שהקובץ ISO אינו פגום.הפעם אני ינסה להתקין Linux דרך ה H.D ואת הדיסק השני והשלישי דרך דיסקיםאני יעשה בדיקה ונראה האם זה הדיסק עושה בעיות או הקובץ עצמו.מישהו הוריד RH 7.3 מה FTP של Netvision?
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים Nirvana Rulez!!!!!!!!!1Master of puppetsלב , לא אמרתי לך להפסיק לשתות בירה?
פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים מחבר אם זה לא יעבוד דרך ה H.D אני יוריד מהשרת של RHלמרות שמהירות ההורדה דרך שרת של Netvision מהירה מאשר השרת של RH.
פורסם 2002 בדצמבר 2422 שנים אם זה לא יעבוד דרך ה H.D אני יוריד מהשרת של RHלמרות שמהירות ההורדה דרך שרת של Netvision מהירה מאשר השרת של RH.אמת. אבל יכול להיות שהקובץ עצמו על השרת של נטוויז'ן פגום.תוריד מאחד המירורים הרשמיים של RH ותבדוק את ה- MD5SUM.בקשר לבירה - סתם שאלה, מה רע בבירה? מה שכן, אני מסכים שצריכים להיות שיכורים ומסוממים קשות כדי להגיד שנירוונה ומאסטר אוף פאפטס שולטים.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.