עבור לתוכן

בקשה לעזרה - מפרט למחשב שיבוצע מוד לחלקיו הפנימיים - עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אני משתמש טרי באתר,קיבלתי המון המלצות מאנשים שנכנסו וקיבלו מפרטים לפי בקשתם במהירות רבה.

אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבקשה :

אני מחפש מפרט למחשב,שהמארז יהיה TT Kendalf LCS ( זה המארז עם קירור המים המובנה).

מה שאני רוצה זה מחשב לצרכי הפעלת ווינדוס,תוכנות אופיס (אני סטודנט,ולכן חורש על התוכנה) וחישובים סטטיסטיים. מדי פעם משחקים. אני מאוד אוהב עבודות גרפיות בתלת מימד,לכן מבקש כרטיס מסך חזק. אהה,וכמובן 1GB של זיכרון לפחות.

שאלה כזאת - יש ברשותי הארד דיסק של 160GB , 7200RPM של WD , בחיבור רגיל (לא SATA) .

האם אפשר להוסיף אותו למחשב,בנוסף להארד דיסק שאתם תציעו במפרט?

לא צריך חלקים נוספים כגון מסך/מקלדת/רמקולים/עכבר/מדפסת.

כמו כן,לא צריך DVD וצורב . את כולם כבר יש לי.

מבקש שהמפרט יהיה חדיש עד כמה שאפשר,במסגרת התקציב. אני יכול לחרוג עד 500 ש"ח מעבר.

המטרה של קניית המארז היא ביצוע מוד לחלקיו הפנימיים בהמשך. לא מתפשר על מארז אחר. ;D

תודה רבה מראש לעונים. אני מאוד מעריך את עזרתכם.

פורסם

קצת Reality check בשבילך - בתקציב של 4500 ש"ח לא לוקחים מארז של 2000 ש"ח.

קח את זה כבסיס -

Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P LGA775 Motherboard 740.00 ¤

Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1049.00 ¤

2x Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 601.00 ¤

XFX GF7600GT PV-T73G-UDL7 PCI-e 256MB DDR3 Retail Video Card 817.00 ¤

?

ואז תזכיר לעצמך שמודינג זה לקחת מארז פשוט ולגרום לו להיראות כאילו שילמת עליו 2000 ש"ח.

אין פה מארז, תבחר בעצמך. אין פה דיסק קשיח - יש IDE בשביל הדיסק הקיים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך...

תראה,סה"כ יש לי תקציב של 7000 ש"ח.

מתוכם אני מראש יודע שהמארז שאני צריך ייעלה לי 1500 ש"ח,בערך. לכן דיברתי על תקציב של עד 5000 ש"ח. בגלל שאני סטודנט שמרוויח למחייתו,אני מחפש גם לחסוך בעלויות...

המודינג שיבוצע יהיה על חלקים פנימיים שבמארז - ספק כוח,חלון,מסך LCD ועוד דברים רבים. בנוסף , אני בונה בלוקים לקירור מים בשביל ה-chipset,בשביל כרטיס מסך ובשביל זיכרון פנימי.

אני מאוד מבקש להמליץ לי גם על הארד דיסק נוסף,אולי אפילו שניים... רצוי SATA... :-)

מדוע דווקא מארז KENDALF LCS? כי לא ראיתי מארז אחר בארץ שמציע את מה שיש לKENDALF להציע. אם אתם יכולים להציע מארז יותר טוב עם רדיאטור כפול (מבחינת מאווררים) או משולש מובנה - אנא רשמו לי את הדגם ומחירו המשוער.

אני יודע שזה לא בדיוק מודינג חיצוני,אבל מודינג פנימי יהיה,וכשתהיה לי מצלמה שהזמנתי כבר - אני מבטיח להעלות תמונות בשביל שתשפטו.

אני יחסית חדש בתחום המודינג,ולכן גם כל המודים שאעשה הם מודים שבטוח ראיתם בשיטוטים באתרי מודינג.

[br]פורסם בתאריך: 4.02.2007 בשעה 09:11:53

מה דעתכם על המפרט הזה? לקוח מפנדה

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 929 ש"ח

Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 815 ש"ח

Twinmos DDR2 667 1GB 1,380 ש"ח (2 זיכרונות,סה"כ 2 ג'יגה))

XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 835 ש"ח

Thermaltake Kandalf LCS Liquid Cooling Black 1,867 ש"ח

Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 336 ש"ח

פורסם

אתה באמת לא תמצא מארזים מיצרן אחר שמגיעים עם קירור מים מובנה כי רק Thermaltake אשכרה חושבים שזה רעיון טוב. תכלס עדיף לך להרכיב בעצמך את הקירור (ולהזמין אותו מחו"ל).

בנוגע לדיסקים קשיחים - כרגע הנפחים הכי משתלמים זה 250/320GB. פשוט תדאג שהדיסק שאתה לוקח הוא SATA2 וזהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים