פורסם 2007 בפברואר 718 שנים לא מתאים לי, אני צריך מחיפה.תזמין מ PCGAMES גם יש להם במלאי וגם המשלוח חינםלי הגיע תוך יומיים שלושה
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים משלוח חינם והגיע תוך יומיים שלושה???אתה בטוח שמהיום שהזנת עברו רק יומיים שלושה? כי אם כן אז אני מזמין היום ( תכננתי לסוע לגולד טופ, ובדרך אני אסתובב בקניון הזהב )
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים ראיתי בזאפ שלאחד הגיע באותו יום או פחות מ24 שעות לא זוכר... זאת חנות קטנה שאין להם הרבה הזמנות אז לפעמים יוצא שאתה היחיד שמזמין אז מטפלים בך הכי טוב שאפשר
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אחים שלי אני יתקבנתי למה שיש היום בארץ או לא משהו אבל מגיע עוד שבועים שלוש הפדים הכייי טובים
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים משלוח חינם והגיע תוך יומיים שלושה???אתה בטוח שמהיום שהזנת עברו רק יומיים שלושה? כי אם כן אז אני מזמין היום ( תכננתי לסוע לגולד טופ, ובדרך אני אסתובב בקניון הזהב )כן המשלוח חינם בדואר רשום בדרך כלל הם שולחים את ההזמנה עוד באותו יום או יום אחרי כי זה במלאי ואז לוקח לדואר עוד יום להגיע ולמחרת בבוקר אתה הולך ואוסףכמובן יכולים להיות עיכובים אבל זה ככה היה אצלי
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר עכשיו חזרתי מפנדה וקניתי את הQCK (מי שרוצה לדעת נשאר להם עוד אחד רגיל ואחד קטן....). עד עכשו היה לי פאד רגיל ב30 שקל. והQCK הרבה יותר חלק ונעים ממנו, אם נותנים לעכבר מכה אז הוא מחליק על הפאד, בקיצור אני מאוד מרוצה ;D עלה לי 60 שקל וקניתי גם מקרופון של זלמן (ZM-MIC1...) תודה לכל מי שעזר
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים עכשיו חזרתי מפנדה וקניתי את הQCK (מי שרוצה לדעת נשאר להם עוד אחד רגיל ואחד קטן....). עד עכשו היה לי פאד רגיל ב30 שקל. והQCK הרבה יותר חלק ונעים ממנו, אם נותנים לעכבר מכה אז הוא מחליק על הפאד, בקיצור אני מאוד מרוצה ;D עלה לי 60 שקל וקניתי גם מקרופון של זלמן (ZM-MIC1...) תודה לכל מי שעזר רק הייתי אתמול הייתי אצלם והם אמרו שאין להם, רק למי שהזמין :@
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מתי יהיה להם את ה - QCK+ ?אתה מודע לזה שהוא ממש ענק?בכל מקרה, אתה יכול להזמין מPCGAMES לא מבין ממה אתם מפחדים
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים כנראה הם מפחדים שהחנות WILL ABUSE את המספר של הכרטיס אשראי שלהם...חברה, אלה שמפחדים - תזמינו מחנות פופולרית ואני מבטיח לכם שלא יקרה כלום
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים גם אני לא מבין מה מפחיד בזה אני מזמין אני בן 14.5 וחצי מהדברים שלי מחניות שאני מוצא ב zap חצי מהמחשב אני קניתי ארדיסק מארז רמקולים של מערכת קולנוע סט של מיקלדת ועכבר די וי די מלאאאאאא דברים וזה זוללל במלא מיחנות וזה יותר שווה אין מה לפחד היום יש הגנות למרות שזה לא מזיז למי שטוב בזה כןן אבל אין צורך לפחד....
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים זה לא אני מפחד, לאמי יש מדיניות של לא להזמין ולשלם באמצעות כרטיס אשראי.תה יכול להגיד לאמא שיש אחריות על הכרטיס אשראי בדיוק למקרים האלו ואם יעשו שימוש לא רצוי בכרטיס תפוצו באופן מלא ומיידי על ידי חברת האשראי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.