עבור לתוכן

פאד ל g5

Featured Replies

פורסם

לא מתאים לי, אני צריך מחיפה.

תזמין מ PCGAMES גם יש להם במלאי וגם המשלוח חינם

לי הגיע תוך יומיים שלושה

• תגובות 76
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משלוח חינם והגיע תוך יומיים שלושה???

אתה בטוח שמהיום שהזנת עברו רק יומיים שלושה? כי אם כן אז אני מזמין היום ( תכננתי לסוע לגולד טופ, ובדרך אני אסתובב בקניון הזהב )

פורסם

ראיתי בזאפ שלאחד הגיע באותו יום או פחות מ24 שעות לא זוכר...

זאת חנות קטנה שאין להם הרבה הזמנות אז לפעמים יוצא שאתה היחיד שמזמין אז מטפלים בך הכי טוב שאפשר ;)

פורסם

אחים שלי אני יתקבנתי למה שיש היום בארץ או לא משהו אבל מגיע עוד שבועים שלוש הפדים הכייי טובים

פורסם

משלוח חינם והגיע תוך יומיים שלושה???

אתה בטוח שמהיום שהזנת עברו רק יומיים שלושה? כי אם כן אז אני מזמין היום ( תכננתי לסוע לגולד טופ, ובדרך אני אסתובב בקניון הזהב )

כן המשלוח חינם בדואר רשום בדרך כלל הם שולחים את ההזמנה עוד באותו יום או יום אחרי כי זה במלאי ואז לוקח לדואר עוד יום להגיע ולמחרת בבוקר אתה הולך ואוסף

כמובן יכולים להיות עיכובים אבל זה ככה היה אצלי

פורסם
  • מחבר

עכשיו חזרתי מפנדה וקניתי את הQCK (מי שרוצה לדעת נשאר להם עוד אחד רגיל ואחד קטן....).

עד עכשו היה לי פאד רגיל ב30 שקל. והQCK הרבה יותר חלק ונעים ממנו, אם נותנים לעכבר מכה אז הוא מחליק על הפאד, בקיצור אני מאוד מרוצה ;D

עלה לי 60 שקל וקניתי גם מקרופון של זלמן (ZM-MIC1...)

תודה לכל מי שעזר :yelclap:

פורסם

מתי יהיה להם את ה - QCK+ ?

פורסם

עכשיו חזרתי מפנדה וקניתי את הQCK (מי שרוצה לדעת נשאר להם עוד אחד רגיל ואחד קטן....).

עד עכשו היה לי פאד רגיל ב30 שקל. והQCK הרבה יותר חלק ונעים ממנו, אם נותנים לעכבר מכה אז הוא מחליק על הפאד, בקיצור אני מאוד מרוצה ;D

עלה לי 60 שקל וקניתי גם מקרופון של זלמן (ZM-MIC1...)

תודה לכל מי שעזר :yelclap:

רק הייתי אתמול הייתי אצלם והם אמרו שאין להם, רק למי שהזמין :@

פורסם

מתי יהיה להם את ה - QCK+ ?

אתה מודע לזה שהוא ממש ענק?

בכל מקרה, אתה יכול להזמין מPCGAMES לא מבין ממה אתם מפחדים

פורסם

כנראה הם מפחדים שהחנות WILL ABUSE את המספר של הכרטיס אשראי שלהם...

חברה, אלה שמפחדים - תזמינו מחנות פופולרית ואני מבטיח לכם שלא יקרה כלום

פורסם

זה לא אני מפחד, לאמי יש מדיניות של לא להזמין ולשלם באמצעות כרטיס אשראי.

פורסם

מה גורם לכם לפחד? מנסיון או משהו?

פורסם

גם אני לא מבין מה מפחיד בזה אני מזמין אני בן 14.5 וחצי מהדברים שלי מחניות שאני מוצא ב zap חצי מהמחשב אני קניתי ארדיסק מארז רמקולים של מערכת קולנוע סט של מיקלדת ועכבר די וי די מלאאאאאא דברים וזה זוללל במלא מיחנות וזה יותר שווה אין מה לפחד היום יש הגנות למרות שזה לא מזיז למי שטוב בזה כןן אבל אין צורך לפחד....

פורסם

זה לא אני מפחד, לאמי יש מדיניות של לא להזמין ולשלם באמצעות כרטיס אשראי.

תה יכול להגיד לאמא שיש אחריות על הכרטיס אשראי בדיוק למקרים האלו ואם יעשו שימוש לא רצוי בכרטיס תפוצו באופן מלא ומיידי על ידי חברת האשראי

פורסם

צודק ב 100% וזה ניראה לי גם ההסבר הכי טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים