עבור לתוכן

פאד ל g5

Featured Replies

פורסם

אסטרטגייה בזמן אמת

• תגובות 76
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק, אנשים כאלה אולי לא צריכים את העכבר הכי מדויק והמשטח הכי טוב, על מנת לשפר את הביצועים שלהם, ולכן הם כנראה לא ירצו להשקיע כלכך על הדברים האלה, ויסתפקו באיזה עכבר זול יותר, אבל נוח של microsoft עם פד פשוט.

אבל בכל זאת, הם יעדיפו את העכבר הכי טוב ואת הפד הכי טוב, מאחר שזה נוח יותר לעבוד עם סט כזה, לא רק במשחקים אלא בכל דבר שקשור במחשב.

יש הבדל בין להעדיף, לשווה להשקיע את הכסף.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים כדאי לי לקנות את ה QCK ולא להתחיל לחפס אחרי פאדים אחרים?

פורסם

תראה.... אחרי הכל... פד עד 100 שקל לא יתן אותם ביצועים כמו הפדים היקרים (לדוגמא ICEMAT)

אז סביר להניח שבמחירים האלה הכל אותו חרא... ולא ממש תרגיש הבדל גדול בגלל שהחומר שהעכבר מחליק עליו זה בד...

אני משתמש בQPAD חצי שנה והוא מעולה... וגם עלה לי 50 שקל...

אני מציע לך שתיקח את מה שמוצא חן העיניך ותאמין לי לא תתחרט כי אחרי הכל החברות שעושות את הפדים מחזיקות ולא פושטות רגל אז מן הסתם הפדים שלהן לא גרועים....

פורסם

כן גם תקנה לפי הגודל שאתה צריך למרות שהרגיל הוא גם גדול לכל צורך וגם הוא נמצא בהרבה חנויות ורק 70 שח

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה אז אני יקנה את ה QCK, אני יזמין מנעה...

תודה רבה לכל מי שעזר :yelclap: ::)

פורסם
  • מחבר

זול יותר רק ב 5 שקל, ועם המשלוח.. אני מעדיף את נעה שהיא באיזור שלי...

עריכה: לאא הפאדים של QCK יגיעו רק תחילת חודש הבאא :bash:

נראה שאני יצתרך החכות :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ה QCK יגיע לנעה רק תחילת חודש הבא, הרגע דיברתי איתם.

בדקתי רק בנעה כי אני מעדיף לקנות אצלם, זה באיזור שלי..

פורסם

תקנה QPAD - לא תצטער

פורסם

גם כל בעלי ה-qck אומרים שהוא מצוין, עד שמישהו לא התנסה עם שניהם, אי אפשר לומר :-X

פורסם
  • מחבר

יש משהוא שקנה מהחנות pcgames?

זאת חנות שאפשר לסמוך עליה? בכל זאת מביאים לחנות את הפרטים של הכרטיס אשרי...

פורסם

אחי הqpad שיש עכשוו בארץ עם לא משהו ל g5 ו ל g7 אבל עוד איזה שבועים שלוש יגיעו חדשים של qpad ועם ניחשבים לפדים הכי טובים

http://www.com-tra.de/shop/de_DE/produkte/lID_is_22108_and_QPAD.html אחי בקישור הזה יש את הפדים שצריחים להגיע ה 10 הפדים הראשונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים