עבור לתוכן

מקבל BSOD כשהאימיול דולק.

Featured Replies

פורסם

בוא ננסה לצמצם את הבעיה. תיכנס להגדרות של האימיול ותראה שיש שם הרבה פעולות קצובות בזמן לדוגמא:שמור מידע לדיסק כל

חמש דקות וכו' תנסה לשנות את הזמנים האלה אחד בכל פעם ותראה אם התדירות שבה אתה מקבל BSOD משתנה ואז נוכל

לדעת איזה פעולה גורמת אותו. כ"כ אתה לא משתף את התיקייה הראשית בC ואת תיקיית הWINDOWS במקרה?

פורסם

לא סתם להחזיר למצב הקודם, אלא להשתמש בקובץ tcpip.sys המקורי של ה windows.

או שתנסה להוריד את הפאצ' הזה שוב, ותראה אם יש לו גירסה יותר חדשה.

פורסם
  • מחבר

x-dude,הבעיה היא שאין לי את ה tcpip.sys המקורי של ה WINDOWS,והורדתי את הגרסה המעודכנת של הפאץ וניסיתי להחזיר את זה למצב הקודם ולנוכחי הכל ולא עוזר כלום :/

ag43,אני משתף רק את תייקית ה INCOMING שנמצאת ב C חוץ מזה כלום ובטח שלא את תיקית ה WINDOWS.

פורסם

תנסה למחוק את הקובץ (רק שמור גיבוי לכל צרה שלא תבוא), windows אמור להודיע לך שקובץ המערכת שונה והאם אתה רותה להחזיר את הקובץ המקורי (לא בדיוק במילים האלו), אתה בוחר כן, שם את הדיסק של ה WIN בכונן והוא אמור להחזיר את הקובץ המקורי.

לחילופין תבדוק גם ב windows update אם יש עדכונים כלשהם.

פורסם

זו היתה יריה באפלה. בכ"מ תנסה מה שאמרתי לך בקשר לזמנים של כל פעולה אולי זה יוכל לעזור לנו לקבוע ג"ג לבעיה.

פורסם
  • מחבר

x-dude,כן אבל הקטע הוא שאין לי את הדיסק של הWINDOWS (אני על וינדוס לא חוקי כמו 90% מהמדינה),יש לך אולי פתרון אחר?,והוינדוס מעודכן עם כל העידכונים האחרונים.

ag43,לא הבנתי כל כך למה אתה מתכוון עם הזמנים של הפעולות וזה אתה יכול להסביר יותר אולי?

פורסם

אני לא זוכר בע"פ כי אני כמעט לא משתמש בEMULE אבל אם תיכנס שם להגדרות תראה שתחת הרבה מהלשוניות יש כל מיני פעולות שאמורות

להתבצע כל כמה זמן לדוגמא: שמירת מידע לדיסק, עדכון מקורות וכו'. תנסה לשחק עם זה ולראות אם השתנתה התדירות של הBSOD ואז

אולי נוכל לצמצם את אפשרויות הבעיה.

ד"א לי יש וינדוס חוקי ונראה לי שלהרבה יותר מ10% מהמדינה יש. אפשר להשיג 2003 WINDOWS PRO+OFFICE ב120 ש"ח דרך הסתדרות

המורים.

פורסם
  • מחבר

ag43,כן אבל לפני שנתיים כשהתקנתי את הוינדוס הוא עלה איזה 500 שקל ורק הגרסת HOME שאני לא מחבב אותה במיוחד מכיוון שאין בה הרבה אפשרויות כמו ב PRO.

בכל מקרה חבר'ה פתרתי את הבעיה,הבעיה הייתה שאני משתף הרבה קבצים כבדים וזה היה צריך לעשות האשינג לכל הקבצים דבר שלוקח המון משאבים מהמחשב ומרוב העומס נהיו מסכים כחולים,אז פשוט הוספתי לאט לאט כמה קבצים עד שהוא עשה האשינג לכולם ועכשיו אני כבר כמעט שעה עם אימיול פתוח בלי שום בעיות,תודה רבה רבה בכל זאת לכל מי שעזר.

פורסם

x-dude,כן אבל הקטע הוא שאין לי את הדיסק של הWINDOWS (אני על וינדוס לא חוקי כמו 90% מהמדינה),יש לך אולי פתרון אחר?,והוינדוס מעודכן עם כל העידכונים האחרונים.

ag43,לא הבנתי כל כך למה אתה מתכוון עם הזמנים של הפעולות וזה אתה יכול להסביר יותר אולי?

יש לך אזהרה 2 מתוך 3 על תוכן לא חוקי(Warez) , באזהרה השלישית אתה תנעל / תורחק מהפורום

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים