עבור לתוכן

far cry 2

Featured Replies

פורסם

אני בכלל לא מבין מה לאנשים נגד קצת מדע בדיוני.

פיות וקסמים בכל ה-Oblivion-ים למיניהם זה סבבה, סימולציות לחימה משעממות כמו GRAW -אחלה בחלה, אבל קצת תיבול של מדע בדיוני כמו ב-Far Cry או סייברפאנק נטו כמו Deus Ex, ישר מעוותים את הפרצוף.

לא יודע מה אתכם, אני הרבה יותר מעדיף מדע בדיוני מאשר עוד סימולציה משעממת של קרבות בעירק.

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל FAR CRY 2 מפותח עלידי CRYTEK ולא עלידי UBISOFT אבל מופץ עלידי UBISOFT שוב.. זה הכול.

הן FAR CRY, הן CRYSIS, והן FAR CRY II פותחו מההתחלה ועד הסוף ע"י CRYTEK, רק שהם לא יכולים לעשות את ההפצה מכיוון שהם עדיין קטנים ומעטים מכירים את השם שלהם, אז UBISOFT ו-EA מפיצים בשבילם כי להן כבר יש שם והשם הזה ימכור יותר. הקרדיט על שלושת המשחקים המצוינים האלה כולו של CRYTEK

פורסם

פיות וקסמים בכל ה-Oblivion-ים למיניהם זה סבבה, סימולציות לחימה משעממות כמו GRAW -אחלה בחלה, אבל קצת תיבול של מדע בדיוני כמו ב-Far Cry או סייברפאנק נטו כמו Deus Ex, ישר מעוותים את הפרצוף.

לא יודע מה אתכם, אני הרבה יותר מעדיף מדע בדיוני מאשר עוד סימולציה משעממת של קרבות בעירק.

מילים כדורבנות :xyxthumbs:

פורסם

הן FAR CRY, הן CRYSIS, והן FAR CRY II פותחו מההתחלה ועד הסוף ע"י CRYTEK, רק שהם לא יכולים לעשות את ההפצה מכיוון שהם עדיין קטנים ומעטים מכירים את השם שלהם, אז UBISOFT ו-EA מפיצים בשבילם כי להן כבר יש שם והשם הזה ימכור יותר. הקרדיט על שלושת המשחקים המצוינים האלה כולו של CRYTEK

זה מה שאמרתי!

באמת אחי אמרת נכון^^ אז מה אם יש קצת סיינס פיקשן? זה עדיין כיף! והדגש הוא על כיף!

פורסם

במקרה של crysis

זה חלק מהעלילה..

אתה [uS] נלחם בקוריאנים

אחרי כמה זמן מגיעים החיזרים ואז אתה והקוריאנים מתאחדים כנגד החיזרים

פורסם

מילים כדורבנות :xyxthumbs:

מסכים בהחלט.

פורסם

אין לי שום דבר נגד מדע בדיוני , רק שיש מקומות ששילבו אותו יפה - ראה ערך HALF LIFE 2

ויש מקומות ששם זה הרס לי - כמו FARCRY ..

משום מה בHL2 זה מרגיש טבעי ושייך למשחק וכל המפלצות שם לא מרגישות אינפנטיליות וב FARCRY זה פתאום הביא לי שילוב של הפרצופים הבאים :

לפי הסדר : :-\ :nixweiss::bash::nono:

שוב, זאת כמובן דעתי ואין לי שום כוונות להתכווח עם אנשים כי זה עניין של טעם אישי כמובן.. איש איש ומה שהוא אוהב ואיך שהוא רואה את הדברים.. ;)

פורסם

אההה זה בסדר, לא באתי בטענות אליך.

זו הייתה סתם פריקת עצבים כי בזמן האחרון אני רואה הסלמה אדירה נגד קונספטים מדע-בדיוניים במשחקים.

פורסם

הפיתוח נראה רציני ולא איזו שמועה בגלל האתר שצץ לו ברשת..

אין עוד שום פיסת מידע על FC2 ? לפני כמה זמן החלו בפיתוח למשל? באיזה שלב הם כרגע? עלילה משהו??.?

יש לי תחושה שמשחק זה יהיה הרבה יותר טוב מקרייסיס שנראה מצויין אבל קצת הגזימו עם החליפה המעפנה הזאת !

WTF??? מי רוצה לשחק במשחק שאתה נותן אגרוף ושובר איזה גורד שחקים או מקםץ כמו צפרדע בין בקתות????

WTF גדול אחד על כל הקטע הזה אבל בסה"כ משחק נראה מעולה !

פורסם

חחח אני מקווה שבשביל FAR CRY 2 הם לא יתחילו לפתח CRYENGINE 3 חחח... זה יקח שנים..

שמתם לב שלכל משחק הם בונים הם משדרגים (ב180 מעלות) את המנוע.

פורסם

היה בזמנו טריילר בזמן אמת ששוחרר? לא? מישהו יודע איפה אפשר למצוא את זה ( אחרי חיפושים כושלים)

פורסם

חחח אני מקווה שבשביל FAR CRY 2 הם לא יתחילו לפתח CRYENGINE 3 חחח... זה יקח שנים..

שמתם לב שלכל משחק הם בונים הם משדרגים (ב180 מעלות) את המנוע.

זה מצוין, ככה זה יוצא מאוזן מבחינת דרישות מערכת וגם יפה בצורה שלא תיאמן כמו שהיה אז FARCRY

פורסם

לדעתי לא צריך למהר לבנות משחק חדש מה גם שהמנוע של קרייסיס מספיק בהחלט אפשר פשוט לבנות משחק המשך [שלא יהרוס את הסוף של קרייסיס] או סתם משחק שיהיה בנוי על המנוע האדיר של קרייסיס! תחשבו על זה, מה לא חבל על כל מליוני השורות של המנוע הזה שמשתמשים בו לכמה שלבים מסכנים?

שינצלו אותו עד הסוף! [ראו מנוע source].

פורסם

וזה כנראה מה שייקרה.. אני לא מאמין שאחרי כל הפיתוח של המנוע הזה הם ישתמשו בו רק ל CRYSIS .. ואם כן אז הם די מטומטמים..

רק לציין לפרוטוקול שלפי דעתי הם חברת פיתוח מעולה. המנוע של FARCRY היה מעולה בזמנו ולמען האמת אפילו לא רע כיום..

והם שוב ייקבלו תהילה עולמית עם CRYSIS שלפחות מבחינה גרפית יציב רף חדש לעולם משחקי המחשב בעולם, PC וקונסולות כאחד.

אם תחשבו על זה, CRYSIS די מקדים את זמנו וזאת גם לאחר הדחייה שלו, אני לא מכיר משחק באופק, גם לא בשלב פיתוח שמתקרב אפילו לגרפיקה וליכולות של CRYSIS..

החלום למשחק פוטוריאליסטי נראה קרוב יותר מתמיד..

פורסם

תארו לעצמכם שקודם ישחררו את קרייסיס, ורק אז יתחילו לפתח cry engine 3 ועליו יפותח FAR CRY 2 :)

ואתה מצפה שמי יריץ את זה, אלוהים?

וזה כנראה מה שייקרה.. אני לא מאמין שאחרי כל הפיתוח של המנוע הזה הם ישתמשו בו רק ל CRYSIS .. ואם כן אז הם די מטומטמים..

רק לציין לפרוטוקול שלפי דעתי הם חברת פיתוח מעולה. המנוע של FARCRY היה מעולה בזמנו ולמען האמת אפילו לא רע כיום..

והם שוב ייקבלו תהילה עולמית עם CRYSIS שלפחות מבחינה גרפית יציב רף חדש לעולם משחקי המחשב בעולם, PC וקונסולות כאחד.

אם תחשבו על זה, CRYSIS די מקדים את זמנו וזאת גם לאחר הדחייה שלו, אני לא מכיר משחק באופק, גם לא בשלב פיתוח שמתקרב אפילו לגרפיקה וליכולות של CRYSIS..

החלום למשחק פוטוריאליסטי נראה קרוב יותר מתמיד..

Project Offset נראה מעולה.

למרות שהוא עדיין לא בשלבי פיתוח כמו Crysis, הוא עדיין יכול להשתוות ברמה הגרפית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים