עבור לתוכן

far cry 2

Featured Replies

פורסם

far cry1 היה בין המשחקים הטובים אז מישהו יודע אם יצא 2 כבר?

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השם הוא crysis והוא אמור לצאת השנה, עדיין אין תאריך

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

פורסם

כן, אבל ל-Crysis אין קשר לעלילה של Far Cry.

דווקא אני זוכר שלפני כמה חודשים פירסמו פה בפורום כמה תמונות מהפיתוחים של Ubi Soft או משהו כזה והיה שם לוגו של Far Cry 2.

אבל מאז לא היה שום דבר.

פורסם

זה לא נכון, CRYTEK מפתחים עכשיו הן את CRYSIS (שלא קשור עלילתית ל-FAR CRY), והן את FAR CRY II

עריכה : לזה שמעלי, תחפש קצת בגוגל ותמצא אתר שמיועד ל-FAR CRY II

פורסם

ייתכן שייצא FarCry II, די שכחו ממנו מאז ההייפ שנוצר סביב Crysis.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני לא חושב של Far Cry I היתה בכלל "עלילה" - לכן מבחינתי Crysis הוא ההמשך.

אתה נלחם בבני אדם, בשלב מסויים מתחיל להילחם בחייזרים/מפלצות ואיכשו זה נגמר.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי יש far cry 2 או לא?

פורסם

ייתכן שייצא FarCry II, די שכחו ממנו מאז ההייפ שנוצר סביב Crysis.

תקנו אותי אם אני טועה, אבל אני לא חושב של Far Cry I היתה בכלל "עלילה" - לכן מבחינתי Crysis הוא ההמשך.

אתה נלחם בבני אדם, בשלב מסויים מתחיל להילחם בחייזרים/מפלצות ואיכשו זה נגמר.

מתקן....

יש לו עלילה ועוד איך, משחק לא זוכה לציון גבוה רק בגלל הגרפיקה/משחקיות...

אז לא הבנתי יש far cry 2 או לא?

יכול להיות, לבנתיים לא ידעו לנו על כלום

ואין שום קשר בין CRYSIS ו FARCRY חוץ מזה שהם מפותחים מאותו חברה

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני ישחק crysis ... ובנתיים אני יכחה לfar cry 2 לפני 10 דקות סיימתי made man[br]פורסם בתאריך: 3.02.2007 בשעה 20:43:17

אם מישהו כן יודע את התאריך שיגיד לי בבקשה
פורסם

מגניב, אז יש עוד תקווה.

זהו משחק שבהחלט מגיע לו המשך.

פורסם

תארו לעצמכם שקודם ישחררו את קרייסיס, ורק אז יתחילו לפתח cry engine 3 ועליו יפותח FAR CRY 2 :)

פורסם

far cry 2 לא מפותח בכלל על ידי crytek אלא על ידי Ubisoft עצמם

פורסם

לא ידוע על FARCRY2 שהולך לפחות לצאת בזמן הקרוב (שנה בערך..)

אני בהתחלה מאד אהבתי את FARCRY בשלבים הראשונים בג'ונגל שנלחמים נגד השומרים.. אחר כך זה נהייה עוד משחק מטומטם עם מפלצות מפגרות ולא הגיוניות בסגנון DOOM שמעולם לא אהבתי ..

דרך אגב - גם את CRYSIS הם מבחינתי כבר הרסו עם החליפת ננו המטופשת הזאת.. (לרוץ כמו שד ולקפוץ על גגות של בתים לא ממש עושה לי את זה..)

פורסם

כעיקרון ל-CRYTEK יש שני חוזים עם שתי חברות הפצה שאחת מהן זו UBISOFT אשר הפיצה את המשחק הראשון ויש את EA שמפיצה את CRYSIS

אבל FAR CRY 2 מפותח עלידי CRYTEK ולא עלידי UBISOFT אבל מופץ עלידי UBISOFT שוב.. זה הכול.

עריכה: וזה שמעלי^^

תבין שאתה משחק משחק לא מי יודע מה מציאותי (זה לא COD2) לכן תיהייה פתוח לכל מה שמחק יזרוק עליך לפי טעמי שלי אני מאוד אהבתי את הקטע של המפלצות כי זה גורם לך למן פחד כזה וגם בגלל שזה נתגלה לך באמצע המשחק ככה אחרי שכבר חקרת הכול והכול נהייה משעמם יש איזה טוויסט מרענן במקרה שלנו זה המפלצות.

אני לא מנסה לרדת עליך או משהו.. אני פשוט לא מבין את האנשים האלה שלו אוהבים משחק רק בגלל שהם לא הורגים שם בני אדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים