עבור לתוכן

מהירות גלישה איטית ב013

Featured Replies

פורסם

יש לי חבילת ADSL 1.5 עם Barak.

בערך לפני שבוע המהירות נהיתה איטית מאוד. אני מוריד מרוב האתרים על 40-60KB. נכנסתי למספר אתרים לבדיקת מהירות הגלישה והמהירות שלי תמיד הייתה בתחום הזה. מה שכן מהאתר של 013 ומהאתר של Microsoft אני מוריד על מהירות מלאה 190KB.

התקשרתי לתמיכה התכנית, הם טוענים שהם לא רואים שום בעייה, ולראיה המהירות שקיבלתי מהאתר שלהם וממיקרוסופט. הם גם טוענים שזאם יש בעיה אז הבעיה אצלי כי הם נכנסו מהמחשבים שלהם לחשבון שלי וגלשו על מהירות מלאה.

למישו יש רעיון מה הבעיה?

פורסם

אם אתה מוריד מאתר הבדיקה שלהם במהירות תקינה, והגלישה לחו"ל איטית

אתה תמיד יכול לבדוק האם הבעיה בספקית שלך או לא, ע"י הבדיקה הבאה :

קח מחבר, או קרוב משפחה, או מישהו שאתה מכיר,

את שם המשתמש והססמא שלו, בספקית אחרת (הוא צריך להיות מחובר ב ADSL, כמוך)

ונסה להתחבר עם החייגן מהמחשב שלך, עם שם המשתמש שלו (כולל ה @ספקית כמובן) והססמא שלו.

ובדוק האם יש הבדל.

במידה ויש הבדל, תרים טלפון לתמיכה ותבקש מהם שיבדקו לך מה בדיוק הבעיה

(תסביר להם על הבדיקה שביצעת, ואפילו דאג שיהיה ברשותך באותו רגע, היוזר של הספקית השניה,

במידה והם ירצו לעשות איתך בדיקות שונות)

בהצלחה.

אגב, אם אתה לא מושפע מזה ישירות (מ"האיטיות" הזו) אלא סתם רואה את זה באתרי בדיקות מהירות שונים בחו"ל

אבל בתכלס לא באמת סובל ממהירות איטית ולא מרגיש את זה בשום מקום - אז לפי דעתי אין לך בכלל מה לדאוג או להתקשר.

פורסם
  • מחבר

תודה

אני ינסה את זה

שמתי לב לעוד משו מעניין

אם המהירות נהיהת מאוד איטית אז אני מתנתק ומתחבר והמהירות מסתדרת

פורסם

אם כך זה נשמע כמו וירוס או SPYWARE כלשהו

בדוק את זה ליתר בטחון.

(מהרגע שהתנתקת והתחברת, לוקח זמן עד שתוכנות מסויימות "מגלות" מחדש את החיבור לאינטרנט, ומנסות לעשות בו שימוש)

(קח לדוגמא את MSN ו- ICQ, אז גם וירוסים מתעוררים מחדש ומנסים להפיץ את עצמם בדרכים שונות)

בד"כ בשניות הראשונות של החיבור לאינטרנט, הקו יהיה נקי (במידה והוא תקין) אבל כשתוכנות, וירוסים וכו' מתעוררים ומגלים את החיבור

(אחרי אינטרוול מסויים) אתה תרגיש בהאטה.

תריץ בדיקה מקיפה, עם איזה אנטי וירוס טוב, ותראה אם הוא מוצא משהו

(ממליץ על קספרסקי, תוריד את גרסאת הנסיון שלו אם אין לך אנטי וירוס אחר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים