עבור לתוכן

אזהרה לבעלי לפטופ של HP... לא לעדכן את הביוס!

Featured Replies

פורסם

יום חמישי רציתי להתקין ווינדוס ויסטה , הלכתי לאתר של HP כדי לראות איזה דרייברים קיימים.

ראיתי שיש עידכון ביוס כדי להתאים את המחשב לויסטה .

תוך כדי העדכון קיבלתי מסך כחול והמחשב לא נכבה, הייתי צריך לנתק את החשמל ואת הסוללה.

אחרי שכיביתי אותו, ניסיתי להדליק אבל לא עלה כלום.

אחרי בדיקות בפורומים באינטרנט מסתבר ששידרוג ביוס בניידים של HP רוב הסיכויים לא מצליחה

והמחשב מת .

רק מחר אני ישלח את הנייד למעבדות שלהם ואני מקווה לא יעלה לי כסף.

פורסם

האמתי, הייתה לי בעייה עם איזה משחק מסויים. כשבקתי את הביוס, ראיתי שהביוס מעודכן יחסית (לא עברה שנה מאז העידכון האחרון שעשו לו) אבל הכרטיס מסך המובנה מודכן מלפני שנתיים. רציתי לעשות עידכון לביוס, אבל בסוף לא עשיתי. עידכון לביוס זה לא דבר פשוט, ולא מומלץ ביכלל אם אתה לא מאוד בקיא בעניין..

בכל מקרה, תודה רבה ששיתפת אותנו בחוויה שלך. עכשיו אין מצב שאני יעדכן את הביוס בשנתיים הקרובות :xyxthumbs:

פורסם

סביר להניח שלא פעלת לפי ההוראות. כמו כן יש את החוק הלא כתוב שלא מעדכנים משהו שעובד טוב אלא אם יש צורך ממשי.

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שפעלתי לפי ההוראות !! אני לא אידיוט!

לפי הדיווחים בפורומים ברשת הסיכוי מאוד גדול שהעדכון ביוס לא יצליח.

פורסם

האמתי, הייתה לי בעייה עם איזה משחק מסויים. כשבקתי את הביוס, ראיתי שהביוס מעודכן יחסית (לא עברה שנה מאז העידכון האחרון שעשו לו) אבל הכרטיס מסך המובנה מודכן מלפני שנתיים. רציתי לעשות עידכון לביוס, אבל בסוף לא עשיתי. עידכון לביוס זה לא דבר פשוט, ולא מומלץ ביכלל אם אתה לא מאוד בקיא בעניין..

בכל מקרה, תודה רבה ששיתפת אותנו בחוויה שלך. עכשיו אין מצב שאני יעדכן את הביוס בשנתיים הקרובות :xyxthumbs:

אם אתה סובל מפיגור שכלי\פוחד מטכנולוגיה\משתמש במחשב ביום הראשון לחייך, אין שום סיבה לחשוש מעדכון BIOS. עדכון הBIOS בניידים של HP מאד ידידותי ובלחיצת כפתור וחצי העדכון מתבצע. אני עדכנתי את הביוס של הנייד שלי, ולא הייתי צריך לצבוע את הנייד בכחול ולזרוק לים, אז לא צריך להכנס לפאניקה מיותרת.

פורסם

אני עידכנתי אתמול, לא היו שום מסכים כחולים ושום בעיות!!!!!!

פורסם

זה כנראה תלוי דגם - העידכון BIOS ש-HP שיחררה לדגם של פותח הת'רד כנראה היה דפוק.

הבעיה היא שאחרי שדבר כזה קורה, אתה יכול ללכת לחפש כי באתר של HP אין ממש משהו שיכול לעזור לך.

פורסם

במקרה כזה, שהחברה מודה ששיחררה עדכון פגום, ההוצאות על שליחת המחשב לתיקון אומורות להיות על חשבונה לא?

פורסם

תודה, רבה

למרות שלא תכנתתי לעשות לו עדכון לביוס

פורסם

במקרה כזה, שהחברה מודה ששיחררה עדכון פגום, ההוצאות על שליחת המחשב לתיקון אומורות להיות על חשבונה לא?

הבעיה היא שהיא לא הודתה בכלום - דיברתי עם פותח הת'רד, והישועה שלו הגיעה מפורומים של אנשים שנתקלו באותה בעיה.

בסוף זה הסתדר - אבל לא בזכות HP.

פורסם

אהה אוקיי, חשבתי ש HP הודתה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה...

הדגם שלי הוא DV6186EA

ניסיתי לעדכן מ F06 ל F15 והעדכון נכשל.

אחרי שבדקתי בפורומים הצלחתי לשחזר לגירסה F06 , אבל לפי HP יש צורך לעבור ל F15

כדי שיהיה אפשר להתקין ויסטה.

דיברתי עם נציג תמיכה של HP שאמר שיתכן שיש פגם בלוח וכנראה שיהיה צורך להחליף .

אז עדיין יש לי צורך להכניס את הלפטופ לשירות.

אני לא חושב שזה יעלה לי כסף ...

פורסם

שמע אם אתה ממש לחוץ על לעבור לויסטה, שלח להם את המחשב, שישברו תראש ויסדרו לך את מה שלא בסדר.

ועל הדרך, שיעשו גם את העידכון הנדרש.

אני אישית לא ממליץ לעבור לויסטה, בחצי שנה הקרובה לפחות, שכל התוכנות והתקנים יוציאו דריברים תואמים למערכת.

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לעבור לויסטה.

אבל אני רוצה את האפשרות , ואם משהו לא בסדר בלפטופ שלי אני רוצה שיתוקן כל עוד יש אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים