עבור לתוכן

למחשב חדש: ויסטה 32ביט או 64ביט

Featured Replies

פורסם

אני לא מסכים עם הטענות שהושמעו פה

ברור שהיא מרגיזה אותך! אתה מריץ אותה עם ג'יגה זיכרון! מה אתה חושב זה XP? (חוצמזה שיש לך זיכרון איטי)

אני מאוד מרוצה ממנה היא עובדת מהר וחד לא פחות מה XP.

אין צורך לקנות 4 גי'גה זיכרון, צריך 2 גי'גה זיכרון 800 או יותר מהיר

בנוסף, לקנות זיכרון נייד (מה קוראים אותו דיסקאונקי) של 4.0 גי'גה (מומלץ של סאנדיסק) ולהפעיל את טכנולוגיית ה READYBOOST ולבטל לחלוטין PAGE FILE.

המערכת תקבל תאוצה מדהימה.

אני שוב מזכיר, זה לא XP, צריך חומרה חזקה, אבל עם החומרה הנכונה, זו בובה של מערכת!

• תגובות 55
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יכול לתת לך הפנייה לרופא עיניים טוב.

פורסם

אני לא מסכים עם הטענות שהושמעו פה

ברור שהיא מרגיזה אותך! אתה מריץ אותה עם ג'יגה זיכרון! מה אתה חושב זה XP? (חוצמזה שיש לך זיכרון איטי)

אני מאוד מרוצה ממנה היא עובדת מהר וחד לא פחות מה XP.

אין צורך לקנות 4 גי'גה זיכרון, צריך 2 גי'גה זיכרון 800 או יותר מהיר

בנוסף, לקנות זיכרון נייד (מה קוראים אותו דיסקאונקי) של 4.0 גי'גה (מומלץ של סאנדיסק) ולהפעיל את טכנולוגיית ה READYBOOST ולבטל לחלוטין PAGE FILE.

המערכת תקבל תאוצה מדהימה.

אני שוב מזכיר, זה לא XP, צריך חומרה חזקה, אבל עם החומרה הנכונה, זו בובה של מערכת!

במפרט שלו רשום בבירור שיש לו 2 ג'גה זיכרון, על מה אתה מדבר?

וכל הסיפור הזה עם ה-READYBOOST זאת טיפשות אחת גדולה לדעתי - עדיף היה לזנוח את העניין הזה לחלוטין,

ולהשקיע בפיתוח דברים יותר חשובים כמו WinFS.

פורסם

הבעיה שלי היא שיש לי DDR 1 ובטח קשה להשיג אליה 4 ג'יגה אם יש בכלל סטיקים של 2 ג'יגה...

אם לא אני צריך 4 סטיקים של ג'יגה וזה יוצא יקר...

פורסם

למה "טיפשות"? אתה ניסית את זה בכלל שאתה מדבר? זה פתרון גאוני שחוסך מאנשים את הצורך לקנות עוד RAM!

ההבדל מורגש בעיקר שמחברים את זה לנייד עם ויסטה...

בתור אחד שעובד עם זה, זה משפר פלאים את ביצועי המערכת, לא יודע לגבי WINFS אבל לדעתי כי מה שיעשו בהארדיסקים לא ישנה יותר מידי, חייבים להחליף טכנולוגיה למשהו אחר במקום הפלטות המסתובבות והאיטיות האלה...

פורסם

ה-Pagefile אצלי מבוטל ד"א כברירת מחדל.

פורסם

1 גיגה מספיק לכל משתמש ביתי\מתקדם

משתמש extreme וגיימר כבד מאוד יכול לקחת כבר 2-4 גיגה.

כבר היו מספיק ביקורות ברשת שמראות שאין כמעט הבדל בביצועים בשוטף ( אינטרנט, סרטים גלישה, ואפילו משחקים!)

בין 1 גיגה ל 2 גיגה.

דרך אגד 512 זה אסון למערכת הזאת!

חייבים 1 גיגה.

פורסם

staticx , בקשר ל READYBOOST

האם באמת צריך כל כך הרבה - 4 גיגה - כאשר יש לך 2 גיגה במחשב? או האם כרטיס של 2 גיגה יספיק, לשימוש רגיל ומשחקים?

האם אתה משתמש ב DOK או בכרטיס SD והאם יהיה הבדל בין אחד לשני

האם צריך לחפש נתון כלשהו בקשר לכרטיס או האם כל כרטיס DOK / SD יהיה באותה מהירות בשביל ה READYBOOST ?

פורסם

מה שאני לא מבין זה שזיכרונות ניידים הם דיי איטיים, אז איך זה תורם בדיוק?

פורסם

staticx , בקשר ל READYBOOST

האם באמת צריך כל כך הרבה - 4 גיגה - כאשר יש לך 2 גיגה במחשב? או האם כרטיס של 2 גיגה יספיק, לשימוש רגיל ומשחקים?

האם אתה משתמש ב DOK או בכרטיס SD והאם יהיה הבדל בין אחד לשני

האם צריך לחפש נתון כלשהו בקשר לכרטיס או האם כל כרטיס DOK / SD יהיה באותה מהירות בשביל ה READYBOOST ?

שמע זה בהתאם לצרכים, היה לי 2 ג'יגה והזדכתי עליו והזמנתי 4, כיוון שאני משתמש בתוכנות של עריכה גרפית , רובן זוללות זיכרון

גם שמע, המערכת הזו זללנית, עכשיו אני רק עם מסנג'ר סולסיק ודפדפן ואני על 1200 מגה תפוס... לא יודע לאן הכל הולך

הדבר היפה הוא זה שאתה לא מרגיש שכל כך הרבה דברים רצים ברקע, בשונה מה XP.

תנסה עם 2 גי'גה אם יתמלא לך, תשדרג. (אם תשמור על האריזה רוב החנויות יעשו לך זיכוי על המחיר או לפחות 80% ממנו, תברר לפני שאתה קונה)

אמרתי שאני משתמש ב DOK של סאנדיסק, לא כל כרטיסי ה SD יתאימו וגם לא כל ה DOK יתאימו,

קראתי איפהשהו שצריכים להיות זמני גישה מסויימים כדי שזה יעבוד טוב

למשל ניסיתי לשים את הMEMORY STICK MICRO של הטלפון שלי, אבל VISTA אמרה שזה לא עבר את הבדיקה...

אני ממליץ על סאנדיסק,הם המלכים של הדברים האלה ואף פעם לא מאכזבים.

אמורים לצאת בחודש הקרוב DOK שלהם בגרסאות חדשות טובים יותר ל RB, אולי זמני גישה עוד יותר נמוכים...

מה שאני לא מבין זה שזיכרונות ניידים הם דיי איטיים, אז איך זה תורם בדיוק?

הם איטיים ברגע שאתה מעביר קבצים גדולים בתוכם, אבל היתרון העצום שלהם הוא בזמני גישה הנמוכים שזה מעולה ל PAGE FILE, הרי כל הרעיון פה זה סה"כ PF שרץ על הזיכרון הנייד במקום על ההארדיסק כי להארדיסק יש זמני גישה דפוקים (אתם בטוח מכירים את רעש החרחור ברגע שהוא ממלא או משתמש ב PF).

ויסטה מתוכננת בצורה כזו שהיא מנהלת את ה PF בצורה טובה יותר, כלומר קבצים גדולים לא ייטענו על ה DOK אלא רק קטנים שיוכלו לנצל את הטכנולוגיה.

רואים ישר את ההבדל, נסה להיכנס למשחק הכי כבד שיש לך ואז צא ממנו בלחיצה על ALT+F4 ותראה שעם READYBOOST זה לוקח שבריר שנייה לחזור ל WINDOWS ולהתשיך לעבוד, כאילו לא קרה כלום, לעומת הארדיסק שבו ה WINDOWS מתחיל להופיע בחלקים לפעמים.

פורסם

קצת קשה להסביר.

זה לה שהיא איטית ברמה של צולעת, בכלל לא. אבל במפרט כזה עם 2 ג'יגה זכרון קשה לצלוע בשימושים סטנדרטיים.

היא לא מגיבה בחדות ובמהירות כמו XP. הכל יותר לאט, יש זמן, פיידים למיניהם כדי להסתיר את זה.

אותי זה מרגיז.

אני באחד הת'רדים על מפרטים, טענתי שבעידן ה- וויסטה 2G זיכרון יהיו כלום ושאפילו 4G יחשב בעיני ל לא יותר מ- "סביר"

התגובות ריססו לי את הצורה והמשיכו להמליץ לאותו בחור להשקיע יותר במארז, ספק , אמנם חשובים גם אבל לדעתי בעדיפות אחרי זכרון

מצד שני לא סביר שמשתמשים רגילים ירכשו 4G וגם לא 2G , 2G זכרון יכולים להוות משהו כמו 50% ממחירו של כל המחשב

חברות החומרה יחגגו כנראה, אבל נראה לי שמשהו דפוק באופטימיזציות של ניצול זיכרון בוויסטה, המערכת הזו כבדה כבדה כבדה

פורסם

מה לא ברור בזה שלא נחוץ 2 גיגה!!!!

לא נחוץ!!!

כל משתמש שיש לו 1 גיגה יכול להנוח מכלללללללללללללל היתרונות ופעולה חלקה של ה VISTA!

כלל משחקים! www.gamespot.com יש שם ביקורת על vista ואיך ויסטה מתמודדת עם יותר או פחות זיכרון.

2 גיגה מיוחד למשתמש קצה אלו שקונים 8800GTX

ו 4 גיגה מיוחד לאלו שקונים 8800GTX ב SLI !

פורסם

מה לא ברור בזה שלא נחוץ 2 גיגה!!!!

לא נחוץ!!!

כל משתמש שיש לו 1 גיגה יכול להנוח מכלללללללללללללל היתרונות ופעולה חלקה של ה VISTA!

כלל משחקים! www.gamespot.com יש שם ביקורת על vista ואיך ויסטה מתמודדת עם יותר או פחות זיכרון.

2 גיגה מיוחד למשתמש קצה אלו שקונים 8800GTX

ו 4 גיגה מיוחד לאלו שקונים 8800GTX ב SLI !

ילד אל תאמין לכל מה שאתה קורא. לעבוד עם VISTA עם 1 גי'גה זה כמו לעבוד עם XP ב 512 מגה.

חלק...אולי, תלוי מה מפעילים.

...המערכת הזו זללנית, עכשיו אני רק עם מסנג'ר סולסיק ודפדפן ואני על 1200 מגה תפוס...

אז אם יש לך רק 1, זה אומר שמעתה אתה רץ על PF, מה שמאיט את המערכת.

מי שיש לו מחשב רק לצרכי גלישה/מסנג'ר/אופיס, לא ישנה לו, אבל במשחקים זה משנה מאוד

אתה מפעיל משחק שכבר כל הזיכרון שלך תפוס!

אני באחד הת'רדים על מפרטים, טענתי שבעידן ה- וויסטה 2G זיכרון יהיו כלום ושאפילו 4G יחשב בעיני ל לא יותר מ- "סביר"

התגובות ריססו לי את הצורה והמשיכו להמליץ לאותו בחור להשקיע יותר במארז, ספק , אמנם חשובים גם אבל לדעתי בעדיפות אחרי זכרון

צודק, אבל גם פעם אף אחד לא האמין שמשחק יתפוס 7 גי'גה! (ראה Act of War - Direct Action ואני בטוח שיש כאלה שתופסים יותר)

פורסם

חברות החומרה יחגגו כנראה, אבל נראה לי שמשהו דפוק באופטימיזציות של ניצול זיכרון בוויסטה, המערכת הזו כבדה כבדה כבדה

לא יותר כבדה ממה שהייתה XP כשיצאה ב2001

(ויסטה ביחס למחשב ממוצע היום מול XP במחשב ממוצע ב2001)

פורסם
ילד אל תאמין לכל מה שאתה קורא. לעבוד עם VISTA עם 1 גי'גה זה כמו לעבוד עם XP ב 512 מגה.

חלק...אולי, תלוי מה מפעילים.

משתמש ממוצע לא צריך יותר מ 1 גיגה על ויסטה כלל משחקים כבדים!

וXP טס על 512mb

אני לא יודע על איזה מחשב אתה עובד

אבל עם עבדתי עם 512 זיכרון ו AMD xp2500 וה XP PRO שלי טס!

+ עומס על המערכת

עם emule+ bittorent+ firefox + AV+FW

טס.

ובקשר ל readyboost גם 2 גיגה יעשה את העבודה.

אם יש לך 512 מגה זיכרון אתה חייב readyboost זה חתיכת תוספת ביצועים

מ 1 גיגה ומעלה התוספת ביצועים קטנה.

אבל זה מאוד נחמד שיש את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים