עבור לתוכן

עזרה והמלצה בשידרוג מחשב בשני שלבים: 5000 ש"ח ולאחר מכן 4000

Featured Replies

פורסם

שלום רב .

אני מעוניין לבצע שדרוג נכון למחשב הקיים שלי . בשדרוג נכון אני מתכוון לכלכלי נכון.

כיום יש לי AMD 3700 SAN DIEGO

2 גיגה זיכרון ( 400 )

על לוח של אסוס שסוגו לא רלוונטי לשדרוג כי בכל מקרה אצטרך להחליפו.

כרטיס מסך 7800 GTX

אני מעוניין להקפיץ את הביצועים של המחשב שלי , במבחני בנצ'מרק ראיתי שמעבר ל פנטיום E6600 אי מקבל ביצועים כפולים מבחינת המעבד

ואם אני מלביש אותו על לוח אם של אסוס P5B DELUXE אני יכול לעבוד גם עם תדרי זיכרון של 1024 - מומלץ באתר הזיכרון של KINGSTONE HYPER X . ככה שהשיפור בביצועים יהיה מאוד משמעותי.

השלב השני של השדרוג הוא מעבר לדור החדש של כרטיסי המסך ואותו אני מעוניין לעשות כאשר הויסטה תתיצב ומשחקים יתחילו לצאת ל DX10.

שאלתי היא , האם לבצע כזה שדרוג הוא נכון מבחינת העיתוי , כלומר , האם צפויים להגיע בשורות חדשות מ AND או מאניטל בזמן הקרוב שיגרמו לכולנו לעלות מדרגה מבחינת תפיסת הביצועים ?

ברור לי שהרף עולה באופן קבוע אבל אני מעוניין להשאר עם החומרה הזאת לפחות שנתיים מבלי לשדרג שוב.

תודה על העזרה.

פורסם

בעיקרון ביוני-יולי AMD מוציאים את ה-K8L שלהם שאמורה להיות טובה משמעותית מהקונרו, ואינטל לא תשב בשקט על זה ככה שבשלושה-ארבעה חודשים הקרובים הולך להיות מעניין בגיזרה הזו, בנוסף לירידת מחירים משמעותית למעבדים שכבר בשוק.

בתקופה הזו בערך גם יהיו הרבה יותר כרטיסי DX10 והמחירים יהיו קצת יותר שפויים ככה שיש למה לחכות.

חוץ מזה, המחשב שלך מספיק חזק איך שהוא ככה שזה לא אמור להיות סבל גדול לחכות את הפרק זמן הזה.

פורסם
  • מחבר

אני מבין מדבריך שכדאי לחכות עד לקיץ עם כל עניין השידרוג ?

האם המפרט שציינתי ( המשודרג ) יכול להתמודד עם הויסטה כראוי ?

פורסם

'דעתי האישית היא שכן, אבל תמיד יהיו אלו שיגידו שאין למה לחכות כי תמיד יש חידושים ויש בזה משהו אבל לך יש כבר מחשב חזק והאפשרות הכי טובה לך היא לחכות ולהרוויח עוד ביצועים שלשנתיים הקרובות יספיקו לך בשקט.

והמערכת שלך יכולה להריץ ויסטה מעולה.

פורסם

תוסיף את תקציב השדרוג לכותרת כמתבקש מחוקי הפורום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים