עבור לתוכן

מחפש עצות והכוונה כי אני כבר לא יודע מי אשם פה

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני מרגיש שמשהו דפוק עם החיבור שלי

אני משחק בדרך כלל בworld of warcraft, ולפעמים יש לי לאגים מתי שלאחרים אין

אז אני מנסה לנתק את החיבור ואז להתחבר מחדש ואז מה החיוג של ווינדוס עושה לי? נשאר שעה על הקטע של מוודא סיסמה ושם משתמש

אני מחובר בתשתית כבלים

ל012 קווי זהב

יש לי מודם בחיבור רשת של תומפסון והוא מחובר לרשת אונבורד

קודם כל מישהו יכול להסביר לי למה החיוג של הווינדוס עושה לי קונצים בהתחברות מחדש?

פורסם

מנסיון שלי, בד"כ כשלחייגן לוקח זמן רב להתחבר, אז זה (בד"כ, לא תמיד) מצביע על איבוד מידע ברשת הפנימית של הכבלים

תנסה להפעיל מחדש את המודם, (להוציא מהחשמל, להחזיר, לחכות שיסתנכרן) , ואז לנסות להתחבר שוב ולראות אם יש הבדל

אם אין, אז במצב שבו אתה מנותק מהחייגן, כנס לאתר בדיקת המהירות שברשת הפנימית של הכבלים, בכתובת

speed.hot.net.il

ובדוק האם מהירות ההורדה שלך תקינה. (אם לא תקינה > תרים טלפון לתמיכה של הוט)

בכל מקרה, תחזור עם תוצאות לכאן, במידה והמהירות תקינה ועדיין לחייגן לוקח זמן להתחבר, יש מצב שמדובר בבעיה אחרת

ואז ננסה עוד דברים.

פורסם

בלי שום קשר שמעתי כבר על הרבה שיש תלונות על 012 בנוגע לכל הקשור למשחקי רשת וכו..

פורסם
  • מחבר

דרך הכבלים הכל בסדר, בבדיקה של האתר וכו'

אני חושב עכשיו שזה 012, גם אני שומע עליהם סיפורים בזמן האחרון

חשבתי אולי אני יעבור ל014 בקיץ שנגמרת ההתחייבות אבל אז אני מאבד את האפלוד של ה512 וגם אני צריך את התיבת דואר אלקטרוני שהם נתנו לי כי מלא דברים רשומים עליה כולל wow שאין אפשרות שם לשנות אימייל

פורסם

אחרי הפעלה מחדש של המודם, הסתדר לך הכניסה האיטית ע"י החייגן, או לא הסתדר ?

בקשר ל 012, נסה יוזר של מישהו שמחובר בספקית אחרת, כמו שהצעתי לבחור כאן

ו-כן, גם אני שמעתי שהם התחילו לזייף בקשר ל WOW וגישה לחו"ל באופן כללי בזמן האחרון

אבל מבחינתי אלו רק שמועות, אז נסה את הבדיקה עם יוזר של ספקית אחרת כמו שאמרנו.

אתה יכול להתקשר לתמיכה שלהם, אולי הם יכולים לתעדף עבורך כתובות של שרתים מסויימים

(נטויז'ן עושים את זה למשל, זה לא תמיד עוזר, אבל עושים את זה)

בקשר לאימייל, אני חושב שיש דווקא אפשרות לשנות את זה, ע"י שיחה למוקד הטכני של WOW ובקשה לעשות את זה

(הם מוודאים איתך פרטים)

אבל אם לא בא לך על זה, אז זכור שכשאתה מתנתק מספקית, אתה יכול לבקש מהם להשאיר רק את תא הדואר פתוח

(זה עולה משהו כמו 5 או 10 ש"ח בחודש, לא הכי נורא)

אבל אני בכל זאת ממליץ לך לעולם לא להיות תלוי בספקית

תתקשר למוקד של WOW ותבקש להחליף תא דואר (עדיין כשתא הדואר של 012 ברשותך, אולי הם ירצו לשלוח לשם מייל לבדיקה או משהו

ולראות שאתה מסוגל לפתוח אותו ולהקריא להם אותו)

פתח ג'ימייל :)

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם המודם קשור אני חושב שזה ההתחברות לספק שגם בזה לפעמים יש בעיות

בכל מקרה בדקתי באינטרנט וגיליתי שיש מלא לקוחות 012 בארץ שיש להם בעיה יחד איתי בימים האחרונים בגישה לאירופה ובמיוחד לWOW

לי בכל מקרה יש לאג ספייקס נוראיים וזה משגע אותי

התקשרתי לתמיכה של 012 והתומך אמר שאין מה לעשות ככה זה אחרי שאפילו נתתי לו את האיי פי של השרת שאני משחק בו שהוא 80.239.233.112 (silvermoon)

לבדוק אצל מישהו אין לי אצל מי וגם הספק היחיד שאני יעבור אליו זה אולי בזק בין לאומי ואני לא מכיר מישהו עם זה וכבלים

יש לי התחייבות כרגע עד לקיץ

עריכה: WTF

חצי שעה אחרי דיברתי עם תמיכה הכל הסתדר, יכול להיות שהם טיפלו בבעיה אצלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים