פורסם 2007 בפברואר 218 שנים יש לי אימיול, ושלשום התחלתי לקבל LOW IDהפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאותואני לא מפסיק לקבל LOW IDמה אפשר לעשות?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים יש אתרים (כמן GRC.COM) שבהם יש אפשרות לעשות בדיקה לפורטים ספציפיים ולראות את הסטטוס שלהםתבדוק את הפורטים של החמור.עם תוכנות כמו ביטורנט אין לך בעיות?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר עם ביטורנט אין לי בעיות.העניין שמפחיד אותי פה הוא שפתחתי את כולם 1-6553 כמו שהראוטר אמר לי אם אני זוכר טוב ועדיין למרות שכולם פתוחים,ואין פיירוול אקטיבי עליהם עדיין הוא מוריד לי ב- Low ID.אז האתר לא ממש רלוונטי אלא אם כן נמצא דרך אחרת...עכשיו... חשבתי שזה בגלל החיבור אולי הכבלים חסמו משהו ספציפי אבל כאשר אני מתחבר ישירות למודם הוא מראה לי High ID.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר כן.רק שזאת לא בעיה זה פשוט משהו שקרה פתאום מאיזושהי סיבה הגיונית שאני לא מוצא אותה...הורדתי תפיירוול האינטגרלי של XP בפרופרטיס כי זה הסיבה #1 לבעיות הללו, אבל הבעיה עדיין מתרחשת.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים כן.רק שזאת לא בעיה זה פשוט משהו שקרה פתאום מאיזושהי סיבה הגיונית שאני לא מוצא אותה...הורדתי תפיירוול האינטגרלי של XP בפרופרטיס כי זה הסיבה #1 לבעיות הללו, אבל הבעיה עדיין מתרחשת.הפיירוול של ווינדוס לא אמור להפריע, בייחוד בגלל שבאימיול יש לך כפתור שפותח שם את הפורטים אוטומטית. אני משתמש באימייול ויש לי HIGH ID ואני עם פיירוול של ווינדוס ועם הנתב. תנסה לעשות DMZ בנתב. זה אמור לפתוח לך את כל הפורטים. תעשה את זה ותגיד לי אם הבעיה נפתרה.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מה זה DMZ ??DMZ זו אופציה שבעצם מאפשרת פתיחה של כל הפורטים. ברגע שאתה מפעיל את אופצית ה DMZ בראוטר, זה כאילו הפיירוול שלו מכובה. ואז אם הבעייה נמשכת, אתה יודע בוודאות שהיא לא באה מהראוטר.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מחבר אין לי אופציה זו בראוטר אבל יש שם כן אופציה שקשורה בפיירוול וכיביתי את הפיירוול.נורא מוזר...
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים שדרג קושחה (firmware) בראוטר, ואם לא עוזר (או אין) אז תאפס את ההגדרות בראוטר לפני קינפוג מחדש.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים ביצעת את העדכון האחרון של ווינדוס? יכול להיות שהוא איפס כמה הגדרות... כמו ההגדרות בראוטר. מכאן אני לא ממש מבין בנושא כי אף פעם לא השתמשתי בראוטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.