עבור לתוכן

בעית LOW ID באימיול

Featured Replies

פורסם

יש לי אימיול, ושלשום התחלתי לקבל LOW ID

הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות

ואני לא מפסיק לקבל LOW ID

מה אפשר לעשות?

פורסם

יש סיכוי שהשתנה לך הIP וההפניית פורטים בנתב לא מעודכנת?

פורסם
  • מחבר

לצערי לא...

פורסם

יש אתרים (כמן GRC.COM) שבהם יש אפשרות לעשות בדיקה לפורטים ספציפיים ולראות את הסטטוס שלהם

תבדוק את הפורטים של החמור.

עם תוכנות כמו ביטורנט אין לך בעיות?

פורסם
  • מחבר

עם ביטורנט אין לי בעיות.

העניין שמפחיד אותי פה הוא שפתחתי את כולם 1-6553 כמו שהראוטר אמר לי אם אני זוכר טוב ועדיין למרות שכולם פתוחים,

ואין פיירוול אקטיבי עליהם עדיין הוא מוריד לי ב- Low ID.

אז האתר לא ממש רלוונטי אלא אם כן נמצא דרך אחרת...

עכשיו... חשבתי שזה בגלל החיבור אולי הכבלים חסמו משהו ספציפי אבל כאשר אני מתחבר ישירות למודם

הוא מראה לי High ID.

פורסם

נסה לשנות פורטים בחמור, למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לא עזר...

פורסם

אז אתה טוען שהבעיה באה מהנתב?

פורסם
  • מחבר

כן.

רק שזאת לא בעיה זה פשוט משהו שקרה פתאום מאיזושהי סיבה הגיונית שאני לא מוצא אותה...

הורדתי תפיירוול האינטגרלי של XP בפרופרטיס כי זה הסיבה #1 לבעיות הללו, אבל הבעיה עדיין מתרחשת.

פורסם

כן.

רק שזאת לא בעיה זה פשוט משהו שקרה פתאום מאיזושהי סיבה הגיונית שאני לא מוצא אותה...

הורדתי תפיירוול האינטגרלי של XP בפרופרטיס כי זה הסיבה #1 לבעיות הללו, אבל הבעיה עדיין מתרחשת.

הפיירוול של ווינדוס לא אמור להפריע, בייחוד בגלל שבאימיול יש לך כפתור שפותח שם את הפורטים אוטומטית. אני משתמש באימייול ויש לי HIGH ID ואני עם פיירוול של ווינדוס ועם הנתב. תנסה לעשות DMZ בנתב. זה אמור לפתוח לך את כל הפורטים. תעשה את זה ותגיד לי אם הבעיה נפתרה.

פורסם
  • מחבר

מה זה DMZ ??

פורסם

מה זה DMZ ??

DMZ זו אופציה שבעצם מאפשרת פתיחה של כל הפורטים. ברגע שאתה מפעיל את אופצית ה DMZ בראוטר, זה כאילו הפיירוול שלו מכובה. ואז אם הבעייה נמשכת, אתה יודע בוודאות שהיא לא באה מהראוטר.

פורסם
  • מחבר

אין לי אופציה זו בראוטר אבל יש שם כן אופציה שקשורה בפיירוול וכיביתי את הפיירוול.

נורא מוזר...

פורסם

שדרג קושחה (firmware) בראוטר, ואם לא עוזר (או אין) אז תאפס את ההגדרות בראוטר לפני קינפוג מחדש.

פורסם

ביצעת את העדכון האחרון של ווינדוס? יכול להיות שהוא איפס כמה הגדרות... כמו ההגדרות בראוטר. מכאן אני לא ממש מבין בנושא כי אף פעם לא השתמשתי בראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים