עבור לתוכן

צריך ייעוץ ל HD חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, לפני כמה זמן היו לי בעיות איטיות במחשב. פירמטתי אותו ואפילו לאחר הפירמוט המחשב נשאר איטי בזמן פעולות פשוטות. לדעתי הבעיה היא בדיסק הקשיח, הוא ישן וטכנאי מחשבים אמר לי כבר שהוא עומד לשווק חיים.

בכל מקרה אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש. התקציב נמוך יחסית - 250 - 350 שקלים. הדרישות: מהיר, שקט, אמין ונפח של 120 - 160 ג'יגה.

ללוח אם אין תמיכה ב-SATA2.

אשמח לקבל המלצות, תודה.

פורסם

תוסיף עוד 40 ש"ח

ותיקח WD 250 KS

פורסם

אני לא בטוח שזה הבעיה שלך אבל לשאלתך אכן WD2500KS.ואין צורך להוסיף 50 שקלים.באיבורי יעלה 559.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שאני צריך עכשיו 250 ג'יגה, במיוחד עקב העובדה שאני אקנה בשנה הקרובה מחשב חדש.

פורסם
  • מחבר

רגע, אבל הWD250 הוא בעל ממשק SATA2, וכפי שאמרתי לוח האם שלי לא תומך בזה. האם זה יעבוד לי בלי בעיות?

פורסם

mistake....

פורסם

כל עוד הלוח שלך תומך בSATA רגיל זה יעבוד היטב!(ככה זה גם אצלי).

פורסם

רגע, אבל הWD250 הוא בעל ממשק SATA2, וכפי שאמרתי לוח האם שלי לא תומך בזה. האם זה יעבוד לי בלי בעיות?

ללוח אם יש תמיכה ב SATA1 ? (לא 2) אם כן, זה יעבוד לא בעיות. (ה 250KS) אם אין לך כניסת SATA בלוח, (לא 1 ולא 2) אתה צריך את דגם ה IDE, או להוסיף לכרטיס SATA.

פורסם

WD 250 KS עולה 370 שקל הוא hd שתומך sata2 אבל אם אם הלוח אם שלך תומך רק ב sata1 לא תיהיה לך שום בעיה להשתמש בו והוא יעבוד במהירות של sata1.

אני אישית משתמש בו על לוח אם שתומך רק ב sata1.

פורסם

אני אישית משתמש בו על לוח אם שתומך רק ב sata1.

פורסם

^

לא כל כך הבנתי את הנקודה שלך, בגלל שיש לי לוח אם ישן שתומך רק ב sata1 אין לי ברירה.

פורסם

אין כזה דבר SATA2!!!!

פורסם

^

לא כל כך הבנתי את הנקודה שלך, בגלל שיש לי לוח אם ישן שתומך רק ב sata1 אין לי ברירה.

התכוונתי שגם לי יש את אותו הרכב והכל עובד טוב...

פורסם

אין כזה דבר SATA2!!!!

דיי כבר, יש!

SATA 2 זה SATA 3.0 Gbit/s

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים