פורסם 2007 בפברואר 218 שנים ערב טוב,לא יודע אם זה קשור לפורום,אבל הינה לדעתי חידוש כלשהו במחשבים הניידים:http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=339&t=20מחשבים עם מערכת הפעלה ויסטה שמותקנת עליהם - השאלה העולה היא למה גרסאת 32 ביט אם יש פה גם מחשבים עם מעבדי 64 ביט?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אין קשר למחיר שאמור להיות זהה. נראה שפשוט העדיפו להשתמש ב-32bit הפחות "בעייתית" מבחינת תאימות (לפחות נכון להיום)
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני ביכלל לא ממליץ ליקנות מערכת עם ויסטה כרגע.ויסטה לא תומכת בכל הדברים, ומבחינת דריברים היא מאוד בעייתית.מה גם שהשיפורים בה לא מורגשים כלל כרגע.. לפחות עד שלא יצאו תוכנות ומשחקים שינצלו את המערכת. נכון להיום, הכל בנוי ל XP. ויסטה רק עושה בעיות.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אני ביכלל לא ממליץ ליקנות מערכת עם ויסטה כרגע.תן לי להבין אתה ממליץ לרוכש מחשב חדש לרכוש עימו מערכת הפעלה XP מיושנת שהתמיכה שלה תסתיים עוד כשלוש שנים כשהוא יכול לרכוש כעת בערך באותו מחיר ויסטה?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים הוא התכוון לעכשיו, עכשיו לא ממולץ לקנות אותה כי יש בה המן באגים ואין הרבה מאוד דרייבריםבעתיד הלא רחוק מן הסתם שעדיף לקנות ויסטה ולא XP
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים וזה לא מיותר בעיינך לרכוש כעת XP ואח"כ לשדרג ל-VISTA? אני מבין ש- money is not an issue !
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אם אתה כל כך להוט לקנות ויסטה אף אחד לא עומד בדרכך...אני אישית יכול להסתפק בXP לפחות לעוד חצי שנה אם לא שנה אבל כל אחד והצרכים שלו...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים - לרקורד, ויסטה "צורכת" באופן יחסי, יותר חשמל מ XP כי היא מערכת יותר כבדה.- כמו כן, עדיין קיימות מספר בעיות תאימות עם תוכנות מסוימות.תוכל לראות בצד שאני עובד עם ויסטה, אך על הנייד שלי, שמפרטו עשיר למדי, אני לא מתקין ולא מתכוון להתקין בקרוב, XP מספיק לי ואני מעדיף שהסוללה תספיק לעוד קצת עבודה, כמה אחוזים שיכולים גם להתבטא בעוד חצי שעה עבודה !
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים 10 אחוז מ 5 שעות עבודה זה 30 דקות.. וכן, זה המון , בגלל זה אני לא ממהר לעבור.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אם אתה כל כך להוט לקנות ויסטה אף אחד לא עומד בדרכך...אני אישית יכול להסתפק בXP לפחות לעוד חצי שנה אם לא שנה אבל כל אחד והצרכים שלו...אתה אישית רוכש מחשב חדש כרגע? אם לא אז השאלה לא מתייחסת אליך.שים לב אין מדובר על משתמש מן השורה שבוקר אחד מחליט פתאום ללכת לרכוש ויסטה!אני רוצה רק לדעת אם אתה באופן אישי היית ממליץ לחבר שלך שרוכש מחר מחשב חדש להוסיף 400 עד 700 ש"ח (תלוי בגירסה) ולרכוש XP בידיעה שבעתיד הוא ישדרג בתשלום לויסטה? כשהוא יבין ביום מן הימים שהוא שילם עבור שתי מערכות הפעלה לאותו מחשב אני משוכנע שהוא יהיה אסיר-תודה לך.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים למה לשלם פעמיים על ויסטה אם אתה קונה מחשב נייד או מחשב PC (תלוי של איזה חברה- לא חלקים)אתה מקבל XP אם שידרוג חינם לויסטה...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים לא שאני אנטי ויסטה, אבל אין ממש צורך לעבור לויסטה, ואני גם לא חושב שעוד שנתיים-שלש יהיה צורך שכזה. אם הוא קונה חדש, סביר להניח שהוא יקבל שדרוג חינם לויסטה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.