עבור לתוכן

ניידים עם מערכת ויסטה מותקנת

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

לא יודע אם זה קשור לפורום,אבל הינה לדעתי חידוש כלשהו במחשבים הניידים:

http://www.bug.co.il/productpage.asp?c=339&t=20

מחשבים עם מערכת הפעלה ויסטה שמותקנת עליהם - השאלה העולה היא למה גרסאת 32 ביט אם יש פה גם מחשבים עם מעבדי 64 ביט?

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שגרסת ה64bit יותר יקרה ובגלל זה מותקנת "רק" גרסת 32 ביט...

פורסם

אין קשר למחיר שאמור להיות זהה.

נראה שפשוט העדיפו להשתמש ב-32bit הפחות "בעייתית" מבחינת תאימות (לפחות נכון להיום)

פורסם

אני ביכלל לא ממליץ ליקנות מערכת עם ויסטה כרגע.

ויסטה לא תומכת בכל הדברים, ומבחינת דריברים היא מאוד בעייתית.

מה גם שהשיפורים בה לא מורגשים כלל כרגע.. לפחות עד שלא יצאו תוכנות ומשחקים שינצלו את המערכת. נכון להיום, הכל בנוי ל XP. ויסטה רק עושה בעיות.

פורסם

אני ביכלל לא ממליץ ליקנות מערכת עם ויסטה כרגע.

תן לי להבין אתה ממליץ לרוכש מחשב חדש לרכוש עימו מערכת הפעלה XP מיושנת שהתמיכה שלה תסתיים עוד כשלוש שנים כשהוא יכול לרכוש כעת בערך באותו מחיר ויסטה?

פורסם

הוא התכוון לעכשיו, עכשיו לא ממולץ לקנות אותה כי יש בה המן באגים ואין הרבה מאוד דרייברים

בעתיד הלא רחוק מן הסתם שעדיף לקנות ויסטה ולא XP

פורסם

וזה לא מיותר בעיינך לרכוש כעת XP ואח"כ לשדרג ל-VISTA? אני מבין ש- money is not an issue !

פורסם

אם אתה כל כך להוט לקנות ויסטה אף אחד לא עומד בדרכך...

אני אישית יכול להסתפק בXP לפחות לעוד חצי שנה אם לא שנה אבל כל אחד והצרכים שלו...

פורסם

- לרקורד, ויסטה "צורכת" באופן יחסי, יותר חשמל מ XP כי היא מערכת יותר כבדה.

- כמו כן, עדיין קיימות מספר בעיות תאימות עם תוכנות מסוימות.

תוכל לראות בצד שאני עובד עם ויסטה, אך על הנייד שלי, שמפרטו עשיר למדי, אני לא מתקין ולא מתכוון להתקין בקרוב, XP מספיק לי ואני מעדיף שהסוללה תספיק לעוד קצת עבודה, כמה אחוזים שיכולים גם להתבטא בעוד חצי שעה עבודה !

פורסם

אתה בטוח שלא הגזמת קצת חצי שעה במונחים של מחשבים ניידים זה המון...!!!

פורסם

10 אחוז מ 5 שעות עבודה זה 30 דקות.. וכן, זה המון , בגלל זה אני לא ממהר לעבור.

פורסם

בחיים לא חשבתי שויסטה יזלול כל כך הרבה חשמל ועוד מניידים אז בכלל...

פורסם

אם אתה כל כך להוט לקנות ויסטה אף אחד לא עומד בדרכך...

אני אישית יכול להסתפק בXP לפחות לעוד חצי שנה אם לא שנה אבל כל אחד והצרכים שלו...

אתה אישית רוכש מחשב חדש כרגע? אם לא אז השאלה לא מתייחסת אליך.

שים לב אין מדובר על משתמש מן השורה שבוקר אחד מחליט פתאום ללכת לרכוש ויסטה!

אני רוצה רק לדעת אם אתה באופן אישי היית ממליץ לחבר שלך שרוכש מחר מחשב חדש להוסיף 400 עד 700 ש"ח (תלוי בגירסה) ולרכוש XP בידיעה שבעתיד הוא ישדרג בתשלום לויסטה?

כשהוא יבין ביום מן הימים שהוא שילם עבור שתי מערכות הפעלה לאותו מחשב אני משוכנע שהוא יהיה אסיר-תודה לך.

פורסם

למה לשלם פעמיים על ויסטה אם אתה קונה מחשב נייד או מחשב PC (תלוי של איזה חברה- לא חלקים)

אתה מקבל XP אם שידרוג חינם לויסטה...

פורסם

לא שאני אנטי ויסטה, אבל אין ממש צורך לעבור לויסטה, ואני גם לא חושב שעוד שנתיים-שלש יהיה צורך שכזה.

אם הוא קונה חדש, סביר להניח שהוא יקבל שדרוג חינם לויסטה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים