עבור לתוכן

התלבטות בין Logitech G5 ל-MX518

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יובל, אין לי ממש בעיה עם ה-MX510.. הבעיה היחידה שיש לי איתו זה שהדרייבר שלו ישן ולא עובד בויסטה וכנראה גם לא יעבוד (לעכבר הזה יש את ה-MouseWare ולא את ה-SetPoint החדש). למה אני צריכה את הדרייברים? אני נוהגת להשתמש בגלגלת ככפתור אמצעי לדאבל קליק ובאופן כללי אני אוהבת לשלוט בהאצה ובמאפיינים של העכבר.

לשאלתך, אני גרפיקאית במקצועי וגם צלמת חובבת ובפוטושופ אני בעיקר עורכת תמונות במסגרת עבודתי ועושה הרבה בחירות ידניות עם הלאסו ומכאן הצורך לעכבר מדויק. ולצערי אני לא מכירה אף אחד שיש לו אחד מהעכברים האלה כך שאין לי אפשרות לנסות אותם.

אולי באמת אשאר בינתיים עם ה-MX510.. כשאעבור לויסטה סופית אשקול קניית עכבר חדש, או את ה-MX518 או אם יהיה משהו אחר שעונה על דרישותיי.

תודה בינתיים לכולם על העזרה.

פורסם

אני מוכנה להשקיע ואני באמת רוצה עכבר נוח ואיכותי. ההתלבטות שלי, פשוט ב-G5 יש רק כפתור אחד בצד שמאל וב-MX510 ו-MX518 יש שני כפתורים.

אני מתלבטת כי אני משתמשת בכפתורים האלה הרבה במהלך גלישה באינטרנט וכבר התרגלתי אליהם.

שמעי אם זה מה שחשוב לך אב אולי ל G5 יש רק כפתור אחד בצד אבל את יכולה לתכנת את כל שאר הכפתורים לפי מה שנוח לך כולל הגלילה לצד שאת יכולה להצמיד לה שתי פקודות אם לא חשובה לך הגלילה ואפילו כפתורי הרגישות ניתנים לתיכנות לפקודות אחרות ככה שסך הכל יש לך 8 כפתורים שאת צריכה להחליט מה הכי נוח לך

נ.ב

מה זה בדיוק ההאצה של העכבר ראיתי את זה בדרייבר ואין לי מושג מה זה אומר או עושה?

פורסם

קודם כל, אני כמעט בטוח שיעדכנו ל-mx510 את הדרייבר כך שיתאים לויסטה, לא נראה לי שלוג'יטק ככה יפקירו את לקוחותיה!

אבל בכל אופן, אם זה המקצוע שלך והכול, אז נראה לי שכן כדאי לך להשקיע ב-G5, לפחות כשתעברי לויסטה!

את תרגישי הבדל משמעותי!

מה שכן, אם תחקי, לא בטוח שהמבצע המשתלם אצל נועה ישאר, ויכול להיות שהמחירים לא ישתנו.

מה שכן, הדגם שיש אצל נועה עם המבצע הוא בלי הגומי למטה אז אם זה ממש משנה לך, אל תקני מנועה.

פורסם

גם אני הייתי במקום דומה אליך ובסוף קניתי את הmx518 במבצע 180 לדעתי ולקחתי פד steelpad

פורסם

נ.ב

מה זה בדיוק ההאצה של העכבר ראיתי את זה בדרייבר ואין לי מושג מה זה אומר או עושה?

פורסם

לי זה לא משנה בכלל. לא חסרים כפתורים שאתה יכול לתכנת אותם לעשות זאת.

לדעתי התפקיד של הגלגלת לפנות ימינה/שמאלה ממש לא טוב, בקושי נתקלים במסמך רחב כלכך ולכן זה לא מנצל את הגלגלת, אפשר במקום לעשות back forward, או copy paste ( כמו שאני עשיתי ).

חוץ מזה שלא חסרים כפתורים על המקלדת, ואת העכבר אתה לא קונה בשביל התוספת מקשים.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תאמת אני יגיד לך לא נראה לי למרות שלG5 יש טכנולוגיה חדשה של לייזר ולא אופטי כמו השניים האחרים ה510 וה518 אבל הבדלים גדולים את תרגישי זה בטוח.

שיקולים שלך אני הייתי חושב פעמיים

פורסם

ראוי לציין שב-G5 די קשה ללחוץ על הגלגלת. צריך ללחוץ די חזק ובהתחלה הוא מפרש את רוב הלחיצות כהסטה ימינה/שמאלה (גלילה צדית). לוקח זמן להתרגל.

פתרון אפשרי זה להגדיר את ההסטות של הגלגלת כ-Fwd/Back, ולהשתמש בכפתור האגודל כדאבל.

פורסם

מה לעזאזל עובר עליכם????

אתם יודעים שאתם סתם מקפיצים ת'רד מלפני 9 חודשים!!!!

זה נראה כאילו הבחור החדש רוצה להעלות את ההודעות שלו... אל תחזור על זה שוב!

פורסם

תנסה לא לעשות את העבודה של המודרים בשבילם.

הוא הקפיץ את הנושא כי זו שאלה שנשאלת שוב ושוב, ואני נעלתי לו נושא ואמרתי לו לחפש בפורום.

לגיטימי לגמרי להמשיך את הדיון, ובינתיים הספאמר זה אתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים