פורסם 2002 בדצמבר 2322 שנים היי,פשוט לא מבין את זה.אני עובד על AMD2000+גיגהבייט, ומשום מה המחשב נדלק לבד לפעמים.משהו מכיר? שמע? יודע?תודה,שלומי
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים גם אני סובל מאותה בעיהההה אני שולל את האופציה שזה מכפתור הכיבוי כי לחיצה ממושכת מכבה את המחשב!איזה הגדרות לבדוק כי גם בביוס בדקתי הכל תודה לעוזרים
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים יש ב-BIOS של כמעט כל לוח אם, כמעט בכל מחשב, אפשרות של הדלקת המחשב בתזוזת עכבר בלבד או בלחיצה על כל מקש של המקלדת.מספיקה תזוזה קטנה מאוד של העכבר או שמשהו יפול על מקשי המקלדת כדי להדליק את המחשב.פשוט כנס ל-BIOS, ותבטל את האופציה הזו.
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים שמת לב שהקפצת פה דיון מלפני שמונה שנים? ...וחוץ נזה אפילו באותו דיון כבר יש את התשובה.
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים שמתי לב רק שפתרון לא מצאתי כי את הביוס כבר בדקתי את הרשת ניתקתימה עוד יכול להיות אני מודה לעוזרים!!!
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש?יש מערכות הפעלה שיש להם תוכנית שאתה מכניס שם פקודה כלשהי שתתבצע לבד ביום מסויים בשעה מסויימתתבדוק אם לא מוזן לך שם איזושהי פעולה כי יכול להיות שזה מדליק לך את המחשב (לדוגמא - אם בכלי הזה אתה מבקש שהמחשב יבצע איחוי דיסק כל יום בשעה מסויימת - המחשב ידלק כדי לבצע את הפעולה הזו)
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים ווינדוס 7 אולטימט חיפשתי באפשרות הזאת ושוב אני יסביר אין שעה ואין תאריך תמיד לאחר כיבוי המחשב הוא נדלק מעצמו לאחר 5-10 שניות :nixweiss: :nixweiss:
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים פירמטתי את המחשב כמה פעמים וכל פעם הוא זיהה הכל ללא בעיהאתה יכול לכוון אותי יותר איך לעשות זאת אני ינסה גם את זה
פורסם 2010 ביוני 2915 שנים נו מה איך פורמט בדיוק אמור לעזור ? ווינדוס לא קשור לזה שהמחשב נידלק .תיבדוק שוב בביוס ...ואיזה סוג ביוס זה בכלל? לוח אם?בדוק יש שם אופציה שהמחשב שלך נידלק, תיבדוק את כל ההגדרותתנסה אפילו בביוס אופציה LOAD DEFAULT CONFIGURATION או משהו דומה שיחזיר את הגדרת הביוס להגדרות מפעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.