עבור לתוכן

חיבור זוחל בהורדה...יש מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

נראה טוב.... עדיף משלי :)

תנסה להוריד את הקובץ הבא, ותגיד לאיזו מהירות אתה מגיע: http://earth.google.com/download-earth.html

פורסם
  • מחבר

אז ככה:

התחלתי להוריד את הקובץ - נתתי לו להוריד משהו כמו מגה וחצי, היה במשהו כמו 25K/S...

ביטלתי והתחלתי שוב וזה התחיל ב60 וירד חזרה לבערך 35.....

אבל טוב שהבאת את הלינק....שחכתי שרציתי להוריד את GOOGLE EARTH :)

פורסם

עזוב אותך מהאינטרנט... לך תקרא ספר... :)

אני מגיע למהירות של 120KBS גם בחיבור 1.5 ואני עוד מוריד ומעלה דברים ברקע

האפשרות היחידה שעשוייה לעזור לדעתי היא שינוי IP.... אבל תתקשר לתמיכה של NETVISION, אולי יהי להם משהו יותר חכם להציע.

פורסם
  • מחבר

עזוב אותך מהאינטרנט... לך תקרא ספר... :)

אני מגיע למהירות של 120KBS גם בחיבור 1.5 ואני עוד מוריד ומעלה דברים ברקע

האפשרות היחידה שעשוייה לעזור לדעתי היא שינוי IP.... אבל תתקשר לתמיכה של NETVISION, אולי יהי להם משהו יותר חכם להציע.

:bash:

יש לי הרגשה שאחרי שאני ידבר איתם אני יראה ככה :pissed:

יש לי בכלל על מה להתלונן? הרי בבדיקה שלהם הכל בסדר (אפילו קצת יותר מדי בסדר) ...........אני שואל שוב : אתם חושבים שהבדיקות של הספקית היא באמת אמינה?

פורסם

יש על מה להתלונן - רק סיכוי טוב שהם ייתלו בבדיקות בארץ ושם הכל תקין

אם אני מוריד מאותו אתר בחו"ל על 120 ואתה על 25, אז יש להם בעייה, לאו דווקא בארץ, אולי בניתוב ואולי בשרת שלהם ב-NY שנראה קצת איטי לפי תוצאות ה TRACE

אני בבזק בינ"ל ד"א, והיו לי בעיות דומות לפני כמה חודשים, התמיכה שלהם הייתה על הפנים, בסוף חשבתי על החלפת ה IP, וזה עזר לי.

לדעתי, אלא אם זה מאוד דחוף לך, תחכה עד יום שני, ואם זה לא יסתדר, תתקשר אליהם (סיכוי טוב שאם זו באמת בעייה שלהם, אנשים נוספים סובלים ממנה, אז תן להם להתקשר.... וביום א' יהיו טכנאים שיוכלו לסדר את הבעייה)

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אני יבחן את החיבור בימים הבאים נראה מה קורה

תודה רבה לשניכם :hi:

פורסם

מוקד התמיכה עובד 24/7

אתה יכול להתקשר בכל שעה ובכל יום שאתה רק רוצה, גם בשבת.

פורסם

תקשר לתמיכה שלהם

גם לי זה קרה החלפתי ל1.5 אבל התשתית השאירו אותי על 750 תקשר ושאל ואם יש בעיה תגיד להם שיעזרו לך אם הם אומרים שהם לא יודעים תאיים עליהם שאתה תעבור לחברה אחרת

ותנסה אולי יש לך תוכרנה במחשב שגורמת לזה גם לי זה היה

מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים