עבור לתוכן

שלום לכולם שאלה בקשר לזיכרון DUAL בלוח ASROCK P4I65G

Featured Replies

פורסם

אז ככה לפני כמה חודשים רכשתי זיכרון של קינגסטון 512DDR 400 CL 2.5 היום רכשתי זיכרון נוסף בעל אותם תכונות של חברת NCP הבעיה היא שהלוח למרות שתומך ב DUAL DDR 400 עדיין עובד על מצב SINGLE האם יש דרך שבה אני יוכל להעביר אותו למצב DUAL?

חוץ מזה חשוב לציין שישנו זיהוי לזחכרון החדש.

והמחשב מזהה שיש עליו סה"כ 1.5 G זיכרון

תודה

פורסם

אתה לא יכול להשתמש ב-Dual עם 3 סטיקים על הלוח הזה

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש ב3 אלא ב2אחד של ג'יגה ואחד של 512

פורסם

אתה גם צריך 2 סטיקים עם אותו הנפח בשביל דואל

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה פשוט לא הייתיפ ה הרבה זמן (צבא)....

אז מה שאתם אומרים לי זה שזאני צריך שני סטיקים באותו נפח ומאותו חברה או שרק באותו נפח זה מספיק?!

האם זה וודאי?

תודה

פורסם

אני לא בטוח בקשר לנפח,אבל אותה חברה לא חייב אבל רצוי,אל תדאג זה יעבוד גם אם זה יהיה מחברה שונה,ואתה גם צריך מהיריות זהות.

פורסם

חייב אותו נפח...512X2 או 256X2 וכ'ו....אי אפשר לעשות דואל עם סטיק אחד של 512 ואחד של ג'יגה...ואפשר תיזמונים ומהירויות שונות זה פשוט ייפעל על פי הרכיב הכי איטי...

פורסם

מצטער על ההקפצה פשוט לא הייתיפ ה הרבה זמן (צבא)....

אז מה שאתם אומרים לי זה שזאני צריך שני סטיקים באותו נפח ומאותו חברה או שרק באותו נפח זה מספיק?!

האם זה וודאי?

תודה

מאותה חברה, מאותו נפח, ומאותו דגם. 2 סטיקים של קינגסון בנפח 512 כ"א לא יעבדו בהכרח יחד ב DUAL אם הם לא אותו דגם בדיוק. (דגם=האותיות הקטנות שכתוב על הזיכרון ועל הג'וקים)

עריכה: אני רואה שאנשים כאן כותבים משהו אחר. אז אני כניראה לא מעודכן. בעבר לפחות, (בלוחות ישנים, כשיצא ה Dual channel) כך זה היה צריך להיות כדי שיעבוד.

פורסם

זה תמיד היה ככה

זה פשוט יעבוד על התדר והתזמונים של החלש מביניהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים