עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם הטמפ' ב-SPEEDFAN

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי שלשום מחשב חדש, E6400, עם לוח אם ASUS P5B. התקנתי את התוכנה SPEEDFAN, ומשהו מאוד מוזר מופיע לי:

תחת הסעיף AUX, הטמפרטורה נעה בין 119 ל-125 מעלות צלזיוס.. חיפשתי קצת בגוגל וראיתי שלעוד אנשים עם לוח דומה של אסוס (גרסת DELUX) יש את אותה בעיה. זה מוזר, שכן בטמפ' של 125 מעלות המחשב לא היה עובד...

הנה קישור לתמונת מסך של התוכנה:

http://img185.imageshack.us/img185/8871/untitledqv6.jpg

מישהו נתקל בבעיה כזאת?

ואגב, יש לי מארז 6a21 (הרד דיסק אחד של 160GB, ועוד אחד של 80GB, וצורב DVD אחד. כרטיס מסך 7600GS, ספק 550W של צ'יפטק). אם אני לא טועה, אין לי שום מאוורר מקדימה ובצד - האם לדעתכם יש צורך להוסיף מאווררים שם?

ועוד משהו - הגיוני שאני מרגיש שיוצא אוויר מקדימה? זה לא אמור לצאת מאחורה?

תודה רבה על כל עזרה!!!

פורסם

אל תסמוך על הspeedfan? היא ידועה בהמצאת חישנים וקריאה לא נכונה..לא חסר תוכנות כמו everest? או התוכנה שקיבלת עם הלוח pc probe..לגבי המאווררים רצוי מאוד שתוסיף מאוורר בקידמת המארז (בצד גם יעזור אבל לא חובה) ותבדוק אם המאוורר שממוקם בחלק האחורי של המארז מכוון להוציא אוויר..

פורסם
  • מחבר

מקדימה שיהיה מאוורר של 120?

ואם אני שם מאוורר בצד, גם 80 יספיק? ושהוא יכניס או יוציא אוויר? (הסתכלתי בצד, יש חור אחד עגול, ומתחת יש עוד חור אחד אבל מרובע וקטן)

והאם כדאי להשקיע במאווררים מיוחדים, או שכל מאוורר רגיל ופשוט יספיק לזה..

תודה רבה רבה!

פורסם

סירקולציה נכונה דורשת כניסת אוויר בקדמת המארז(מאוורר מכניס), ויציאת אוויר בחלק האחורי עליון(מאוורר מוציא).

מומלץ להשתמש במאווררים מאותו הסוג ומאותו הגודל כדי לשמור על איזון. מאווררי 120 יהיו עדיפים משום שהם לרוב שקטים יותר וחזקים יותר.

בהנחה שההבדל במחיר בין מאוורר ג'נרי לבין מאוורר איכותי הוא זניח, אני ממליץ לך לקנות מאווררים נורמליים. למשל אלו של AC.

אתה מוזמן גם להוסיף מאוורר מכניס בצד.

פורסם

אחי ספידפאן=חרא של תוכנה ולא מקצועית

אצלי יש 127 מעלות ובמארז הוא כותב מינוס 48 מעלות,נראה לך הגיוני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים