פורסם 2007 בפברואר 118 שנים כבר כמה שנים שאני מחובר לקווי זהב, כאשר החבילה האחרונה שלי היתה 15 ש"ח ל3 חודשים ראשונים ולאחר מכן 69 ש"ח, 2.5MB בADSL. ההתחייבות שלי נגמרה שלשום. ביום שני התקשרתי אליהם והבטיחו שיחזרו אלי תוך שעה, לאחר שעתיים התקשרתי שוב והבטיחו שיחזרו אלי עד שעה 10. כמובן שלא חזרו אלי. למחרת התקשרתי אליהם והם טענו שמכיוון שאני לקוח רשת אני אמור לדבר עם שירות לקוחות רשתות והם לא עובדים היום(למה לא אמרתם לי את זה אתמול?! למה לא חזרו אלי אתמול?!). אתמול התקשרתי שוב, הפעם הבטיחו שיחזרו אלי משירות לקוחות רשתות תוך 24 שעות. באמת היום התקשרו אלי לפני כשעתיים והציעו לי 59 ש"ח ללא התחייבות או 55 ש"ח עם התחייבות לשנה. אמרתי למוקדן שיש לי הצעת מחיר מבב"ל ל54 ש"ח(הצעה שקיבלתי לפני שבועיים) ללא התחייבות, הוא אמר שמה שהוא יכול להציע לי ללא התחייבות זה רק 59 ש"ח. כשהעלתי את הרעיון של להישאר באותו מבצע שהיה לי עד עכשיו הוא אמר שהוא לא יכול לעשות את זה. מכיוון שסבלתי בימים האחרונים משירות גרוע במיוחד, דרשתי להתנתק. מכיוון שהמנוי לא על שמי הוא אמר שהוא זקוק לאישור מבעל המנוי ואז ינתקו אותי תוך 48 שעות. כרגע אני כמובן מנחש שביום ראשון יתקשרו אלי משימור לקוחות, אבל אליהם אני כבר לא אחזור. בכל הזמן שהייתי מחובר אליהם רק המלצתי עליהם ונהנתי משירות מעולה. לא יודע מה קרה שם(אולי המיזוג עם 015), אבל בחודשיים האחרונים שירות הלקוחות שלהם התדרדר בצורה דרסטית. מכיוון שבסבב שעשיתי לפני שבועיים הכי הרבה התרשמתי(גם מבחינת היחס של המוקדנים וגם מהמחיר) מ014, התכוונתי להתחבר אליהם והתקשרתי למוקד המכירות שלהם. ענתה לי מוקדנית נחמדה בשם טלי וביקשתי ממנה הצעת מחיר ל2.5 מגה בADSL, היא הציעה לי חבילה שעולה 44.90 ללא התחייבות, כמו שאמרתי ל2.5 מגה בADSL + תיבת דואר 1GB והיא גם אמרה שהיא תשלח לי מתנה בדואר(לא הסכימה לומר מה). כמובן שהתחברתי מיד, לא שיגעו לי את השכל יותר מדי כמו ב012 וחיברו אותי תוך 20 דקות. ראוי לציין שהיא התעקשה שאני ארשום את מס' הטלפון של התמיכה הטכנית. אומנם מוקד מכירות, אבל בשירות כזה לא נתקלתי כבר הרבה זמן
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים 014 זה לא בזק?ואם אני מתחבר אליהם אני עדין צריך לשלם תשתית? שהיא גם בזק..
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים נשמע נחמד,אני לא בא לזלזל או משהו אבל לא היתי עובר על סמך ביקורת אחת או בגלל שירות לקוחות גרוע "בזמן האחרון" כפי שציינת.בכל מקרה,014 זה בב"ל?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אני לא מבין.. אתה פותח הודעה, מביע את הדעה שלך.. וכל זה בסדר.. אבל לספר את הפרטים החשובים באמת אתה לא מספר.. מה עם המתנה?? וללא ספק בזק בינלאומי היא מספר 1 באינטרנט המהיר <: אני איתם כבר כמה שנים ואין שום בעיות בכל מקרה, איך האינטרנט? הכל רץ חלק? מוריד מהר? מה הUPLOAD?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים 014 זה לא בזק?ואם אני מתחבר אליהם אני עדין צריך לשלם תשתית? שהיא גם בזק..זה בזק בינלאומי, חברת בת של בזק. אסור לבזק לספק קישור לאינטרנט, כך שבכל מקרה תהיה חייב לשלם גם על התשתית, שיכולה, אגב, להיות גם כבלים.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר נשמע נחמד,אני לא בא לזלזל או משהו אבל לא היתי עובר על סמך ביקורת אחת או בגלל שירות לקוחות גרוע "בזמן האחרון" כפי שציינת. בכל מקרה,014 זה בב"ל? לפי דעתי, עד עכשיו החברות הכי מומלצות היו 012 ו014. אחרי החודשיים האחרונים, מבחינתי נשארה רק 014. אני לא מבין.. אתה פותח הודעה, מביע את הדעה שלך.. וכל זה בסדר.. אבל לספר את הפרטים החשובים באמת אתה לא מספר.. מה עם המתנה?? וללא ספק בזק בינלאומי היא מספר 1 באינטרנט המהיר <: אני איתם כבר כמה שנים ואין שום בעיות בכל מקרה, איך האינטרנט? הכל רץ חלק? מוריד מהר? מה הUPLOAD? המתנה? אמורה להגיע בדואר, לא יודע מה זה... היא לא הסכימה לומר. בטח איזה אוזניות ועכבר. הכל רץ חלק ומהר. מהירות הורדה 323KB/S ומהירות העלאה 36KB/S.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים היה לי סיפור דומה עם אינטרנט זהב.האמת? אתה יצאת בזול. אותנו גררו הרבה יותר זמן עם ההתנתקות. גם אני עברתי לבזק בינלאומי.יש לי ADSL מההתחלה(ממש שרק התחיל), ורק בכמה חודשים האחרונים כשעברתי ל-014, אני באמת מרגיש שאני באינטרנט מהיר.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים האם אתה מוריד ומעלה באותה המהירות גם בשעות היום או רק בשעות יותר מאוחרות אתה יכול להוריד על המקסימום?תודה
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר היה לי סיפור דומה עם אינטרנט זהב.האמת? אתה יצאת בזול. אותנו גררו הרבה יותר זמן עם ההתנתקות. גם אני עברתי לבזק בינלאומי.יש לי ADSL מההתחלה(ממש שרק התחיל), ורק בכמה חודשים האחרונים כשעברתי ל-014, אני באמת מרגיש שאני באינטרנט מהיר.מתי הADSL נכנס בארץ? אני חושב שהחבילה הראשונה שלנו היתה 750Kb אצל נטויז'ן ב2002.האם אתה מוריד ומעלה באותה המהירות גם בשעות היום או רק בשעות יותר מאוחרות אתה יכול להוריד על המקסימום?תודהעוד לא בדקתי במהלך היום, התחברתי רק אתמול בלילה. מאוחר יותר אני אבדוק.עריכה:בדקתי כרגע. הורדה 312, העלאה אותו דבר.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים זה היה לפני 2002 לדעתי.וגם בהתחלה לא היה חבילת 750K. התחלנו עם 1.5 מגה או 2 מגה אם אני לא טועה.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים אני בדיוק שדרגתי את החבילה שלי ל1.5 עם העלאה של 0.5פשוט תענוג!!!גלישה הרבה יותר מהירה, ומהירויות מטורפות באימיול בזכות ההעלאה, ממש ליגה
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר lollipop15תגיד יש לך מגבלת הורדת??תסביר, לא הבנתי.אני בדיוק שדרגתי את החבילה שלי ל1.5 עם העלאה של 0.5פשוט תענוג!!!גלישה הרבה יותר מהירה, ומהירויות מטורפות באימיול בזכות ההעלאה, ממש ליגהלא יודע באיזה אימיול אתה משתמש, אבל המקורי לא מקשר בין כמות ההעלאות שלך לבין כמות ההורדות שלך. הוא מגביל אותך רק אם אתה שם הגבלה של עד 10KB העלאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.