עבור לתוכן

Twinmos MobileDisk S1 2GB - דוק שהוא בוק(או איך תמיכה יוניברסאלית מתחילה להעלם)

Featured Replies

פורסם

הפריט המצויין לעיל, כפי שעולה מאתר היצר ובטח מהחבילה עליה מצויין במפורש שהוא תומך בUSB 1.1, לא תומך במה שמובטח.

כל נסיון להעתיק עליו קבצי RAR/ZIP שאפשר לבדוק את הCRC שלהם מעלה חרס, כולם מועתקים עם פגמים. על המחשב הם בסדר גמור, וההעתקה שלהם לדוקים אחרים צולחת, וכן גם הם תומכי USB2.0(שניים שלך סנדיסק ועוד איזה דרעק ג'נרי).

הדבר הזה הוא פשוט קטסטרופה, החנות שממנה קניתי מסרבת בצדק להחליף כי על מחשבים עם USB2 הבעיה לא מופיעה, שזה עוד יותר מרגיז!

בנתיים זאת צריכה להיות הערת/הארת אזהרה, כל עוד מישהו לא מוצא פתרון למכאוביו של מוצר כאוב זה.

הערת סיום: תמיד סברתי שTWINMOS היא חברה קברית שעשו לה אובר הייפ בישראל, וכנראה צדקתי.

פורסם

להתחיל להשמיץ חברה עכשיו בגלל איזה מוצר (שחוץ מהמחשב שלך) עובד מצוין זה לא חכם ממש...תנסה לעדכן את הדריברים..תנסה להעתיק קבצים אחרים..תחליף אותו אולי המוצר הספציפי שאצלך פגום..

פורסם

הפריט המצויין לעיל, כפי שעולה מאתר היצר ובטח מהחבילה עליה מצויין במפורש שהוא תומך בUSB 1.1, לא תומך במה שמובטח.

כל נסיון להעתיק עליו קבצי RAR/ZIP שאפשר לבדוק את הCRC שלהם מעלה חרס, כולם מועתקים עם פגמים. על המחשב הם בסדר גמור, וההעתקה שלהם לדוקים אחרים צולחת, וכן גם הם תומכי USB2.0(שניים שלך סנדיסק ועוד איזה דרעק ג'נרי).

הדבר הזה הוא פשוט קטסטרופה, החנות שממנה קניתי מסרבת בצדק להחליף כי על מחשבים עם USB2 הבעיה לא מופיעה, שזה עוד יותר מרגיז!

בנתיים זאת צריכה להיות הערת/הארת אזהרה, כל עוד מישהו לא מוצא פתרון למכאוביו של מוצר כאוב זה.

הערת סיום: תמיד סברתי שTWINMOS היא חברה קברית שעשו לה אובר הייפ בישראל, וכנראה צדקתי.

1)אתה כותב ממש מקסים...

2) למרות שזה עובד על גירסה 2 ! המוצר הוא מוצר פגום ! וכן הם חייבים להחליף לך את המוצר.(כתוב באריזה שהוא תמוך ב 1 ולכן יש כאן הטעיית הצרכן ולא בתום לב)

3)נראה שכנראה זהו פגם שורשי בדגם הספציפי הזה.

4)סע ברכה :)

פורסם
  • מחבר

לגבי 1) המדובר פה בציניות במיטבה?

הבעיה: באתר החברה לא כתוב, על הקופסא כן. בבית זה לא כ"כ נורא כי יש מחשב 1 שזה עובד עליו. הבעיה המרכזית היא כאשר צריך להשתמש בו על הגרטואות של האוניברסיטה - זה מרגיז :pissed:, בעיקר כאשר מגלים את זה כשאתה הכי צריך את זה.

פורסם

לגבי 1) המדובר פה בציניות במיטבה?

הבעיה: באתר החברה לא כתוב, על הקופסא כן. בבית זה לא כ"כ נורא כי יש מחשב 1 שזה עובד עליו. הבעיה המרכזית היא כאשר צריך להשתמש בו על הגרטואות של האוניברסיטה - זה מרגיז :pissed:, בעיקר כאשר מגלים את זה כשאתה הכי צריך את זה.

טוב בכל אופן לי יש 2G של קינגסטון אני מוכן להתחלף עם אתה גר במרכז (או לומד בבאר אילן)

פורסם
  • מחבר

אני מבקר לפעמים בבר אילן, כי אני צריך מהספריה שם דברים.

להמ שתרצה, אבל, לעשות כזה דבר?

פורסם

אני מבקר לפעמים בבר אילן, כי אני צריך מהספריה שם דברים.

להמ שתרצה, אבל, לעשות כזה דבר?

לי זה לא מפריעה ממש..

אבל עכשיו שאני חושב על זה יש לי 5 שנים אחריות...

פורסם
  • מחבר

ולי יש product life time warranty... :s07: :s07: :s07:

:nixweiss: אין לי הרבה מה לעשות, אני כבר לא מתלונן על חנויות מחשבים. אז עקצו~+-~(זה סימנים שאמרים בערך) אותי ב-120 שקל... לפני חמש שנים הפסדתי הרבה יותר מזה על כלום, אז לא איכפת לי כבר מסכומים כאלה. :hat:

פורסם
  • מחבר

עדכון: טחנתי את הכונן הזה על מחשבים עם USB 2.0, פיצצתי אותו בRARים לכל הגודל שלו מחקתי, וחוזר חלילה - אין שום בעיה.

ברגע שמנסים לקרא אותם על מחשב עם USB 1 הם נראים כאילו הם דפוקים, וגם כל מה שמנסים להעתיק עליו עם מחשבים שהם רק USB 1 מועתק עליו דפוק.

חבל שהצירן לא מציין שאין תמיכה אחורה, המחשבה שלי היא שמדובר באיזה שהוא קצה יכולת של USB 1.1.

יכול להיות והגיע הזמן להחליף את אחד מארונות הקבורה שלי בבית.

פורסם

כאשר המוצר תומך ב USB 2 הוא אוטומטית אמור לתמוך לאחור גם ב USB 1

מעניין אותי לדעת :

כשאתה מעתיק קובץ RAR/ZIP בעל נפח קטן מאד , נניח 40 BYTES ( לצורך הבדיקה אפשר אפילו ליצור קובץ כזה) האם הבעיה גם כן חוזרת על עצמה ?

פורסם
  • מחבר

לא, זה בד"כ על קבצים מעל 2 מגה מתחיל.

מה שעוד יותר מוזר, ברגע שהוא קורא קובץ אחד דפוק(גדול), גם את הקטנים הוא מתחיל לקרא דפוקים, גם אם קודם הוא קרא אותם בסדר.

פורסם

OK, אז באמת מדובר פה בבעיה בזכרון הנייד ( כתיבת "שגיאות" )

לצורך העניין אם אתה ממש חייב אתה יכול למעשה לפצל כל קובץ גדול שאתה מעוניין להעביר לקבצים קטנים שכל אחד מהם פחות מ 2 מגה

( יש כזאת אפשרות בתוכנה, אבל אתה בטח מודע לזה ) .

זה גם לא כזה דבר קשה או מסובך לבצע את הפיצול הזה. לי יש DOK תקין שעובד גם ב USB 1 וגם ב USB 2 וכשאני מעתיק כיווץ אני בדרך כלל מפצל אותו, כדי להציל כמה שיותר מידע אם וכאשר תהיה שגיאה - וזה אף פעם עוד לא קרה, הרגל ישן מתקופת הדיסקטים.

באמת בעיה מוזרה .

פורסם
  • מחבר

אז זה נחשב שהוא דפוק או לא?

פורסם

חבל שלא אמרת על העניין של עבודה תקינה עם קבצים רק מתחת ל 2 MB בתחילת הדיון

נחשב "דפוק".

אני רק אומר שזה לא נורא להסתדר ככה,

לדוגמה לי יש DOK תקין לחלוטין ואני בכל זאת מבצע פיצול של הקבצים,

אבל אולי אני זה לא דוגמה

פורסם
  • מחבר

הוא עובד תקין עם קבצים של 350 מגה בייט גם כל עוד מעתיקים אותם על מחשבים עם USB2.

כאשר אני מעתיק עליו מUSB רגיל הקבצים היחידים שעולים עליו בצורה תקינה הם קבצים תקינים.

הלכתי איתו לחנות, וכך שמתי לב לזה פעם ראשונה, אפשר להעתיק עליו גם קובץ של 500 מגה דחוס על קובץ אחד והוא יעבוד איתו בסדר, כל עוד אתה עושה את זה דרך פורט USB2, כאשר אתה מנסה על USB רגיל הוא מקבל חפפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים