עבור לתוכן

מחפש המלצה לפיירוול טוב שבא לבד ושהוא לא כחלק מחבילת אבטחה

Featured Replies

פורסם

הסיכוי שמחשב עם NOD32 או KAV מעודכן יהפוך לזומבי או שיגנבו מהבעלים שלו כסף מהבנק או את הזהות שלו הוא סיכוי קלוש ביותר וההוכחה לכך היא שלא שמעתי מעולם על מצב כזה אצל אנשים אמיתיים. ברגע שאשמע סיפור שכזה, מיד אני נערך מחדש מבחינה בטיחותית.

• תגובות 35
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אתה אולי לא שמעת על מחשב זומבי עם NOD32 וכו... מאנשים כי אולי חשבת על זה שהם לא ידעו ולא יודעים על זה ושיש דברים לא סימפטיים שרצים להם בבקראוונד. בכל מיקרה אני רואה שאתה לא מודה אבל אני כמובן נישאר בדעה שלי. אני מנחש שכאשר תקנה מחשב יותר טוב ויותר חדש אז אתה תחשוב שוב אם להתקין פיירוול ותוכנת אנטי ריגול וכאלה וכניראה תגיע להחלטה שכדאי להתקין את התוכנות הנ"ל.

פורסם

זה ברור שתישאר בדעתך. שקוף מכמות המאמץ שאתה מוכן להשקיע בדבר הזה שאתה פרנואיד מטבעך. גם אני הייתי פעם ככה עד שנרגעתי כשראיתי איך 99% מהאנשים שורדים יפה מאוד והם הרבה הרבה פחות זהירים ממני...

לגבי העתיד - אין ספק שבעתיד אמגן את המחשב (העתידי והמהיר מאוד) הרבה יותר חזק, פשוט כי זה לא יגרע מחוויית המחשוב. אתה מחפש עכשיו שבועות כבר חומת אש קלילה ונוחה/וואטאבר, כי תוספת ההגנה פוגמת מאוד בחווייה כרגע. אין סיבה לכך כרגע. הכדאיות הכלכלית לא שם. זה כמו לנהוג ברכב עם קסדה רק בשביל הסיכון האחד למיליון שתירדם על ההגה והראש שלך ינפץ את השמשה השמאלית, או שאיזה זקנה תקפוץ עליך בין מכוניות חונות ישר אל הפנים דרך השמשה... יותר בטוח - אך לא הכי חכם לעשות.

פורסם
  • מחבר

אני לא פרנואיד, אני יודע שצריך להתקין, אני מתקין, מגדיר את התוכנות,וגמרנו זה כל הסיפור, כמובן שגם מעדכן אותם.

נו אתה מודה שאתה תתקין תוכנות כאלה אז אתה מודה שצריך אותם או לפחות אתה מודה שעדיף איתם מאשר בלעדיהם.

בינתיים תיזהר :biggrimjackbox:

פורסם

גם עדיף לאכול רק בריא ולא ללכת אף פעם לים. החיים הם סיכון אחד גדול - לא צריך לקחת שום דבר לאקסטרים. :-*

אני לא מחזיק סודות כמוסים שצריך להזיז לי גם אם יחדרו לי למחשב האקרי-על שמשתמשים בטרויאן שאינו מזוהה ע"י אף מנוע סריקה איכותי. ויש לי גיבויים לדברים חשובים. אבל אני בהחלט נזהר להריץ כמה שפחות וורזים/קראקים שזה הדברים היחידים שהקפיצו לי את NOD32 בשנתיים האחרונות. לפעמים אם אני חושד במשהו אך מתפתה להריצו מסיבות שונות, אני שולח אותו קודם לשירות virustotal שיסרוק אותו עם כמה עשרות מנועי אנטי-עוינים להגביר את הסבירות שלא מדובר בטרויאן.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת אתה מודע לכך שיכול להיות שמשתמשים במחשב שלך מרחוק לכוונות זדונייות ואתה ולא איכפת לך כי אין לך סודות כמוסים במחשב...

עזוב תתקין פיירוול וגמרנו ויפה שעה אחת קודם.

אני כרגע מנסה שוב את הפיירוול של comodo אבל אני מנסה גירסה חדשה שלו שלא ניסיתי, נראה אולי יש שיפור ואני ישנה את דעתי הפיירוול שלהם עכשיו נקרא COMODO Firewall Pro . לגביי הקריו אני לא יפרט אבל אני יכול להגיד שכמה דקות בערך אחרי שהתקנתי אותו אז כבר הסרתי אותו. חורף חם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים