עבור לתוכן

מחפש המלצה לפיירוול טוב שבא לבד ושהוא לא כחלק מחבילת אבטחה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ל-ר : לא, אני יעשה ביטוח בחברה אחת בלבד אני לא פרנואיד ועדיין אני יתקין תוכנת פיירוול ולא יחשוב יותר מדי למה לא צריך אותה כשאני יודע למה כן צריך אותה.

אתה יודע מה מענין אותי לשמוע מה אתה אומר על תוכנות נגד רוגלה ופירסום, מה אתה אומר גם עליהם אתה מוותר ?

• תגובות 35
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעקרון, אם אתה לא מתקין שטויות

אין לך יותר מדי מה לחשוש מרוגלות

פורסם

תאמת אני מסכים עם ר חלקית למרות כשה אני רואה את שמו אני חושב וואלה הוא בטח משבח את הפיירוואל החדש של ויסטה חח

עכשיו ברצינות אם אתה באמת משתמש שממש מבין עיניין ב אבטחה אין כל צורך בפיירוואל יש אפשרויות רבות לסגור את כל הפורטים כל השטויות שפתוחים בוינדוס

אבל זה יחסית הרבה עבודה וצריך להבין מה אתה עושה ,אתה בכלל יכול לסגור את כל הכניסות למחשב ואף אחד לא יפרוץ אלייך בחיים.. (טוב אם הפורץ פרץ פנטגון הוא כן יפרוץ אבל תאמין לי את המחשב שלך הוא לא ירצה חחח...

למשתמש פשוט (ביתי) שאין לו ידע רב בהגנות באמת תוכנת אבטחה לא תזיק אם יש לך מידע רגיש (יחסית) ויש אויבים ואתה מעדיף להיות בטוח

נתחיל מי זה אם!!! היתה מבין בכל התוכנות שציינתה היתה יודע שתמיד אפשר לבטל את כל ההצקות שהוא מראה קצת חיפוש במאפיינים היה עוזר!!!

תלמד לקרוא ב העזרה!!!! או חפש באתר של החברה ואני בטוח היו עוד אנשים כמוך....

אז דיי לזלזל בתוכנות האלו ... ה default שלהם הוא על דיי גבוה ולאנשים פראנוידים שחשוב להם לדעת מה קורה אצלהם במחשב ומה מתחבר....

פורסם

התלוצצתי לגבי הביטוח רכב :P

כמובן שגם על אנטי-רוגלות אני מוותר. מכת ה-Spyware נעלמה לה לפני איזה שנה. היום אנשים כבר מודעים לזבל הזה ולא מתקינים "משחק חינם" כי הם יודעים שהחינם אומר תוספת של זבל ואיטיות. אני אישית חוקר טיפה לפני שאני מתקין תוכנה ויודע מראש שהיא לא תזבל לי ת'מחשב ברוגלות.

רק כדי להיות בטוח, פעם בחצי שנה ככה אני סורק את כל המחשב עם Spy Sweeper או Spyware Doctor ואכן שום דבר לא נמצא. חוצמזה NOD32 מוצא כמות מכובדת למדי של רוגלות (ורק משתפר בנושא).

פורסם
  • מחבר

אתה בעצמך אומר ש NOD32 מוצא לך רוגלות במחשב אז למה לא למנוע את זה ולהתקין תוכנה שמגינה על המחשב בזמן אמת ? ( וכמובן שאין 100% )

פורסם

^^^ בוקר טוב אליהו. אכן Outpost לדעתי וממה שהבנתי היא חומת האש הכי מתקדמת טכנולוגית/הגנתית למגזר הביתי בשלב זה.

אתה בעצמך אומר ש NOD32 מוצא לך רוגלות במחשב אז למה לא למנוע את זה ולהתקין תוכנה שמגינה על המחשב בזמן אמת ? ( וכמובן שאין 100% )

התכוונתי מחפש, לא מוצא. ;D (לכן אמרתי שהוא משתפר בזה.) ה-NOD תמיד מחפש, ה-Spy Sweeper תמיד מחפש (בבדיקות הידניות) ואף אחד מהם אף פעם לא מוצא. שוב, מכת הרוגלות חוסלה. אין צורך בבזבוז משאבי המחשב. חוצמזה שגם אם היו לי רוגלות במחשב נניח יום אחרי הסריקה החצי-שנתית עד הסריקה הבאה - זה לא מזיז לי. אם אני לא חש באיטיות, מבחינתי הבעיה לא קיימת. רוגלות שיודעות איפה אני גולש לא מטרידות אותי. טרויאנים ומדליפי מידע רגיש באמת (סיסמאות וכד) זה דברים יותר חמורים ואכן אני שוקל להתקין/לקנפג בשלב כלשהו מערכת שתסרוק את כל המחשב כל לילה במנוע סריקה אחר (נגד טרויאנים). זה יבוא יד-ביד עם חומת אש רצינית יותר.

אבל שוב - לא בוער. לא נתקלתי בשום מקרה מציאותי (אנשים אמיתיים) שגרם לי לחשוב שהדבר בעל חשיבות גבוהה. היום גם אם למישהו יש את סיסמת הבנק שלך, יהיה לו קשה מאוד להעביר סכומי כסף גדולים. ולמי שיש הרבה כסף בבנק, אבל המון כסף, הוא כבר יודע לעבוד עם תוסף חומרה שנותן לך קוד חד פעמי כל פעם שאתה נכנס לחשבון כך שאין לך מה לגנוב לו את הסיסמה מהמקלדת... אם היו לי דברים מאוד רגישים שאני יודע שיש אנשים שהיו משלמים לפורץ מוסמך עשרות אלפי דולרים כדי לגעת בהם - אז כן, הייתי משקיע את הכמה מאות דולרים להגן על עצמי מעבר לסוגי ההגנה שאתה מכיר אפילו. אבל זה לא המצב עבורנו ה"עמך".

פורסם
  • מחבר

התלוצצתי לגבי הביטוח רכב :P

כמובן שגם על אנטי-רוגלות אני מוותר. מכת ה-Spyware נעלמה לה לפני איזה שנה. היום אנשים כבר מודעים לזבל הזה ולא מתקינים "משחק חינם" כי הם יודעים שהחינם אומר תוספת של זבל ואיטיות. אני אישית חוקר טיפה לפני שאני מתקין תוכנה ויודע מראש שהיא לא תזבל לי ת'מחשב ברוגלות.

רק כדי להיות בטוח' date=' פעם בחצי שנה ככה אני סורק את כל המחשב עם Spy Sweeper או Spyware Doctor ואכן שום דבר לא נמצא. חוצמזה NOD32 מוצא כמות מכובדת למדי של רוגלות (ורק משתפר בנושא).

[/quote'] אמרת שNOD32 מוצא לך רוגלות... או שאולי היתכוונתה באופן כללי שנוד יכול למצוא גם רוגלות ? בכל אופן מיניין לך שמכת הרוגלות וכו חוסלה ? אני לא פעם ניתקל באנשים שנופלים קורבן לתוכנות פירסום וכו... ולא כל דבר צריך להתקין או ללחוץ, ישנם רוגלות וכאלה שיכולים לרדת לך אל המחשב גם אם לא תעשה כלום, או שתהיה באתר כלשהו גם שם זה יכול לקרות,אגב כך גם אם וירוסים וכאלה, בלי ווארז ובלי הבנים של ווארז.

פורסם

הוא לא מוצא כלום - הוא מחפש, כמו כולנו. מחפשים. :lol:

המכה חוסלה עבור כל מי שהיה על האינטרנט בשנים 2002-2005 ככה ונפל או הכיר מישהו שנפל על רוגלה (בקיצור 100% מהאנשים) והיה צריך לעשות שמיניות באוויר כדי להתנקות. תמיד יש ירוקים בכל תחום. היום אנשים לא תמימים כמו אז ומודעים לסיכון של לחטוף רוגלה ונזהרים מלהתקין שטויות.

אין דבר כזה רוגלות שאפשר לחטוף בלי שאתקין כלום. לא על מחשב עם NOD32 מעודכן (שיגן נגד 0day) או עדכוני ווינדוס מותקנים (שיגנו נגד כל יתר התחבולות שיתקינו עצמן רק ע"י פתיחת אתר/אימייל).

יש מצב שאתה כל-כך מוטרד מנושא אבטחת מידע כי אתה פשוט מאמין בשטויות. תביא לי בפרטי לינק לאתר שידביק אותי מיידית ברוגלה. אני נותן לך שבוע לחפש לי בגוגל כזה אתר, או סתם תתחיל לגלוש באתרי פורנו וקראקים, הם אוהבים לנצל פרצות ידועות וסגורות כבר.

פורסם
  • מחבר

תקרא שוב את ההודעה הקודמת שלי ( ערכתי אותה )

הרבה פעמים נמצאו אצלי תוכנות ריגול ויש סיכויי טוב שזה לא בה מתוכנות שהתקנתי כי אני יודע מה להתקין ומה לא.

תנסה להיתחבר לרשת בלי ה sp2 ותראה מה זה תוכנות ריגול וכאלה, שנופלות למחשב שלך מבלי שהתקנתה כלום... אז אל תגיד לי שאין דבר כזה כי יש מניסיון.

עם כל הכבוד לNOD32 שאני מאוד אוהב, עיקרו זה אנטי וירוס לא אנטי רוגלה וכאלה ולכן הוא לא מספיק לרוגלות וכאלה.

אני ממש לא פרנואיד, אני פשוט שומר על המחשב כמו שצריך, זה עדיף על פירמוט המחשב כל חצי שנה או משהו כזה, דבר שאיש או אנשים עושים לעיתים יותר מדי קרובות.

פורסם

ירון, מתוק שילי... אני יודע שבלי SP2 אתה תחטוף את ה-MSBlaster תוך רבע דקה של התחברות לרשת. למה אתה מספר לי דברים שאני כבר יודע? ביקשתי שתשלח לי לינק שיגרום לי נזק כאשר אני עם NOD32 ומחשב fully patched.

אם חטפת תוכנות ריגול בלי לדעת מאיפה הן הגיעו - מצבך רע. אני תמיד יודע מה המקור לבעיות שלי כדי גם לדעת איך להתגונן מהן בעתיד.

חג שמייח.

פורסם

ירון333 , אתה לא מבין שפיירוואל הוא לא כזה נחוץ כמו שאתה מתאר לעצמך. מי שמתעסק בתחום יכול לעקוף את הפיירוואל בלי בעיה, השאלה מה יש לו לחפש אצלך? . מי שיש לו את היכולות בדרך כלל ינצל אותן כדי לקבל מידע ממקומות "קצת" יותר רציניים ומעניינים מהמחשב של ירון333 :P .

אתה נופל בפח של חברות התוכנה. כל הצעקות האלה "מישהו סורק אותך" "סוכל נסיון חדירה" הן לא יותר מטריק שיווקי שמנסהל הראות לך שהפיירואל עושה את העבודה שלו (לכן אני מעדיף להשתמש בפיירוואל שבראטור שלי).

פורסם

מסכים 100% , אם מישהו ירצה להרע לך והוא באמת יודע משהו הוא יצליח, כל השאלה היא מה יש במחשב של ירון333 שכל כך מעניין האקרים.

אל תהיה כל כך לחוץ בן אדם :hi:

פורסם

יש ב NETLIMITER FIRWALL. הוא לא טוב?

פורסם
  • מחבר

ל-ר בקיצור אני יתאר לך את המצב האפשרי במחשב שלך : יתכן ומחשבך הוא זומבי או מיני זומבי ואתה לא מודע לכך, ויתכן שהוא עוד כמה דברים שקשורים לזה שאין לך פיירוול. יתכן וישנם במחשבך תוכנות ריגול וכאלה, שאינך מודע לקייומם כי זה לא מספיק לסרוק את המחשב פעם בחצי שנה ועוד עם תוכנה אחת בלבד...

המחשב שלך אולי קצת פועל יותר מהר אבל פחות מוגן. אני לא מקבל את זה שלא צריך פיירוול ולא מקבל את זה שהחברות מנסות להפחיד את הלקוחות ( הם אולי מנפחים ומגזימים ) כדי שיקנו פיירוול כי יש חברות שנותנות פיירוול חינם ולא רק מהסיבה הזאת אני לא חושב כך.לפחות אנטי וירוס אתה כן מודע לזה שצריך תוכנה כזאת וזה טוב כי יש כאלה גם שאין להם את זה. המשך שבוע ניפלא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים