פורסם 2007 בפברואר 118 שנים האלןיש לי את התוכנה אוורסט בערך שישה חודשיים היא תמיד הציגה לי את הטמפרטורה של המעבד במספר קבועה של בין 34 ל 38בדקתי בפעם הראשונה בביוס (ביוס מסריח של לוח אינטל מסריח)טמפ והוא רשם 66,הורדתי את speef fan לבדוק והוא הראה לי תוצאה מדיוקת כמו אורסט מה זה יכול להיות? תודה.(2.66 פנטיום d (
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אם הטפרטורה היא 66c בזמן מגע עם ה heatsink אתה אמור להרגיש שהוא ממש חם.בכל מקרה תבדוק אם אתה מודד בצלזיוס ועדכון bios גם בא בחשבון.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר אם הטפרטורה היא 66c בזמן מגע עם ה heatsink אתה אמור להרגיש שהוא ממש חם.בכל מקרה תבדוק אם אתה מודד בצלזיוס ועדכון bios גם בא בחשבון.מה זה heatsink אחי? איך אני שזה צלזיוס? ואמרו לי שזה מסוכן לעדכן ביוס לא?הא... נגעתי בצלעות קרור של המעבד והם לא היו חמות
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים זה לאו דווקא אומר.אמור להיות הפרש בביוס, אבל ההפרש הזה מעט גדול מדי.האם בביוס הטמפ' עומדת על 66 קבוע תמיד? או שהיא זזה קצת.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר הא היא זזה קצתשאני מדליק את המחשב וישר נכנס לביוס זה מראה 38 את שהוא מגיע בסביבות ה 60+
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים תנסה לבצע בדיקת מאמץ עם אורתוס.תבדוק לכמה הטמפ' עולה. http://sp2004.fre3.com/beta/beta2.htm
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים תבחר large ffts ותריץ. תוודא שהמעבד שלך על 100%(אפילו בtask manager). תבדוק כל הזמן את מצב הטמפ' בeverest.
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר כמה זמן להשאיר את זה ככה אחי? המחשב עובד רגיל הוא לא ניהיה איטיובמנהל משימות זה על 100
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים המחשב לא אמור להיות איטי יותר עם התוכנה הזאת.תריץ אותה בערך 40 דקות ותבדוק ב- SPEEDFAN או ב- EVEREST טמפ' תוך כדי מאמץ המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.