פורסם 2007 בפברואר 118 שנים שלום לכל מי שקורא את ההודעה שלי והבעיה היא כזאת:אין לי מושג איך... או למה זה עושה את זה...הוא פיתאום לא רוצה לפתוח שום תיקיה או... שנגיד אני לוחץ על Start הוא פותח לי משם רק שלוש דבריםוהדברים מגיבים אחרי שנגיד אני סוגר איזה תיקיה אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב עד לזה שאני עושה ריסט וכרגיל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב...וזה לא רק זה... יש עוד כל מני תופעות מוזרות כמו שתיארתי...* עשיתי סריקת ווירוסים עם האנטי ווירוס Symantec Norton Antivirus Corporate v10.1.0.238 וזה לא זיהה כלום...* זה לא נראה לי הגירסא של הווינדווס מסיבה שתמיד הייתי משתמש בה ופיתאום זה הופיעה..בבקשה משהו יכול להגיד לי מה זה התופע הזאתי???אולי זה חוסר בזיכרון??? (למרות שיש 1GB)או שזה יכול להיות Internet Explorer 7???
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים דבר ראשון תשיג אנטי ווירוס חדש כמו AVAST או AVG הם חינמיים ויש את NOD 32 שגם טוב אבל צריך לקנות דבר שני כנראה האקספלורר 7 כנראה דופק לך את הווינדוס תחזור לישן , כנס להוספה והוסרה ותסיר אותו ( יכול להיות שהוא יהיה בעידכונים , תלוי בגירסה של הIE7 )
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר דבר ראשון תשיג אנטי ווירוס חדש כמו AVAST או AVG הם חינמיים ויש את NOD 32 שגם טוב אבל צריך לקנות דבר שני כנראה האקספלורר 7 כנראה דופק לך את הווינדוס תחזור לישן , כנס להוספה והוסרה ותסיר אותו ( יכול להיות שהוא יהיה בעידכונים , תלוי בגירסה של הIE7 )אוקיי ולמה אתה חושב שזה זה?
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים תלחוץ ctrl+alt+delete תמתח אותו כדי שנראה את כל התוכניות ותעשה פרינט סקרין
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מחבר תלחוץ ctrl+alt+delete תמתח אותו כדי שנראה את כל התוכניות ותעשה פרינט סקריןאוקיייייומה אז זה יתן?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר יש לי הרגשה שזו הבעייה הנפוצה של svchost תן סקרינשוט תיראה אני כבר התייאשתי אז מה שעשיתי זה פירמוט לסי ועליו פתחתי את הגוסט וזהו... מקווה שזה לא יחזור שוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.