פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מישהו יכול לעשות לי טובה קטנה ולעבור לי את המשימה המצעבנת של הטיסה!!!! אני יעלה את הSAVE ניסיתי מליון פעם אין לי עצבים לזה שמרתי בשדה תעופה שיהיה קרוב פשוט לעבור את המשימות של הטיסה ולשמור זה הכל תודה מראש למי שיעזור לי [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר מה שעוד יותר מעצבן זה שאת המשימה שיחידה שיש לי לעשותובגלל שהיא חלק מהסיפור יענו PRIMARY אם אפשר לא לעשות אותהנמאס לי כברבגלל המשימה הזאת עזבתי את המשחק כבר איזה 4 חודשים אני לא משחק בו בגלל המשימה הסתומה הזאתאבל פתאום בא לי לשחק שוב וממש אין לי ז*ן למשימה הזאתאני רוצה כבר לחזור לחלק הראשון של המפה ולכבוש שטחים זה החלק הכי כיפי במשחק!!
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים חחחחחחחחחגם אני עזבתי את המשחק לתקופה ארוכה כזאתושחזרתי עברתי אותו כי באמת נמאס לי מזה שעוד לא סיימתי אותו והוא סתם שוכב לי במחשבאם אתה רוצה אני יכול להביא לך תשמירות שלי!!סיימתי תמשחק וכבשתי את כל השטחים בעיר הראשונה!
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר תודה על ההצעה אבל אני גם מצאתי שמירות ברשתאבל זה לא מה שאני רוצהאני רוצה לשחק במשחקלעבור משימות לכבוש שטחיםבסה"כ המשחק מהנה מאודדדפשוט המשימה הזאת הרסה לי את החוויהאני רק רוצה שמישהו יעבור לי אותה
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר בא לך לעזור לי? תעבור לי אותה פליזז הSAVE שלי בהודעה הראשונה שמרתי ממש בשדה תעופה רק תעבור לי את הטיסות המעצבנות האלה תשמור ותעלה אני יודה לך מעמקי עכברי ומקלדתי
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים המשחק לא מותקן אצלי כבר שנה.גם אין לי את הדיסק לצערי....וואי עכשיו מתחשק לי לשחק שוב :'(
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים דווקא אני סיימתי אותה בזמנו יחסית מהר לקח לי כמה שעות מה אתה מזיין כדי לסיים תמשחק הזה צריך לפחות שבוע של חרישה מהבוקר עד הערב
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים תגיד נראה לך אני דפוק ?התכוונתי לבית ספר לטיסה...לא לכל המשחקחוץ מזה.....למה השפה המלוכלכת?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים על איזה משימה מדובר? על ביה'ס לטיסה או על המשימה בעיר השלישית בקזינו של רוזנברג שצריך לחטוף מטוס בעזרת מטוס סילון קטן? אם זה ביה'ס לטיסה, זה באמת לא קשה, תנסה עוד פעם ועוד פעם ותצליח. אם אתה מדבר על המשימה בקזינו - פרוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.