פורסם 2007 בפברואר 218 שנים חבל שאקספלורר 7 זולל משאבים כי נראה לי זה החיסרון היחיד בו... אם הוא היה מהיר וקל כמו פיירפוקס, היו מעדיפים את אקספלורר
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים חבל שאקספלורר 7 זולל משאבים כי נראה לי זה החיסרון היחיד בו... אם הוא היה מהיר וקל כמו פיירפוקס, היו מעדיפים את אקספלורר נכון, ואים וולוו היה כזה זול כמו יונדאי, היתי קונה וולוו. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים יש לי הרגשה שאין טעם להגיב ברצינות להודעה שלך "שונאי מיקרוסופט הנחשי משקפיים" ושבאת לעורר סתם מהומות אחרת הייתה מסתפק רק בחלקה השני של ההודעה.
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים יש לי הרגשה שאין טעם להגיב ברצינות להודעה שלך "שונאי מיקרוסופט הנחשי משקפיים" ושבאת לעורר סתם מהומות אחרת הייתה מסתפק רק בחלקה השני של ההודעה. מה לעשות שאתה יודע שאני צודק בגלל זה לא יכלת לתעלם מההודעה שלי תפסיקו סתם להגיד דברים רעים נגד מיקרספוט או כל מה שקשור אליה כי הם הכי טובים בכל מה שהם מתחרים בו
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מה לעשות שאתה יודע שאני צודק בגלל זה לא יכלת לתעלם מההודעה שלי תפסיקו סתם להגיד דברים רעים נגד מיקרספוט או כל מה שקשור אליה כי הם הכי טובים בכל מה שהם מתחרים בו LOL , הוא יודע שאתה צודק ? הצחקת אותי תנסה את FF ואת התוספים/THEMES שבו ואז תבין (וגם לגבי אבטחה)..
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים בסיכומו של דבר, ניסיתי את שניהם, ואני מרגיש הרבה יותר טוב על FF2.0.0.1, יותר מהיר ויותר בטוח, והעיקר, הוא גם פתוח לתוספים אז כל אחד יכול לעשות התאמה אישית לאיך שהוא רוצה את הדפדפן שלו
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים מה הקשר לשונאי מיקרוסופט?אני בכלל לא שונא את מיקרוסופט, דווקא ההפך הוא הנכון, אני מעריך אותם ומשתמש בהמון תוכנות שלהם, פשוט הדפדפנים שלהם לא משהו, ולדעתי, FF הרבה יותר טוב.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים IE7 יכול לגרום לכל מני בעיות תאימות והוא לא נחשב למומלץ בשום מקום, אני אישית התאכזבתי ממנו.Firefox טוען יותר מהר, לא כבד על המערכת ואפשר להוסיף לו הרחבה שגורמת לו "להתנהג" כמו IE.Firefox ללא ספק.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים עוד כמה חודשים אני חוזה נהירה המונית מפיירפוקס אל Maxthon 2 גרסה סופית. :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.