עבור לתוכן

מה עדיף firefox או אקספלורר 7?

Featured Replies

פורסם

יש בו מועדפים? איך אני עושה את זה כי אני לא מצליח לעשות את זה בצד מן רשימה של מועדפים..

אחי לא רק שיש בו מועדפים, "BOOKMARKS " , סימניות, או איך שזה נקרה, לא משנה, אלא אתה גם יכול להעביר את כל המועדפים מ IE ל FF בזמן ההתקנה, שהיא גם מאוד פשוטה, דרך אגב.

תתקין, מקסימום לא תוהב (שקשה לי להאמין לזה ) אז מקסימום תסיר.

• תגובות 68
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אבל למשל כשהוא טוען אנימציות באינטרנט הוא עושה את זה הרב היותר לאט מאשר IE6 כאילו נגיד בפורום פה כשנאי מנסה לרשום הודעה אז זה מראה פה את כל הפרצופים שאפשר לשים אדז לוקח לו כמה זמן לטעון אותם מה שלא קורה בIE6..

איך אני מתקין את הIE TAB שדיברתם עליו?

הא ואממ איך אני משנה את הברירת מחדל של הדפדן שלי למשל אם פתאום אני ירצה את הIE..?

פורסם

בכללי, אני חושב שאין טעם לשדרג ל-IE7 כי זה רק "השלמת פערים" עם שאר הדפדפנים, לכן אני ממליץ להשאר עם FF ו-IE6 בצד למקרה הצורך.

אבל בקשר לתאימות של אתרים, IE7 מפסידה את היתרון כאן אני חושש. אני לא זוכר אילו אתרים אלה היו, אבל יש אתרים ש-FF לא תומך בהם ו-IE7 מציג אותם בצורה שגויה (או "נכונה", קשה כבר לדעת מה בא קודם). לכן אני משתמש ב-FF וכשאני רואה דף לא תואם אני משתמש ב-IETAB ומשתמש ב-IE6, כי אם כבר לבנות אתר לא נכון אז שיהיה תואם לדפדפן המעצבן ההוא :)

בפרטי, לפעמים FF מהיר יותר ולפעמים IE מהיר יותר. אפשר לעשות חיפוש על כתבות ונסיונות וכו'. ובקשר ל-IETAB פשוט לך לאתר ההרחבות של FF ותמצא. אבל הנה קישור, לקצר לך את הדרך: http://ietab.mozdev.org. אגב, אני חייב להוסיף שמן הסתם בלינוקס זה לא עושה כלום, כי אין IE (אני לא יודע בקשר ל-IEs4Linux). כדאי גם לבדוק את האפשרות לעשות שאתר תמיד ייפתח כ-IETAB בתוך FF.

ובעניין ברירת המחדל, אתה יכול להשתמש בשני הדפדפנים במקביל. מספיק לשמור קיצור דרך. אם אתה מתקין עוד דפדפן ועושה אותו לברירת מחדל זה לא מונע ממך לגשת לשני. אבל אם תרצה להחזיר את ההגדרות שדפי אינטרנט ייפתחו עם IE או FF, או שתלך להגדרות של כל תוכנה ותמצא את הכפתור שבודק אם הדפדפן כרגע מוגדר כברירת מחדל לקבצי אינטרנט וכדומה, או שפשוט (חלונות XP) לך אל Set Program Access and Defaults ותקבע שניהול האינטרנט יהיה עם הדפדפן שאתה רוצה.

פורסם

לדעתי? FF2.0.0.1, עברתי מ-IE ל-FF והרגשתי מייד איך מהירות הגלישה שלי עלתה, והאמת היא שעוד לא נתקלתי באתר שלא עלה לי טוב, אבל אם אני אראה אחד, אני בטח אתקין IE tab או איך שזה נקרא

בדיוק!!! אני בדיוק באותו מצב.

פורסם

בשניהם יש יתרונות וחסרונות,

ב-IE7 הוא קצת כבד מ-FF

ו-FF יש לו פחות תמיכות מאשר ל-IE7

פורסם

FF כמובן... ;)

פורסם

מה יותר יפה יותר איכותי.. בקיצור מה יותר עדיף? ולמה..

רק עכשיו יש לי את הie7 , בכול מקרה אפשר להתקין את שתיהם, אז אין מקום להתלבטות.

אפשר להשתמש בפיירפוקס ולהעזר בIE TAB.

:hi:

פורסם

שכחתם להוסיף גם אם נגיד אתם עושים פורמט ואתם צריכים גיבוי לפיירפוקס אז יש לכם הכל גם את הסיסמאות ששמרתם את כל ההיסטורי בתיקיה אחת פשוטה

שאחרי זה אתם מעתיקים עם כל התוספות! :yelclap:

וגם יש add on שנקרא firefox preloader והפיירפוקס אפילו עוולה יותר מהר מה ie ! (אבל זה לוקח קצת משאבים)

פורסם

נראה שבינתיים הרוב פה בעד FF, והאמת, נראה לי שזה מתבסס על איזה פתגם ישן שלא אני אמרתי, אלא גדולים וטובים ממני הגו במוחם בעת העתיקה, שימו לב : "עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות" ;D

פורסם

אתה לא היחיד שמכיר את הפתגם...

אבל אין לו קשר למקרה הזה

פורסם

"עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות" ;D

נראה לי שאמרת את זה הפוך ;D

פורסם

אם קוראים לך פרגר ואתה ילד ז

עדיף אינטרנט אקספלור חח :P

מה המצב אחי

פורסם

אני לא מאמין שאני בכלל שומע שאלה כזאת

firefox2ya.gif

פורסם
מה עדיף firefox או אקספלורר 7?

תתקין תנסה ותחליט לבד !

פורסם

תשתמש ב- FF למשך שבוע... אח"כ תנסה לחזור ל- IE... תגיד לי אם תצליח...

ברור ש- FF.

אני משתמש ב- FF כבר סביבות השנתיים ולא יכול לסבול את ה- IE האיטי וזולל המשאבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים