פורסם 2007 בינואר 3118 שנים בFF יש הרחבות ואפשרות לשנות עיצוב ובIE אין (יש מלא הרחבות שעולות כסף וגם הם שוקלות יותר מדי יחסית לסתם הרחבות...)
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים IE7!!רוב האתרים בנויים על IE ולכן לפעמים אתה מסוים לא מופיע טוב בFF!!אין כזה דבר "בנוי על IE" יש "בנוי לא טוב"
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים לא צריך להעדיף את IE על FF אבל צריך את שניהם מותקנים בגלל הבעיה של האתרים הלא נתמכים
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר יש אנשים שיתנסו בשניהם? ויכולים לתת חוות דעת מה כדאי?אני רואה פה שהרוב מציע FFאבל אומרים שיש בעיות בזה וזה לא מעלה טוב את כל האתרים? זה משהו שבאמת מפריע?לא צריך להעדיף את IE על FF אבל צריך את שניהם מותקנים בגלל הבעיה של האתרים הלא נתמכים יש אפשרות ששניהם יהיו מותקנים ביחד? אז איך הווינדוס ידע כל פעם באיזה דפדפן לפתוח את האתר?
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אין כזה דבר "בנוי על IE" יש "בנוי לא טוב"בסדר בנוי לא טובאבל עדיין לא עובד טוב עם FFזה מה שאני מתכוון
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אתה מתקין IEמתקין FFמתקין תוסף לFF בשם IE TABמתי שהאתר לא עובד טוב אתה לוחץ על סמל בפינה ימנית למטה וזה יופיע כמו שצריך
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אין בעייה ששניהם יהיו מותקנים. אצלי הדפדפן ברירת מחדל הוא FF, ואני לא נוגע בIE.בכלל לא צריך שIE יהיה מותקן, יש את IE tab, שכל אתר שלא עובד עם פיירפוקס מסתדר בלחיצת כפתור.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים יש אנשים שיתנסו בשניהם? ויכולים לתת חוות דעת מה כדאי?אני רואה פה שהרוב מציע FFאבל אומרים שיש בעיות בזה וזה לא מעלה טוב את כל האתרים? זה משהו שבאמת מפריע? יש אפשרות ששניהם יהיו מותקנים ביחד? אז איך הווינדוס ידע כל פעם באיזה דפדפן לפתוח את האתר?הIE הוא הdefault אם אתה רוצה שFF יהיה default אתה צריך לבחור את זה באפשרויות של התוכנה אין בעייה ששניהם יהיו מותקנים. אצלי הדפדפן ברירת מחדל הוא FF, ואני לא נוגע בIE.בכלל לא צריך שIE יהיה מותקן, יש את IE tab, שכל אתר שלא עובד עם פיירפוקס מסתדר בלחיצת כפתור.בשביל IE TAB צריך את IE , תחשוב קצת ...........
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים שבונים אתר בונים אותו על IE ואיך הוא מופיע בווחוץ מזה למה ללעבור ל IE TAB אם אפשר להיות ישר ב IE כל אחד וההעדפות שלו!!זה מיותר הויכוח הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.