עבור לתוכן

VISTA בזול!

Featured Replies

פורסם

There's no telling why Microsoft left this loophole wide open with Windows Vista Upgrade DVDs, but this means that any retail upgrade DVD can be used as a fully functioning full retail copy of Vista.

אכן -משנה לי את הקנייה -אם זה נכון (ואני מניח שזה נכון כי מדובר באחד האתרים הכי נחשבים) -אז זה אומר שעבור ויסטה שהיא retail אתה יכול לשלם "רק" גרסת עדכון ועדיין לקבל retail מלא -מה שמוריד את מחיר הווינדוס פלאים.

אכן חדשות טובות

אני אפרש למתקשים.. -מי שיש לו עותק לא חוקי של XP או שאין לו וינדוס בכלל יכול לעשות התקנה של וינדוס ויסטה כ UPGRADE לעשות אקטיבציה אחרי ההתקנה הראשונה של UPGRADE ואח"כ עובר התקנה נוספת מלאה שמוחקת את ההתקנה הקודמת של הווינדוס והופ.. יש לו וינדוס ויסטה חוקי ומתפקד למהדרין ללא שום עברה או בעיה חוקית (חוץ מהעובדה שהוא השקיע יותר זמן בגלל ההתקנה הכפולה )

מה שנשאר לעשות זה למחוק את התקייה של ההתקנה הישנה וזהו (windows.old) ברכותיי אתם בעלי עותק חוקי וזול של וינדוס.

נראה לי שזה מכוון כדי שעברינים של תוכנה שהם בד"כ משתמשים מתקדמים ינצלו את הפירצה הזו כדי לשלם מעט ומיקרוספט עדיין תרוויח כי הם ישלמו במקום לגנוב כמו קודם

חכם למדי.

פורסם

אתה אדם נבון וכמובן צודק במאת האחוזים לגבי הקביעה האחרונה שלך. זו הצורה של מיקרוסופט ללטף מעט לפיראטים את האגו. כבר אמרתי בהודעה זו (מהאשכול המפורסם שבחתימתי) את הדברים הבאים:

הישראלי ידאג לקמבן לעצמו פתרון חוקי לוויסטה עד כמה שיוכל. ירגיש ש"ניצח את השיטה" - ומיקרוסופט תצחק כל הדרך אל הבנק.

עכשיו שימו לב טוב-טוב. אני בקרוב מאוד כנראה ארכוש בפעם הראשונה בחיי (ישירות, או בעקיפין ע"י המלצה למישהו יקר) מוצר של מיקרוסופט. ב-$69 מזעריים (שהם כ-290 שקל) עבור מערכת כה נפלאה, קשה לי מאוד מאוד שלא להתפתות.

פורסם

במחירים של ה upgrade עדיף כבר ללכת על גירסת ה Ultimate.

פורסם

אין ב-Ultimate שום דבר מרגש עבור 99% מהמשתמשים הביתיים. בשביל עזרה מרחוק שיעבדו עם UltraVNC המעולה (או LogMeIn למתקשים), להצפנה יש את TrueCrypt המדהימה, ועבור גיבוי חכם יש את Cobian ו-SyncBack. לעומת זאת אם אתה צריך להתחבר לדומיין מדי פעם...אז באמת אתה צריך לשלם יותר עבור Business או Ultimate.

מסתמן שאת ההנחות הגדולות ביותר לא תוכל לקבל על גרסאות חזקות במיוחד של ויסטה או אופיס 2007. זה הזמן להתפשר...לא להתפנק..לשלם באמת אבל באמת על מה שאתה צריך ולא מעבר לזה.

פורסם

הכי זול זה לקבל עותק מהעבודה ::)

פורסם

אם הם נותנים לך קוד רישום (שגם עובד) אז הם שילמו עליך. הרבה ארגונים מאפשרים זאת מכיוון שהעובד כביכול צריך לעבוד מהבית (להתחבר לדומיין אולי גם) וכו וכו. בכל אופן לא תגיע רחוק בשימוש בקוד שמישהו אחר בעבודה השתמש בו כבר.

פורסם

אני רק רוצה לצאת חוצץ נגד מה שכתבתם על חוקיות העיניין.

הפתרון כנראה יעבוד, וזה נחמד מאוד - אבל בטח לא הופך את העניין לחוקי.

כדי שיהיה כשר, צריך לעמוד בתנאי הרישיון. כדי לעמוד בתנאי הרישיון, צריך עותק חוקי של גרסה קודמת.

אם כל מה שמעניין אותכם זו גרסה שלא תעשה בעיות אקטיבציה, אז סבבה, סביר להניח שאף אחד גם לא יבוא לחפש אותכם בבית בגלל זה.

לעסקים - ממש לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

^^^^^^^^^^^

אני דיי בטוח שבית עסק לא יעשה את זה.

גם אין להם זמן לשטויות כאלו

זה יותר למשתמשים הביתים שאין להם מיליוני דולרים.

פורסם

אם יש לי סריאל של XP PRO שקיבלתי עם הלאפטופ.. אני יוכל לשדרג ב69 דולר?

הדיסק כרגע לא נמצא בהישג יד :o

פורסם

הCD-KEY זה בעצם הקוד שאומר שקנית מוצר עם רשיון

אם תתקין את הXP-PRO מדיסק מקוריאו רגיל זה לא מעניין ולא חשוב, וגם לא ניתן לבדיקה

פורסם

זאת אומרת שאם יש לי את הסריאל של הXP PRO SP2 שקיבלתי עם הלאפטופ שלי אני אוכל לשדרג אותו לויסטה? אבל אז הרישיון של הXP כבר לא יעבוד, נכון?

פורסם
  • מחבר

אם יש לי סריאל של XP PRO שקיבלתי עם הלאפטופ.. אני יוכל לשדרג ב69 דולר?

הדיסק כרגע לא נמצא בהישג יד :o

כל הפואנטה של המאמר וה loophole הזה

שאנשים פחדו שאי אפשר יהיה לעשות התקנה נקייה עם ה upgrade .

והלופ הול הזה נותן בדיוק את האפשרות לעשות התקנה נקיה ללא צורך ב windows .

אני אנסה לתת הסבר קצת יותר מובן.

אז ככה

לקוח רוכש את גירסת ה upgrade למחשב.

בתוך הדיסק של ה upgrade יש windows מלא לכל דבר.

אז מה שעושים זה מכניסים את הדיסק מבצעים התקנה של מערכת ההפעלה ה vista

ההתקנה שתותקן לכם היא תהיה "גירסת נסיון ל 30 יום"

עכשיו,

ומה שעושים מתקינים שוב את הupgrade הפעם מתוך מערכת ההפעלה החדשה שלכם.(שהיא גיסרת הניסיון של VISTA )

וזהו

מה שיהיה שיהיו לכם 2 מערכות הפעלה,

אז מחוקים את המיותרת. ונשארים עם מערכת retail מלאה לכל דבר בחצי מחיר.

יש שם גם קצת תמונות איך לעשות את זה.

פורסם

זאת אומרת שאפילו את הסריאל של הXP PRO שלי אני לא צריך נכון?

פורסם

1. אתה לא צריך את הסיריאל או שום דבר אחר חוץ מאשר דיסק הוויסטה גרסת "שדרוג".

2. ואני גם מסכים עם מי שאמר שחוקיות העניין מוטלת בספק כי זה נוגד את ה-EULA ולכן לא מומלץ לבעל עסק לעשות ככה.

3. בסופו של דבר מצאתי דווקא דבר חמוד מאוד שיש בגרסת ה-Ultimate שאין בגרסאות האחרות: DreamScene - פיצ'ר שבו אתה יכול להפוך סרטון ברזולוציה גבוהה מאוד אל הרקע של הדסקטופ שלך - כלומר דסקטופ חי! חפשו בגוגל.

4. לגבי ה-69 דולר - כדי להשיג מחיר כזה אתה צריך להיות סטודנט בארה"ב, אני חושב. אבל מי יודע, אולי גם יקבלו תעודת סטודנט ישראלית בפאקס/סרוקה? שווה לנסות (ולדווח לנו תוצאות). ואולי בכלל בארץ יהיו דילים שווים יותר לחיילים/סטודנטים. בקיצור זה הזמן לפקוח עיניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים