פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר kk אז לסיכום: אחכה עם המחשב עד ליציאת כרטיסי המיד ריינג' של dx10 ואז כבר אוכל לקנות לוח אם טוב בלי כרטיס מובנה.. ולצערי נשארו עוד שתי שאלות : המלצת להוסיף 30 שקל לIB9.. הוא אמור להיות טוב לפחות כמו ה945p של ג'יגהבייט בלי קשר לתמיכה בזכרונות 800 שבכל מקרה לא אשתמש בהם? הספק...כבר הזמנתי את הfsp 350gln ולכן השאלה היא האם לבטל...הרי אנחנו לא יודעים בבטחון מלא שהוא יחזיק בקלות את ה8600ultra כולל שדרוג הזכרון... (טוב אני מעריך שכשיושקו הכרטיסים אפתח נושא נוסף על הספק...ואז תוכל להמליץ לי האם ללכת על הספק הזה או לשדרג למשהו אחר..) מה אתה אומר?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים אם אתה יכול לבטל את הספק ולחזור כשיצאו הכרטיסי מסך המדוברים זה יהיה הכי טוב,כי אז לא נצטרך לזרוק דברים לאויר ואני אוכל לתת לך תשובות עם ביטחון מלא מאחורי הדברים שלי.IB9 סה"כ איכותי לא פחות מה-945S3 וכמו שאמרת הוא בא עם בונוס בדמות תמיכה ב-800MHZ ונדמה לי שהוא גם לא רע ב-OC
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים מחבר מעולה זה מה שאעשה...השאלה היחידה היא האם הIB9 איכותייותר בלי קשר לתמיכה בזכרונות ולOC?חחח איך את עונה כל כל מהר?
פורסם 2007 בפברואר 118 שנים IB9 איכותי והוא בסדר גמור,אל תדאג. איך אני עונה כ"כ מהר ? בעיקר כתיבה עיוורת ומהירה...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים הצטרפתי לרצף השאלות =)אתם אומרים שעד סוף מרץ כבר כרטיסי הmid-range DX10 ייצאו ויהיו בטווח המחירים של X1950PRO (אני מדבר על 8600)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.