עבור לתוכן

כמה אתם אומרים מפרט כזה שווה היום? (פרטים בפנים)

Featured Replies

פורסם

היי..החלטתי שאוליי הגיע הזמן למכור את הפנטיום 4 שלי לאחר המעבר לC2D...

כמה לדעתכם המפרט הבא שווה:

מעבד: P.4 3.0GHZ 800MHZ FSB 1M (קירור מקורי)

לוח אם: P4I65G Asrock עם שני סלוטים לזיכרון קירור פאסיבי טוב לצ'יפסט (גשר צפוני) AGP וסלוט אחד של PCI-1X ושלוש סלוטים של PCI רגיל

זיכרון: 768MB-סטיק של 512MB KINGSTON ואחד של Infineon 256MB

כרטיס מסך: חחח קצת מצחיק אבל זה ATI Radeon 9250

דיסק קשיח: 80GB של WD בתקן של IDE 7200RPM

כללי: צורב CD-RW של SONY. כונן CD של טושיבה. כונן פלופי. ספק 400W

קירור: קירור מקורי של המעבד..(מחזיק את הפרסקוט הזה ב40 מעלות במנוחה). 3 מאווררים+אחד בדלת..

מארז: MIDI TOWER ג'נרי...

כמה לדעתכם המחשב הזה יהיה שווה?

פורסם

אממ אני חושב לא יותר מ 1400 שקל

פורסם
  • מחבר

אמממ מכובד..חשבתי אוליי קצת יותר...משהו בכיוון של 1500-1600...אבל זה בסדר ניראה....אין מצב אפשר להוציא עליו יותר בלוח יד שניה או משהו? כי הוא סתם יושב אצלי...יש לנו 2 מחשבי פנטיום 4....אחד היה שלי ואחד של אחי והוא סתם יושב אצלי...הוא לא פועל אפילו...

אוליי עדיף לעשות איתו איזה מוד יפה ולסדר אותו כמחשב HTPC? מה אתה אומר?

פורסם

על הקטע של htpc אני לא מבין בזה אחי אבל גם אני רציתי למכור את המחשב שלי שהוא טיפה יותר טוב משלך בכמה דברים ( אממ ג'יגה זיכרון . 6600 gt ) בקיצור וגם שמתי לב שהכי הרבה זה בסביבות ה 1500 זה מחיר מצחיק האמת לדעתי כדאי לך להשאיר אותו אם הוא לא תופס לך מקום מיוחד או משהו לך תדע ...קיצר זה כבר עניין שלך אני את שלי אמרתי הכי הרבה אני חושב זה 1400 שקל .. (אבל האמת אפשר למצוא איזה פראייר ולהתחיל להגיד לו זיבולים שזה הכרטיס החזק ביותר וכאלה שטויות ואם הוא אחד שלא מבין יש מצב שיקנה את זה חחח אבל זה סתם )

פורסם
  • מחבר

וואלה שיכנעת אותי...בשביל 1300 מקסימום 1400 לא כדאי לי להיפטר ממנו..כי גם החלפתי לו לוח רק לפני 5 חודשים כי הMSI המעפאן נישרף לי....אז אוליי נשאיר אותו וזהו...ניראה לי אני יהפוך אותו לשרת הורדות....אני יחליף את הסטיק של ה256 ל512 גם כדי שיהיה דואל צ'אנל ויעשה ממנו שרת הורדות במרתף...חיבור קטן לראוטר וניהיה לנו שרת לכול הבית....תודה בכול מקרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים