פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר ויש כרטיס קול אחר שהוא טוב שיש לו כניסה דיגיטלית אופטית?מה אם אני אחבר את הרמקולים לרסיבר ואת הרסיבר למחשב? זה יעבוד?
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר אז זהו, שאני רוצה לחפש דיל טוב לקנות רמקולים + כרטיס קול.....ואני מניח שהתאוריה לא עובדת, לכן אני אחפש רסיבר שיקשר ביניהם..
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים אם כך זה פיתרון טוב. וכן אפשר לחבר מחשב לרסיבר (רצוי באופן דיגיטאלי אלה אם כן אתה אוהב רוצה סראונד גם במשחקי מחשב)המחשב שלי מחובר לרסיבר ויחד איתו מחובר גם PS2 ואני די מרוצה (שניהם באופן דיגיטאלי)
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים תלוי ברסיבר. צריך שיהיה DOLBY PRO LOGIC ברסיבר. אני מזכיר לך שזה לא סראונד אמיתי כמו ב DOLBY DIGITAL ורק בחלק מהמשחקים יש תמיכה בפרו לוג'יק.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים 5CH Stereo מסדר את זה. זה לא סראונד אמיתי, אבל אין מה לעשות PS2 לא תומך במשהו אחר.Anatoli.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים למה? יש גם מישחקים שמיועדים לפרו לוג'יק (כמו DMC3) ויש להם גם DD בסירטונים וסצינות מעבר.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים למה מה?אמרתי שבמשחקים שלא תומכים בפרולוג'יק יפעיל 5CH סטריאו. DD לא ניתן לקבל משום משחק ב-PS2, הוא לא תומך בזה במשחקים, רק בסרטים (וסרטים בתוך המשחקים נכללים בזה)Anatoli.
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר 5CH Stereo מסדר את זה. זה לא סראונד אמיתי, אבל אין מה לעשות PS2 לא תומך במשהו אחר.Anatoli.אתה מתכוון שבעיקרון הרסיבר "משכפל" את הסאונד שמושמע ברמקולים הקדמיים אל הרמקוליים האחוריים?זה לא יושמע מזוייף?
פורסם 2007 בינואר 3118 שנים מחבר אני מצטער על השאלות הרבות..המערכת הזאת טובה?http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=68897&saleNo=1394450&comp=1עושה רושם שכן לפי הפרטים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.