עבור לתוכן

התייעצות בנוגע לרכישת מחשב נייד עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכם ,

הוצע לי מחשב יד שנייה(מחברת היי טק) במחיר שנראה לי אטרקטיבי. מכיוון שאינני מבין בניידים אשמח לשמוע את דעתכם האם זה כך:

מחשב IBM R40C מעבד 1.3 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי , POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR וגם WIFi

מחשב IBM R40 מעבד 1.8 512 זכרון דיסק 20 גיגה , יש סידי POWER SUPPLY ו PORT REPLICATOR אין WIFI

המחשב הראשון 1600 ש"ח השני 1400 . לשניהם מערכות הפעלה מותקנות אחרי פרמוט.

האם זה משתלם בתור יד שנייה? זה לא יהיה עגלה לצרכים משרדיים?

אני מבין בבהרכבת מחשבים אבל לא בניידים , האם יותר משתלם לי לקחת את המחשב הזול ולהוסיף לו כרטיס רשת אלחוטי בעצמי? איך אני עושה זאת?

תודה מראש !

פורסם

לנייד השני אין WIFI מה הכוונה אין כרטיס או בכלל שאין מקום לכרטיס של wireless?

פורסם
  • מחבר

אין כרטיס

פורסם

אז אתה יכול לקנות ולשים ואז יהיה לך אינטרנט אלחוטי או שמהו לא תקין במחיצה של הכרטיס בנייד עצמו?

פורסם

יותר זול זה לא כי הכרטיס Wi-Fi יעלה יותר מ-200 שח, אבל אין ספק שהמחשב השני חזק הרבה יותר.

לדעתי, חפש את המחיר הכולל יחד עם כרטיס Wi-Fi ושקול שדרוג של הHDD (ברוב ה-IBM יש HDD 2.5 אינטש אז קל וזול לקנות אחר)

פרסם פה מחיר סופי אחרי שדרוגים ואביע את דעתי.

על פניו זה דיל לא רע למחשב אמין. (שנראה כמו לבנה...)

פורסם

השני עדיף.

חשוב לראות מה מצב הסוללה, כי חדשה תעלה המון.

כרטיס רשת אלחוטי אפשר לקנות ולדחוף פנימה אם יש אנטנה בפנים, ואם לא - אפשר לקנות USB בגרושים.

פורסם
  • מחבר

השני עדיף.

חשוב לראות מה מצב הסוללה, כי חדשה תעלה המון.

כרטיס רשת אלחוטי אפשר לקנות ולדחוף פנימה אם יש אנטנה בפנים, ואם לא - אפשר לקנות USB בגרושים.

איך אני בודק אם יש אנטנה בפנים? ומה הכוונה ב USB ? מצטער פשוט אני לא מבין בניידים מבחינה טכנית[br]פורסם בתאריך: 31.01.2007 בשעה 18:17:42

יותר זול זה לא כי הכרטיס Wi-Fi יעלה יותר מ-200 שח, אבל אין ספק שהמחשב השני חזק הרבה יותר.

לדעתי, חפש את המחיר הכולל יחד עם כרטיס Wi-Fi ושקול שדרוג של הHDD (ברוב ה-IBM יש HDD 2.5 אינטש אז קל וזול לקנות אחר)

פרסם פה מחיר סופי אחרי שדרוגים ואביע את דעתי.

על פניו זה דיל לא רע למחשב אמין. (שנראה כמו לבנה...)

הארד דיסק איך מחליפים למחשב נייד? זה פשוט נשלף כזה כמו הסידירום?

המחיר כמו שהוא כרגע למחשב השני אטרקטיבי לדעתך?

תודה[br]פורסם בתאריך: 31.01.2007 בשעה 18:18:57

אז אתה יכול לקנות ולשים ואז יהיה לך אינטרנט אלחוטי או שמהו לא תקין במחיצה של הכרטיס בנייד עצמו?

המחיצה תקינה אין כרטיס.

פורסם

אתה פותח את המיקום של הכרטיס האלחוטי, צריך להיות שם איזה חוט עם מחבר שיכול להתחבר לכרטיס.

אם אין, או סתם לא בא לך להתעסק, אתה קונה כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר כמו disk on key.

פורסם
  • מחבר

אתה פותח את המיקום של הכרטיס האלחוטי, צריך להיות שם איזה חוט עם מחבר שיכול להתחבר לכרטיס.

אם אין, או סתם לא בא לך להתעסק, אתה קונה כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר כמו disk on key.

הבנתי אותך , תודה.

יש איזה תוכנה שבודקת את מצב הסוללה?

פורסם
  • מחבר

חברים , אשמח לעוד תגובות , תודה !

פורסם

אם הוא נזקק לתיקון כלשהו, הייתי מוותר עליו.

דגם ה 1.8 יכול להיות או סלרון או P4-M, ה 1.3 כבר שייך לסדרת הסנטרינו והוא חזק משניהם (שקול בערך ל P4 2 גיגההרץ).

להחליף דיסק קשיח בנייד זאת ממש לא בעיה, אבל עלותו גבוה יותר מאשר במחשבים נייחים

חיבור WIFI-USB אפשר למצוא בפחות מ 100 שקל בזאפ

פורסם

אופס, אני מדגיש שעדיף המחשב השני בתנאי שהמעבד הוא פנטיום M בלבד.

פורסם

לא יוצר מעולם R40 עם סנטרינו 1.8, ולכן מדובר ב PENTIUM 4-M, בהתחשב באופציה השניה, הייתי מוותר עליו..

סיבות לא לקחת את ה 1.8: גם בלי WIFI, גם סוללה שתחזיק פחות בגלל שהמעבד צורך יותר חשמל (אלא אם הסוללה של 1.3 יותר חלשה... - מצד שני לא הייתי מצפה להרבה משניהם)

1600 זה מחיר גבולי מאוד עבורו.

לך על ה 1.3, תבדוק שהוא תקין, וכמובן שלם, הרבה חברות הייטק שוחטות את המחשבים שלהם, כפתורים חסרים, כפתורים לא עובדים, וכו'.

כנל לגבי CD לא תקין, דיסק קשיח שעושה בעיות.

למעשה, עם המחשב נראה שמור, סביר להניח שהוא גם מכנית בסדר, אם לא, אז צריך לבדוק פעמיים..

אבל המחיר הוא לא יקר בהנחה שהכל תקין..

פורסם

הכל תלוי באיזה מעבד יש במחשבים.

ה-1.8GHZ כמעט ב-100% זה PENTIUM 4 או CELERON, והם פחות טובים מה-PENTIUM M.

ה-1.3GHZ הוא PENTIUM M, אבל לא חזק במיוחד.

הייתי בודק את הראשון, אם הסוללה טובה, ואם הסידי, הכונן הקשיח והכרטיס האלחוטי עובדים, הוא שווה 1600 שקלים. ליישומים משרדיים הוא אמור להספיק.

ניתן למצוא היום מחשבים חזקים בהרבה, חדשים, במחירים לא גבוהים, אבל לא במחירים כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים