עבור לתוכן

אוברקלוקינג לכרטיס מסל 7950GT

Featured Replies

פורסם

זה מאוד תלוי גיא.. כמובן שכולם אומרים 25FPS מספיק, אבל זה ממש לא נכון.. אין לי ממש הסבר לזה, אני יכול להגיד לך בוודאות שאני רואה את ההבדל במעבד שלי בין 2.2GHZ לבין 2.75GHZ, ההבדל מורגש טוב מאוד.

פורסם

אני עוסק בווידאו לא מעט, ואני יכול להבטיח לך שהעין האנושית לא רואה את ההבדל.

סתם פרט קטן לידיעתכם: סרט מצולם ב24 פריימים לשנייה. כשמעבירים את הסרט מהמקור ל-NTSC נעשה סוג של שכפול פריימים. ולמרות זאת, הסרט נראה זהה לכולם ואף אחד לא מרגיש בזה.

אם במשחקים המצב שונה זה כנראה בגלל 'קפיצות' FPS רציניות שאנחנו לא שמים לב אליהן.

פורסם

אז כמו שאמרתי, אני לא יודע להסביר את זה, אבל חד וחלק במשחקים מסוגלים להרגיש טוב מאוד את ההבדל בין 25FPS לבין 50 FPS, אני שם לב טוב מאוד להבדל בין עם אוברקלוק לכרטיס מסך לבין בלי אוברקלוק לכרטיס מסך וגם למעבד... למשל בNFSC... או אפילו בTrackMania Nations, אני שם לב להבדל...

כמובן שכל זה עם מסך CRT, אני לא יודע איך זה יהיה עם LCD(בגלל הHZ)

פורסם

דיברתי על FPS מאוד מאוד גבוהים. 60-70 פלוס. בדרך כלל שם מרגישים את המעבד 'חזק' יחסית. גם לא זכור לי בנצ'ים שהורידו את המערכת לFPSים כ"כ נמוכים.

ולא הגיוני שבאוברקלוק למעבד בלבד עלית מ25FPS ל50FPS.

פורסם
  • מחבר

פעם עשיתי OC לכירטיס הקודם שלי (6600) הוסיף לי 60 FPS :screwy::smile1:

נ.ב

כדאי לי לעשות OC למעבד או לא?

פורסם

אין סיכוי שאוברקלוק הוסיף לך 60 FPS. אלא אם כן אתה מתייחס לדיגר.

חוץ מזה, כאשר המעבד לא חלש משמעותית בהשוואה, אוברקלוק לכרטיס מסך יהיה יעיל יותר.

לדבר הכי בסיסי לא ענית - האם יש לך בעיות בהרצת משחקים? אני לא מאמין שיש לך כרגע ולכן לעניין 'הצורך' אני אענה לך בשלילה.

עניין הרצון זה משהו אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר

לא אין לי בעיות בהרצה - צודק זה פשוט רצון.. : ::):P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים