עבור לתוכן

שאלה קטנה על מהירות שיתוף מקבילה

Featured Replies

פורסם

היי אנשים!

לא מזמן התקנתי רשת אלחוטית של rotal 1025w.

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת, וכאשר אני מוריד בשני המחשבים במקביל, מהירות ההורדה מתחלקת (יש לי 1.5 מגה, כל מחשב מוריד במקביל רק עד 80-90 K). כמובן כאשר שאני מוריד רק במחשב אחד, מהירות ההורדה כפולה.

האם יש דרך לך ששני המחשבים יורידו במהירות מירבית במקביל?

בתודה :)

פורסם

במילה אחת: לא.

המהירות שבה אתה מחובר היא 1.5 מגה, שזה ~ 180KBps.

זה המקסימום שתקבל לא משנה איך תהפוך את זה.

סכום ההורדה של שני המחשבים תמיד יהיה ~180.

פורסם

לא מחייב תוריד קובת בשם idm שזה Internet Download Manager זה לינק שדרכו אתה מוריד קבצים בהורדה ישירה שהוא מתחבר למינימום ל15 שרתים אז הוא יוריד מהר אבל קח בחשבון אם אתה גולש או מפעיל אמיול סבבה או כל משהו המהירות תרד לי למשל מוריד כשאני מפעיל אמיול לא פחות מ170 אז תנסה אבל לפני כן תעשה כמה דברים לפני שאתה מוריד אהה ועוד משהו אתה מתקין וזהו לא צריך לשנות כלום עכשיו אחרי שהתקנת תעשה את זה הגדר שפה בעברית הוא ישאל אותך אחרי שהתקנת תעשה עברית אחרי זה למאה בשורת משימות אמור להופיע לך משולש ירוק לחץ עליו בחלונות למעלה לך להורדות תעשה אפשרויות עכשיו יפיעו לך כל מיני חלונות לך להתקשרות רד קצת למטה יהיה רשום לך ברירת מחדל של מספר התקשרויות מקסימלי תעשה 16 אישור וזה מקווה שעזרתי ועוד משהו אם יופיע לך דף של התקשרות לאינטרט תבטל אותה שלא תוכל לשנות כלום אתה יודע להוריד איזשהו וי אחד וזהו לא זוכר בדיוק מקווה שעזרתי

פורסם

אתה חייב ללמוד להשתמש באנטר ובסימני פיסוק

ולא משנה באיזה מנהל הורדות הוא ישתמש, הוא לא יוכל להוריד יותר מרוחב הפס שלו

פורסם

המהירות המירבית ב 1.5MB הינה 1500/8=187.5Kbps, אם אתה אומר שכל מחשב מוריד על 80-90 מה הבעייה?

90X2=180Kbps

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים