עבור לתוכן

Gaming computer 3000-4000 nis

Featured Replies

פורסם

Hello everybody, i have a problem with hebrew right now so i'll write in english.

my DFI LANPARTY nf4 ultra-d got wasted so i'm planning to buy a new computer.

my current hardware wich should stay is:

2 Western digital 250GB 16mb harddrives - i prefer them in RAID 0

2 IDE western digital 80gb for backups

creative x-fi fatal1ty soundblaster

2 dvds/r

gigabyte geforce 6600gt 128mb graphic card.

as for what i think i should buy:

i need a new proccesor - i think i had enough with AMD and prefer to buy an INTEL

motherboard

RAM

this is a gaming computer and should be able to run new games proparly, i will upgrade my graphic card in the future when i'll need to.

i have for this project 3000-4000 +\- shekels, so i'll appriciate more than 1 choice.

thank you all for the help.

פורסם

בהנחה שאתה צריך גם מארז וספק, בניתי לך מפרט בהתאם לתקציב-

[attachment deleted by admin]

פורסם

hi !!!

try this one. i poot for this one VGA card' and it is greate high-end card

Price list updated 29-01-2007

CPU INTEL Price Units Total

Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050

M.BOARDS for INTEL ABIT Price Units Total

IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E 590 1 590

MEMORY DDR II 667 Price Units Total

1GB TwinMOS 580 2 1160

VGA CARDS Powercolor Price Units Total

X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200

Total price 4000 ¤

it is from KSP

פורסם

הוא כתב שהוא הולך להשתמש ב66GT שלו ואחרי זה הוא יקנה חדש :kopfpatsch:

פורסם

הוא כתב שהוא הולך להשתמש ב66GT שלו ואחרי זה הוא יקנה חדש :kopfpatsch:

OK , אז שיתייחס לכ. מסך שאני הבאתי כאופציה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב עברתי למחשב אחר בלי בעיה בעברית.

אני חושב שעדיף לי להשתמש בכרטיס מסך הישן היות וכרגע הוא מחזיק לי משחקים בלי בעיה מיוחדת והלפנות את התקציב לדברים אחרים.

לגבי המפרט הראשון, יש לי מארז XASER III של THERMALTAKE אז אני לא צריך מארז, וספק כוח של HEC של 450 או 500 וואט אני לא זוכר.

דבר שני, למה מעבד כל כל איטי? (או שמהירות השעון לא רלוונטית במעבדים כפולי ליבה?)

לגבי זכרון, לא עדיף כבר לקנות DUAL של 2 גיגה? שמעתי שקורסייר מובילים אבל לפי ההמלצות שלכם יכול להיות שאני טועה. TWINMOS זאת החברה?

בכל מקרה, מעבד, לוח אם וזכרונות ב 3000-4000 ש"ח פלוס מינוס.

פורסם

הE6300 מעבד בין החזקים כיום אפילו שהמהירות שלו היא רק 1.86 GHZ [מה שנותן אופציה מעולה לOC אבל זה לא קשור כרגע]

זכרונות Twinmos בגלל היחס לביצועים/מחיר. קורסייר יתנו ביצועים קצת יותר טובים [בעיקר בOC-שוב אין צורך] אבל ביחס למחיר זה לא שווה את ההשקעה.

קח את החלקים הבאים [בתמונה]

אני יודע שזה קצת פחות ממה שנתת, אבל זה לא מפרט מלא ובאמת שאין צורך להשקיע יותר מזה, תחסוך את ה1000 שקלים האלה למשהו אחר, אולי איזה כ.מסך סוס. רק אל תבזבז אותם בשביל עוד 5% ביצועים [שגם ככה הם די גבוהים].

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לא עדיף להשקיע בכמה שיותר טוב כדי שישאר לכמה שיותר זמן עד השדרוג הבא?

כלומר, לא עדיף להשקיע כבר בזכרון 800 MHZ, או אולי מחברה יותר טובה.

שיהיה ברור שאני בשמחה אוציא פחות כסף ממה שאני צריך, אבל אני אוהב לעבוד בשיטה של לשדרג את המחשב כל כמה זמן, אני לא אוהב לקנות מחשב חדש בדר"כ אלא לשדרג כל פעם חלק אחר למשהו יותר טוב. ולכן עדיף אולי לקחת חלקים שיהיה ניתן לשפר/להוסיף להם בהמשך.

פורסם

יש לך לוח אם מעולה שמאפשר שדרוג

מעבד פצצה שאם תרצה תוכל לעשות גם OC נחמד

אין לך צורך בזכרונות 800MHZ אם אתה לא עושה OC אבל אם בא לך אז תלך על אלה- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6033

פורסם
  • מחבר

בחיים לא שמעתי על החברה הזאת, הם מוכרים? טובים?

האמת שאת הלוח אם הקודם, המארז והמעבד קניתי למטרות OC, אבל בסופו של דבר הזכרון שלי לא הטעים לזה ולא רציתי להחליף זיכרון רק בשביל OC. מצד שני אני לא בטוח עד כמה כדאי לי בשלב זה לעשות OC, אבל זה יכול לפתוח אופציה מעניינת להתעסקות בעתיד.

פורסם

בחודש/יים הראשונים אני מאמין שאף אחד לא רוצה לעשות OC כי המעבד עוד חדש ויכולים להיות כל מיני בעיות חומרה וOC ידפוק את האחריות.

GSkill? מעולים! מותג OC... אבל הם טובים גם בלי OC

פורסם
  • מחבר

ואם אני לא בונה על לעשות OC ובכל זאת רוצה זכרונות טובים מחברה טובה, ללכת עליהם?

אגב, החנות הזאת נעה מחשבים, הם טובים? אני רואה שהמחירים שלהם נמוכים ביחס לפנדה, איך השירות שלהם?

פורסם

אני חושב לפי דעתי שעדיף לך לקחת את הזיכרונות של הgskill ואת לוח האם p5b deluxe וספק 500w מכייון בהכול היום מתקדם מהר הלוח אם והזכרונות שווים השקעה כי כיום הסטנדרט הוא 667 אבל אני מאמין שבעוד כשנה -שנה וחצי הם יהפכו ל800 סטנדרט לכן לא שווה השקעה כל שנה אתה מבין?

ומה שהכי חשוב לגבי כרטיס מסך תצטרך לפרט איזה מסך יש לך אבל זה אמרת בעתיד אז בעתיד שיהיה בהצלחה!!1

וגם במעבד של e6400 יותר טוב לדעתי עכשיו אני חושב שכרגע לא תצטרך לשדרג ספק אך כאשר תקנה כרטיס מסך תיקח בחשבון שיש סבירות גבוה שתצטרך לקנות ספק איכותי

פורסם

E6400?...

אנשים, אם אתם לא מבינים מה שאתם אומרים, DONT.

פורסם
  • מחבר

לפי TOMS HARDWARE באמת כדאי לקנות עכשיו את הE6300, וקראתי שם שכרגע הכי טוב למשחקים זה דווקא לוח של MSI, 965 או 975X. מה אתם אומרים? ואם אני הולך על זה איזה זיכרון כדאי לקנות (אני אהיה מעוניין בעתיד לעשות OC).

ולא הבנתי, כדאי להשקיע בזכרון 800 או לא?

המלצות לחנויות?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים