עבור לתוכן

מפרט למשחקים כבדים ב-4.5 עד 5 אלף

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 4500 עד 5000 ש"ח, כאשר ה-5000 הוא ממש גבולי אז לא לחרוג אפילו בשקל, ועדיף שיהיו כמה שיותר אפשרויות שדרוג.

ללא צריך ציוד היקפי.

יש לי דיסק קשיח מהמחשב הקודם SATA 80GB ואני מעדיף לקנות אחד חדש עם נפח גדול יותר, אבל במקרה שאני יוותר, השיפור במפרט יהיה גדול?

תודה מראש

פורסם

OC?

תן דוגמא למשחק כבד שלא נגיע למצב שאתה מחשיב פאקמן משחק כבד.

פורסם
  • מחבר

כנראה שיהיה אוברקלוק, ובמשחקים כבדים אני מתכוון מחשב שיוכל להריץ את רוב המשחקים שעומדים לצאת בהגדרות סבירות, כמו Crysis למשל. דרך אגב, להשקיע כמה שפחות במארז.

פורסם

חכה ל-Mid Range של DX10

פורסם

תשמע אם אתה רוצה לקנות מחשב אחשב אז אין טעם לחכות ל כרטיסי מסך שיתמכו ב DX10 הכוונה ל דור הביניים שלהם .

בעיקרון ככה :

מעבד :E4300 שעולה איזה 960,או ה E6300 שעולה ב 100 שח יותר אבל איתו גם אתה תגיע ל OC קטן יותר בדרך כלל אם יהיה לך הגבלה בזיכרון בגלל שיש לו מכפלה יותר גבוהה מ ה E4300 .

לוח אם:IB-9-965 שעולה 550 או ש IL-9 אבל הוא בה אם ציפסט INTEL 945 ולא 965 .

זיכרון:TWINMOS TWISTER 1 GB 512@2 DUAL

ספק :ENERMAX LIBERTY400 יש ב 460 ואפילו בפחות,או שאתה יכול לרדת בעצם ל 350FSP GLN 60 שגם יהיה מספיק .(בלי OC)

מארז -תבחר אתה יש מארזים ב 140 שח שמהם אפשר לעשות משהו טוב כלומר לשפר אותם לעשות חורים וזה להוסיף מאווורים איכותיים ואתימות גד רעש .

אם אתה רוצה משהו איכותי אז זה יעלה יקר .

צורב אני ממליץ על פיליפס הוא טוב קצת רועש או תיקח איזה LG .....עולה 200 שח אותו מחיר .

כרטיס מסך :לפי דעתי תיקח את ה 1950XT עולה איזה 1500 אולי אפשר ניתן למצוא בפחות .........אבל הוא לא תומך ב DX10 שגם אין ממש משחקים שתומכים בזה גם כן אז תחשבו לבד .

אם אתה רוצה משהו שיתמוך ב DX10 אז זה ה 8800GTS שעולה 2600 וזה כבר חורג מהתקציב אז לא נירא לי .

סהכ המפרט שהרכבתי הוא לא רע יחסית לתקציב כל הרכיבים איכותייים ביותר חוץ מהמארז חח .

פורסם

בניתי לך מפרט עם 1950PRO, או שתקח אותו ככה או שתחכה ל8600.

*אין זכרונות, תחליט אתה אם אתה משקיע ב800MHZ או 667...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חכה ל-Mid Range של DX10

די דחוף לי לקנות מחשב.

יש איזושהן המלצות לזכרונות? אני מעוניין במינימום 2GB

פורסם

1000+ - לזכרונות לא נותן לך אפשרות ל-2GB במהירות 800 (שמיועדים ל-OC)

לכן אם אתה מתעקש על 2GB כעת ואתה לא זקוק ליכולות OC טובות קח זכרונות הכי זולים שתמצא ב-KSP וזה אמור להגיע ל-5K עם חריגה קטנה

פורסם

די דחוף לי לקנות מחשב.

יש איזושהן המלצות לזכרונות? אני מעוניין במינימום 2GB

עדיף לך לחכות.

זה לא עוד הרבה זמן וזה ישתלם לך, אח"כ אתה תתבאס.

פורסם

אין ספק. עוד חודש וקצת לפי מה שהבנתי צפויים לנחות כבר כרטיסים כאלו של DX10. תתאפק עוד טיפה ותרוויח הרבה יותר

פורסם

תשמע תכלס אולי זה ישתלם לכה לחכות למה חודש זה לא הרבה אבל ......תשמע ה 8600 אמור להיות בכל גרסואותיו 128 BIT רוחב פס ולא 256 .....אז לא

אני מאמין שהוא יהיה שווה בביצוים ל 7900GTX אבל לא יודע .

אם יש לך זמן אז תחכה בכיף,אולי גם המחירים ל גירסאות היותר כבדות כמו ה 8800GTS יפלו בקצת לכייוון ה 2000 שח בגלל היציאה של דור ה ביניים .

פורסם
  • מחבר

ומה ההמלצה לגבי הזכרונות? (גם במקרה ואין אוברקלוק)

פורסם

עניתי לך,כנס לחנות שממנה אתה מעוניין לקנות ובחר את הזכרונות הכי זולים שאתה רואה שהם 667MHZ (רק ברר מהי האחריות לגביהם)

פורסם
  • מחבר

מה יהיה בערך המחיר של כרטיסי DX10 MID-RANGE כשהם יינחתו?

פורסם

הכי חזק יהיה 1000 בערך

היותר חלשים יגיעו גם ל500 בסופו של דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים