פורסם 2007 בינואר 3018 שנים יש לי תוכי נאצי מסוג לא מזוהה בשם היינריך, שכל יעודו בחיים זה להפריע לי ללמוד למבחנים, ולחורר לי את האצבעות עם המקור החד שלו. אני מנסה ללמד אותו להגיד שטויות, עד עכשיו זה מה שהוא עושה זה לחקות את הצחוק שלי ולהגיד "מיאו" כמו חתול.תמונות עוד מעט.http://img267.imageshack.us/my.php?image=nazi2or3.pngזה היינריך כשהוא לא עסוק בלהשליט טרור על הבית, נהנה על הכתף שלי אחרי פיתוי עם קצת פיצוחים.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים פשוש, חתול רחוב ביתי בן 3 וקצת. הוא כל כך חמוד, אבל אפטי כמו אני לא יודע מה. הנה הוא בתנוחת "סעמק תנו לישון"
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים שלום,תכירו את באזל,הנחש שלי הוא נחש מיוחד,הכלאה של שני זנים של קינגסנייק קליפורני שהביאו לו את הצורות המיוחדות,בד"כ יש רק פסים. הנה כמה תמונות ישנות עכשיו הוא גדול יותר:
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים מסכן העכבר.. :-[ רואים בעיניים שלו.. הוא צועק.. "הצילו.. הצילו..." אבל אף אחד לא שמע אותו.. לאף אחד לא היה איכפת.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים הנה אילוסטרציה של הדגי הזהב שהיו לי לפני כ-5 שנים. הם מתו כעבור כמה חודשים (כנראה בגלל שהאכלתי אותם יותר מדי). קראו להם דג1 ודג2.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים הכלב פפר..נפרדתי ממנו לפני כמה ימים,הוא הלך לעשות את מה שהוא יועד לעשות.. :'( :'(תמונות בהמשך אולי
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים הכלבה שלי לברדורית מעורבת עם גולדן רטריבר... קוראים לה ג'וליה [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.