פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר המשחקי Star Wars בקוביה היו מספיק יפים והWII יכול לדחוף עוד יותר תגרפיקה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אפשר בהחלט אבל לא ברמה שהוצגה בסרטון, מקצינים יותר מדי את היכולת זיהוי תנועה של הWII לדעתי.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים לפי דעתי אם היצרניות יקחו את זה לצומת ליבם ואת הפיתוח צעד אחד קדימה אין סיבה שזה לא יהיה כך....בעיני זה קונספט מדהים.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר 1-הסרטון לא אמיתי כתבתי איך יכל להיות וזה לא סרטון של נינטנדו 2-הזיהוי נבדק בהרבה משחקים והוא אמיתי לגמרי אם תרצה תבדוק תנושא ואל תזרוק סתם תיהיה בעיה בקרב חרבות אור כי אין יתנגדות אמיתית ורעידות לא יספיק אבל עדין אפשר לעשות משחקים מצוינים
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים זה באמת יהיה ענק אם זה יהיה כך!!!ומאיפה הסרטון הזה? הוא לא נראה לי של Wii.והמשחק הזה יצא גם ל-PC?
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר אני לא יודע מי הכין תסרטון ומאיזה משחק הוא לקח תחלקים אבל זה נותן אינדיקציה למה שאפשרי ודברו על חרב אור מאז שהWII מוט נחשף פשוט השליטה הכי טובה למשחקי SW שיכול להיות צריך לזכור שיש גם רטט מובנה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים ללא ספק, השליטה עם שלט כזה היא הכי טוב בשביל SW אבל אני בטוח שאפשר וישפרו את זה המון בשנים הקרובות ( בדור החדש של WII )
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר לא רק בדור הבא של הWII לדעתי דברים דומים יזלגו גם למחשב וגם לקונסולות אחרות בסופו של דבר כמו שקרה אם דברים אחרים של נינטנדו כבר ידוע שמיקרוסופט עובדת על מצלמה שתזה תנועות תלת מימדיות תוסיף איזה אביזר רטט ויש לך שליטה דומה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים DAMM שלוקאס המתרוממים האלה יוציאו את ההדגמה הזאת בתור משחק זה נראה מדהים איפלו שזה הדגמה ל360אפילו שאני שונא את הWii אם יהיה משחק כזה אני קונה אותו ואת המערכתבאמת הגיע הזמן להמשך לacademy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.