פורסם 2007 בינואר 2918 שנים דרך חברות האינטרנט בתוספת תשלום..ורק בכבלים..וגם לזה יש מגבלה וזה לא על חשבון הDownload
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים יש דרךתבוא לסוכן ה HOT שלך,תגיד לו אם אתה לא מעלה לי את ה uploadאני אפתח לך ת'אתחת
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים יש דרךתבוא לסוכן ה HOT שלך,תגיד לו אם אתה לא מעלה לי את ה uploadאני אפתח לך ת'אתחתחחחחח זו גם דרך אפשרית רק יותר בעדינות.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים לא ניתן בדרך עקיפה?אפילו פירטית או דרך תוכנה כלשהי שמקצה משאבים..??זה פשוט לא עובד ככה
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים יש דרך תבוא לסוכן ה HOT שלך, תגיד לו אם אתה לא מעלה לי את ה upload אני אפתח לך ת'אתחת או שתגיד לו שאתה מתנתק ועובר ליס ולADSL.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר חחחח אני כבר בYES למה נראה לכם שבהוט?!?!ובאמת נראה לי שהפתרון זה לפתוח לו תתחתתת חח
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים חחחח אין הרבה מה לעשות בארץ אפילו אם תעבור לADSL החבילה החזקה ביותר שקיימת כרגע ללקוחות פרטיים היינה החבילה של 5 מגה עם 63 KB העלאה
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים יש אפשרות היום להעלאה של עד 1 מגה... כמובן שזה יוצא דיי יקרלפי מה שהבנתי הכבלים ביטלו את זה.
פורסם 2007 בינואר 3018 שנים יש דרך פירטית בכבלים לקבוע לעצמך את מהירות בDL והUPLOAD, תלוי איזה מודם יש לך.כמובן שאחרי שהכבלים גילו את זה הם הפסיקו לתת ליוזרים את האופציה לבחור את המודם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.