פורסם 2007 בינואר 2918 שנים תגידו, מה זה משנה לעזאזל?המעבדים מסוקט AM2 ו 939 כלל לא מתחממים! גם בעומס לא, אז מה הלחץ? Athlon 64 בעומס לא מגיע לטמפרטורות של P4 5XX/6XX במנוחה!
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים תגידו, מה זה משנה לעזאזל? המעבדים מסוקט AM2 ו 939 כלל לא מתחממים! גם בעומס לא, אז מה הלחץ? Athlon 64 בעומס לא מגיע לטמפרטורות של P4 5XX/6XX במנוחה! מחזק אגב , אני לא יודע אם ההפרש בין ה-35 ל-62 כ"כ מוצדק ..אני לא בקיא בתמחור , אבל אם ה-35 יקר אפילו ב-50 שקל אז אפשר לקחת 62 בגירסת TRAY ולשים עליו קירור של AC בסכום הזה והטמפ' תרד (לא שהיא גבוה גם ככה) . בנוסף , לפי מה שזכור לי מאיזה ת'רד שקראתי כאן השבוע(לא סגור על זה) , ה-62 יתן OC טוב יותר מה-35 , אם ירצה הבחור בעתיד..
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים לבחור שהביא את התמונה של המחשב שלו ואמר שהמחשב שלו על 17 מעלות עם מאוורר - או שאתה חי בסרט או שהחיישן שלך מזייף בטירוף! אין כזה דבר קירור אוויר שמוריד את טמפ' המעבד לפחות מטמפ' החדר!
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אני הבחור שהביא את התמונה....ומה אני אומר לך אני גם לא חי בסרט לפחות לא עכשיו ובטוח לא שאני לא על סמים בכל מקרה גם בביוס הטמפרטורה היא בסביבות 12-15 מעלות אז לא נראה לי שזה מזייף.. אולי התמזל מזלי וזכיתי במעבד קר לאללה ואולי הקור הירושלמי תורם לזה לך תדע..
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים אולי התמזל מזלי וזכיתי במעבד קר לאללה ואולי הקור הירושלמי תורם לזהאולי בכל זאת יש משהו במה שאתה אומר, היום היה כל כך קר! לא יכולתי לזוז.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים כן היה קור זוועתי אבל לך תסביר לאנשי המרכז בכל מקרה לנושא עצמו יכול להיות שזה מזייף אבל עדיין המעבדים הללו עובדים בטמפרטורה מאד נמוכה וזה אחלה ולכן לא צריך להשקיע בקירור מאסיבי ויקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.