עבור לתוכן

INSPIRON XPS M1210 ב 1700$ מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

6 תאים?

משום מה חשבתי רק ארבעה.

אם כך זה לא רע.

ה-HP משתמש במעבד LV מעט יותר חסכוני, אז הוא צריך להחזיק טיפה יותר, אבל כבר לא משמעותי מאוד (סביבות 10% לדעתי).

פורסם
  • מחבר

שוב, סוני SZ, גם על סף ה-2 קילו, מפרט עם מעבדי C2D וכו'.

מסכי 13.3" (ועדיין שומר על אותו משקל כי הם מסיבי פחמן)

אבל הרבה כסף :)

הסוני TX מבחינתי לא היה כלכך ריאלי..

ושוב, לדל האחרויות הבינלאומית לא תקפה בארץ, מנסיון (כבר היו לי מספר מחשבי דל, אף אחד לא נזקק לתיקון, אבל בררתי ליתר בטחון).

גם היה לי חבר שכן קנה בארה"ב, וכן נזקק לאחרויות למרות שהמחשב היה בן חודש, ונאלץ לשלם עבור תיקון.

הסוני יקרים מדי

הדגמים שהם שווי ערך במפרט לDELL שבדקתי הם יקרים מאודדד 2300 דולר ומעלה!!!

אין לי כאלה סכומים

וחבר שלך שילם על התיקון בגלל ש

א. או שהוא פראיר

ב. או בגלל שהוא לא לקח את האחריות ל3 שנים נגד נפילות ונזילות

חבר שלי כן לקח אותה ו"בטעות" נפל לו הנייד מ3 קומות הם החליפו לו לאחד חדש

אבל בגלל שלא היה את ה מודל שהוא קנה בהתחלה אז הביאו לו מודל שווה ערך לכסף שהוא הוציא על הראשון :jump:

פורסם

לחלק מהדגמים של DELL יש את הסוללות של סוני

מה הקשר מי מייצר את הסוללה, השאלה כמה תאים יש לה (שזה נותן איזה מושג לגבי כמה "אנרגיה" היא מכילה).

בקשר למעבד, ULV זה ULV, השאלה כמה אתה מוכן להתפשר על ביצועים... את האמת שאני מוכן, אבל לא במחשב כזה.. עם מסך 10.4" או 12 ששוקל 1.3 קילו, כמו ה X של IBM, הייתי מוכן...

בקשר לאחרויות, אני די בטוח שהוא לא פראיר ובדק (וגם אני בדקתי) והאחרויות בסיסית לא תקפה בארץ, לגבי האחרויות המורחבת 3 שנים.. יתכן.

או בוא נשאל את זה כך, מי מהיבואנים של דל בארץ (וכן, יש כמה, כל אחד מביא דברים מסויימים ולפי רואות עיניו החל מהמדפסות והשרתים, וכלה בניידים שלהם) מכבד אותה ? כי עד כמה שאני יודע, אם זה לא נקנה דרכם, לא כלכך אכפת להם ממך..

כלומר, אם נייד מסויים נקנה דרך חברה אחת שמייבאת אותו, לא תקבל עליו אחרויות בחברה אחרת שמיבאת את דל גם בארץ.. .

ונניח האחרויות הבינלאומית שלהם תקפה מהארץ, אבל צריך לשלוח לחול.. זה כבר לא ממש שווה את המאמץ. אפילו משלוח מבוטח כיוון אחד יעלה לך כ 80-100 דולר.. (סביר להניח שזה הרבה פחות מתיקון, שהרי זה בערך שעת עבודה במעבדה.. ), אבל זה לדעתי לא משתלם.

אם DELL הסדירו את נושא הטיפול בניידים בארץ אשמח לקבל הפניה לכך...

בכל אופן, אני לא מאמין גדול באחרויות של שנה, לעומת זאת באחרויות של 3 שנים אני כן (כי שנה ראשונה כמעט לא מתקלקל, ואם זה לא מגיע מקולקל, זה ימשיך לעבוד - אלא אם אתה אידיוט שמפיל את המחשב מקומה שלישית.. אבל רוב הסכמי האחרויות הסטנדרטיים לא כוללים מקרים כאלו בכל מקרה..)

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה לא הבנת מהתמונה ששמתי בפוסט הראשון אבל אני לא גר בארץ

ואם לא הבנת חבר שלי הפיל בכוונה את הנייד מקומה שלישית כדי שיחליפו לו חדש

פורסם

לא, זה לא היה ברור. יש מספיק ישראלים שרוצים לחסוך ורוצים לקנות בחול (וזאת לא בושה..)

בכל אופן כן, לך על המחשב הזה. ואם יש לך אפשרות, שדרג לכ. מסך NV 7400, הוא הרבה יותר חזק.

שאר המפרט לא הייתי נוגע בו.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי לפגוע

זה היה בצחוק

אני יודע שהרבה קונים בחו"ל

אני לא צריך את הכרטיס מסך הזה

זה סתם יהיה בזבוז כסף

בכל מקרה תודה על העזרה של כולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים