עבור לתוכן

עזרה בהשמת קובץ unattnad בהתקנת windows ..

Featured Replies

פורסם

הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

פורסם

ממליץ למקם את הקובץ תשובות על DOK,

ההתקנה מזהה אותו אוטומטית, יהיה לך קל לשנות אותו כשתרצה, ומובן שזה לא יאנוס את הדיסק להתקנה עם ההגדרות האלה (במידה ולא תשים את ה-DOK תוכל להתקין רגיל כשתרצה).

פורסם

אני חשבתי שאפשר להתחיל למקם (רק) את התשובות (בלי XP עצמו) על USB key החל מווינדוס ויסטה בלבד. שמעתי מספר תלונות בנושא על XP.

בקיצור, מישהו נוסף פה יכול לאשר שזה אפשרי גם ב-XP?

פורסם
  • מחבר

אפשר למקם את זה על כונן פלופי או ברשת על סרבר או מחשב אחר זה אני יודע וכבר ומבצע , רק רציתי להבין להכין דיסק אוטומטי שרץ לבד בלי עזרים .

לגבי דיסקUSB זה צריך לבדוק אם בBOOT הוא טוען את הדרייברים של הUSB ומאפשר גישה אליו , אבל לא נראה לי.

אני יודע שמכונן פלופי זה מזהה אוטומטי ..

פורסם

בדיוק. גם לי לא נראה שמה ש-Vatos-Locos אומר הוא נכון. אבל כרגיל, אשמח לשמוע אם אני טועה. (מי שמכיר את הדיון מהחתימה כבר יודע שבדרך כלל שאני טועה אני מאוד מאוד שמח בשל טבעי הפסימי ;D ).

פורסם

למה שלא תנסה את זה בעצמך במקום להיות תלותי בדעות של אחרים?

תכניס את קובץ התשובות בשם המדוייק "winnt.sif" בתיקיית הרוט של ה-DOK.

תפעיל את התקנת ה-XP בבוט, ותראה שבמידה וקובץ התשובות תקין הוא יפעל ויזוהה אוטומטית.

בקשר לתלות בלוח האם, אין לי מושג, אני עם ה- DFI ULTRA-D ולא נתקלתי בבעיות.

פורסם

אני מעדיף להיות תלותי באחרים כדי לשמוע מגוון דעות. אם זה עובד, מדוע בדיוק זה עובד? בגלל תמיכה ב-BIOS באמת, אולי גם בגלל שפירמטת את ה-USB key ב-FAT, או שלא משנה וכו וכו'. במקום להתחיל להמציא את הגלגל מחדש אולי מישהו ידע לשפוך אור (ואולי לא). בכל מצב זה לא אפשרות שמיקרוסופט מודעים אליה ממה שאני ראיתי, נשמח אם מישהו ימצא לינק שדובר אחרת.

ההרגשה שלי היא שההתקנה האוטומטית אצלך חושבת שכונן A שם הוא ה-DOK שב-USB (אז גם אם זה עובד, צריך לקחת בחשבון שלא בטוח יעבוד על כל המחשבים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים