עבור לתוכן

איזה כרטיס כדאי לקנות עכשיו כשאבא שלי בחו"ל "^^

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ^^

יש לי בעיה והיא דיי דחופה אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי...

עכשיו כשאבא שלי טס לאמריקה ביקשתי ממנו לקנות לי משם הארד דיסק חצי טרה וכרטיס מסך טוב, הבעיה היא שעכשיו אני רואה את טכנולוגית הDX10 נכנסת ואני לא רוצה לקנות כרטיס שהולך להתיישן בקרוב כשהמשחקים יתחילו לדרוש את זה. בעיקרון אבא שלי כבר קנה את הכרטיס וההארד דיסק.

הכרטיס שביקשתי שיקנה זה GeForce 7900GS, שבהחלט נראה לי ראוי, הבעיה היא שהוא לא בנוי לתמוך בDX10 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי להגיד לאבא שלי להחזיר אותו ולחכות ליציאה של כרטיס תומך באותו טווח מחירים (שאגב היה ~190$ לכרטיס הזה אחרי מיסים), את ההארד דיסק לא נראה לי שיש טעם להחזיר אבל הנקודה היא שאני קונה אותם בשביל מחשב חדש ולא לגרוטאה שאני משתמש בה כרגע שכל כך ישנה שאני לא אוכל בכלל לחבר את הדברים... כדאי לחכות עם כל העסק? כמה זמן נראה לכם שהכרטיס הזה יסחוב?

תודה לכל מי שיכול לעזור ^^

וסורי אם אמרתי כמה דברים טפשיים, אני דיי noob בעסק.

פורסם

שיחזיר !!!

אני ממליץ מאוד למי שקונה כרטיס חדש ובמיוחד למי שקונה מחשב חדש לחכות עם הקנייה עוד חודש ואז ליקנות או G86 או את ה 8800 כי גם אז ה- R600 יצא

והמחירים ירדו...

ואם אי אפשר להחזיר אז זה לא כזה כזה נורא אבל אם יש אפשרות אז עדיף !!!

ד"א חודש הבא ייצאו כרטיסים יותר חזקים מ 7900GS עם תמיכה ב DX10 ובאותו מחיר...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך ^^

דיברתי איתו בטלפון היום וביקשת ממנו להחזיר.

קצת מבאס כי אין לו ממש הרבה זמן לסידורים שוליים כאלה בשבילי, הוא שם לעבודה... אבל עדיף עוד טרטור אחד לחנות מאשר סתם לאבד הרבה כסף.

בכל אופן אני מקווה שמה שאמרת באמת נכון בקשר לכרטיסי מסך בחודש הקרוב

"ד"א חודש הבא ייצאו כרטיסים יותר חזקים מ 7900GS עם תמיכה ב DX10 ובאותו מחיר..."

אתה יכול להיות טיפה יותר ספציפי? הכוונה, איזה כרטיסים?

אם באמת יהיה משהו בליגה של 7900GS עם DX10 באותו טווח מחירים זה בהחלט משהו ששווה לחכות לו, גם אם הם יהיו טיפה יותר יקרים מה7900GS (אני מקווה רק שלא בהרבה "^^).

פורסם
  • מחבר

טוב זה בהחלט פתח לי קצת את העיניים

תודה רבה לך ^^

נראה לי שאני אחכה ל8600U, זה הטווח מחירים שאני מחפש והוא נראה כמו משהו שיחזיק לי הרבה זמן ויספק תסחורה :P (פלוס עיצוב פצצה O_O)

חבל רק שצריך לחכות עד לסביבות אפריל-מאי, אם הייתי יודע את זה קודם הייתי מחכה גם עם הקניה של ההארד דיסק חצי טרה, עד אז בטח היו יורדים גם המחירים של אלה.

כנראה שהמחשב הבא שלי יהיה איתי רק ביום הולדת הבא שלי (מאי) אבל לא נורא, משחקים ישנים יכולים להיות גם כיפיים חחחח

*מתבייש בכלל להזכיר את השם של הכרטיס מסך שהוא משתמש*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים