פורסם 2007 בינואר 2818 שנים היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T.הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4)השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם??כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין..אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים תאמת אני לא מבין בזה כול כך אבל מספיק כדי לענות על השאלה שלך וגם מישהוא שלא מבין יכול לענות כי מה שצריך פה זה קצת היגיון אים חיברתה את שנייהם ולא עלה טוב ואז חיברתה את אחד מהם 1אז איזה עוד אפשרויות נישאר 2 המחשב עולה תקין הכול בסדר כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין..
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים מחבר למה לא לברר בחוברת שבאה עם הכרטיס?אני מניח שחיברתי בסדר אבל בכל זאת רציתי להיות בטוח ולכן שאלתי.. אף פעם זה לא רע לשאול :)0והכרטיס הגיע בלי חוברת...... ובMANUAL גם לא היה רשוםעריכה: ואווו... איזה יופי... אני משחק במשחק STAR TREK LEGACY ורואים ממש טוב!! מדהים עד כמה שכרטיס מסךחדש יכול לשנות את המראה של המשחק.. לפני זה הכוכבים בחלל היו נראים על הפנים. עכשיו הם נראים אמיתיים ויפים
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים לכרטיס הזה יש חיבור מולקס אחד, על איזה כבלים אתה מדבר? אני מקווה שלא שלפת את החוטי של המאורר...בכל מקרה תבדוק שכשאת נכנס לווינדוס הוא לא מציג לך הודעה שהכרטיס פועל על עוצמה נמוכה כדי לחסוך בחשמל.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים מחבר לכרטיס הזה יש חיבור מולקס אחד, על איזה כבלים אתה מדבר? אני מקווה שלא שלפת את החוטי של המאורר...בכל מקרה תבדוק שכשאת נכנס לווינדוס הוא לא מציג לך הודעה שהכרטיס פועל על עוצמה נמוכה כדי לחסוך בחשמל.חחחח לא אחי.. יש לו כבל T. קצה אחד מתחבר לכרטיס מסך ושני קצוות לחיבור לספקזה 7600 256 מגה של SONIC חיבור AGP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.