עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא (שימושים משתנים עם ראייה לעתיד, עלות בסביבות 5000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

מעבד: Intel E6600

לוח אם: Intel Westchester 965

זכרון: Kingston 1G 667 DDR2 (בשאיפה להוסיף לו בן זוג מאוחר יותר...)

קשיח: WD 250G SATAII 7200 16M

כ. מסך: Gigabyte FX7300GT 256M

מארז: Hec Compucase 6A19 + PSU 400W

צורב DVD: י LG x18

DVD נוסף

איך זה נראה לכם? מציעים שינויים?

אין לי מושג ב OC, כך שזו לא המטרה

אבל אנחנו משתמשים בתוכנות שונות קלות וכבדות, וצופים שבעתיד הלא רחוק יהיו תוכנות רבות שידעו להשתמש בליבה הכפולה (והמרובעת...)

מבחינת משחקים - כן, אבל מעט

פורסם

המפרט נראה בסדר גמור.

אם אפשר להצביע על נקודות חולשה זה על הלוח אם שאולי קצת יקר מדי, כנ"ל גם אולי לגבי הזכרונות, תלוי המחיר והמקום ממנו אתה קונה.

חוץ מזה שום דבר אחר.

פורסם

אני אל יודע כמה עולה הלוח M הזה,אבל אם את מעוניינת בקצת ראייה לעתיד לא היתי חוסם את אפשרות ה-OC והיתי לוקח AB9 PRO של ABIT שעולה 730 ש"ח.

בנוסף אני לא רואה סיבה וחצי סיבה לקחת זכרונות כאלו של KINGSTON כאשר זכרונות TWINMOS עם נתונים זהים יעשו את אותה העבודה ובזול יותר.

בישביל מה DVD נוסף ? צורב DVD יכול לעשות "הכל"

פורסם

להחליף למעבד E6300 במקום, ובהפרש לשדרג ל- 2 ג'יגה זיכרון, של Twinmos אם כבר, ולא קינגסטון.

ולוח אם של אינטל לא מומלץ, לוח של ג'יגהבייט יכול להתאים.

פורסם

לא שמתי לב שמדובר במעבד 6600,אני גם לא רואה בו צורך. 6300/6400 יהיו מעל ומעבר

פורסם

אין צורך במעבד E6600... וגם לוח אם וזכרונות לא מי יודע מה...

בניתי לכם מפרט שיחזיק ויסטה כמו גדול+ספק חזק ולוח אם שתומך במרובעי ליבה לשדרוג עתידי[תמונה מצורפת]

[attachment deleted by admin]

פורסם

הספק במפרט האחרון מיותר לגמרי.

עכשיו, למה לרדת ל6300 ולהוסיף עוד ג'יגה זיכרון כשנאמר במפורש בהתחלה שבין-כה בעתיד הקרוב הולך להתווסף עוד ג'יגה?! סה"כ ההחלטה הייתה נכונה להישאר עם ה6600, כי אם אפשר וגם ככה הולך להיות שידרוג בזיכרון אז למה לא?

חוץ מזה, יש למה לעבוד לטווינמוס רק אם הם יותר זולים באותה חנות כי סה"כ זה אותו זיכרון בבסיס ככה שהשיקול צריך להיות כלכלי, ובנוגע ללוח כבר אמרתי את דעתי.

פורסם

אני יודע שהספק לא הכרחי, אבל היה תקציב ויש לוח אם סבבה שיאפשר שדרוג עתידי.

אין שום צורך בE6600 וזה לא משנה אם זה גורם לירידה בחלקים אחרים או לא.

פורסם

אם היה מקום בתקציב אז סתם לבזבז כסף? לא חבל?

ואם אפשר לשאול, לפי מה אתה קובע שאיך צורך ב6600? איך לא קובע שיש, פשוט מעניין אותי לשמוע למה אתה אומר את זה.

שוב, 6600 + ג'יגה עכשיו ועוד ג'יגה בהמשך או 6300 פלוס שתי ג'יגה עכשיו. התשובה מבחינתי די ברורה.

הבנאדם מוכן לשדרג בעתיד הקרוב את הזיכרון כדי לקבל מעבד חזק עכשיו וחתמיד, נראה לי מאוד הגיוני, מה גם שמעבד לא כ"כ פשוט לשדרג...

עריכה: אני קורא את זה עכשיו ונראה כאילו אני קצת עצבני.

סה"כ הכל ברוח טובה.

פורסם

תראה, אין ספק שה66 יתן ביצועים יותר טובים, אבל לא הבדלים ממש משמעותיים, בטח לא כאלה ששווה להוציא עליהם 700 ש"ח.

שוב, הספק כדי שתיהיה אפשרות לשדרוג עתידי כלשהו.

אם הוא רוצה הוא יכול לקחת ספק אחר, תן לו לעשות את ההחלטה, כנ"ל על המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים